Gebe kalamayanlar buraya.....

hımmm çok geçmiş olsun bebeğim yaaa. ama olsun bak yumurtaları arttırıyor boş durmuyor sonuçta:)

hımm dün gece duphastonun sonuncusunu içtim bu sabah 9 da bittiği için içmedim hafif sızlama var karnımda demek harekete geçiyor adet olucam demekki

hayırlı günler kızlar sabah sabah adliyeye gittim işlerimi yaptım bu arada yarın büyük gün vucüdumu dinliyorum karnımda bi hareket var ama açım belki ondandır bide sürekli ıslaklık hissediyorum baktım bişey yok bugün 5 te namaza kalktığımda ateşim 36.9 du ama terlemiştim belki ondandır sonra 8 de ölçtüm 36.6 dünde 36.7 di yine olmadı sanırım

sanada günaydın zeynom.ateş yüksek olunca iyi olması lazım.asıl benim düşük ateşim 3-4 gündür 36,3 lerde geziyor strese soktu yine beni bu ilaçlar hormonlarım şaştı geriliyorum

hımmm çok geçmiş olsun bebeğim yaaa. ama olsun bak yumurtaları arttırıyor boş durmuyor sonuçta:)

onuda 2 sene sonra bu doktorumda öğrendim.sağda yumurta var dedi.olamaz hocam benim sağ tüpüm yokki dedim.tüp başka yumurtalık başka var işte dedi.ama döllenme olmazki dedim.sağ yumurta sola doğru yatarsa sol tüpten bir ihtimali var ama dedi.öyle işte bu yaşa geldim bunları da anca öğrendim :)

Gunaydin tatlim

hayırlısı olsun canım ya en kısa zamanda sağlıkla bebeğin olur inşallah.
bu arada sol kasığım feci atıyor ve sol bel acayip ağrımaya geçti ya(( suda bol içiyorum böbrekle alakası yoktur ama fena batıyor

sanada günaydın zeynom.ateş yüksek olunca iyi olması lazım.asıl benim düşük ateşim 3-4 gündür 36,3 lerde geziyor strese soktu yine beni bu ilaçlar hormonlarım şaştı geriliyorum
bnm yüksek ama gece terlemişim sanırım ondan diyorum abla senin gün bugün değilmiydi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…