- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.281
sanada günaydın tatlım amin inşaallah hayırlı haberler alırız cümlemizgünaydın hatunlar bereketlı mutlu haberlı gunlere
günaydın pembişim okuduğum kadarıyla hala zorluyormuş bizim kerata seniGunaydin arkadaslar herkese
hımmm çok geçmiş olsun bebeğim yaaa. ama olsun bak yumurtaları arttırıyor boş durmuyor sonuçta:)2 yıl önce dış gebelik geçirdim doktor farketmedi.tüpümde büyümüş bebek patlattı.sağ tüpümü aldılar canım maalesef.rahim röntgeninde baktılar zaten ameliyattan 7 ay sonra.sağ tüpüm yok sadece yumurtlama yapıyor döllenme yapamıyor tüp olmadığı için.
Evet canim cok rahatsizim midem hep kötü boyle nereye kadar gidecek bilmiyorm, gastritimde onceden oldugu icin tetikliyogünaydın pembişim okuduğum kadarıyla hala zorluyormuş bizim kerata seni
benimde gastrit var zor yaEvet canim cok rahatsizim midem hep kötü boyle nereye kadar gidecek bilmiyorm, gastritimde onceden oldugu icin tetikliyo
hayırlı günler kızlar sabah sabah adliyeye gittim işlerimi yaptım bu arada yarın büyük gün vucüdumu dinliyorum karnımda bi hareket var ama açım belki ondandır bide sürekli ıslaklık hissediyorum baktım bişey yok bugün 5 te namaza kalktığımda ateşim 36.9 du ama terlemiştim belki ondandır sonra 8 de ölçtüm 36.6 dünde 36.7 di yine olmadı sanırım
Evet gastrit cok zor canim. 3 ay 12 gun felan etti ama yok gecmedi ilaclar hicbir ise yaramiyo bakalim hayirlisi diyim ne diyim kibenimde gastrit var zor yamahvediyor insanı. inşaallah 3 ayın bitti şükür belki geçer ya canım
hımmm çok geçmiş olsun bebeğim yaaa. ama olsun bak yumurtaları arttırıyor boş durmuyor sonuçta:)
Gunaydin tatlimhayırlı günler kızlar sabah sabah adliyeye gittim işlerimi yaptım bu arada yarın büyük gün vucüdumu dinliyorum karnımda bi hareket var ama açım belki ondandır bide sürekli ıslaklık hissediyorum baktım bişey yok bugün 5 te namaza kalktığımda ateşim 36.9 du ama terlemiştim belki ondandır sonra 8 de ölçtüm 36.6 dünde 36.7 di yine olmadı sanırım
Ya iste erkek gibi dedi :)) yine net bise yok yaw
Masallah yavrucaga büyümüş gerci facede görmüştüm :))
hayırlısı olsun canım ya en kısa zamanda sağlıkla bebeğin olur inşallah.onuda 2 sene sonra bu doktorumda öğrendim.sağda yumurta var dedi.olamaz hocam benim sağ tüpüm yokki dedim.tüp başka yumurtalık başka var işte dedi.ama döllenme olmazki dedim.sağ yumurta sola doğru yatarsa sol tüpten bir ihtimali var ama dedi.öyle işte bu yaşa geldim bunları da anca öğrendim :)
erkek bencede çünkü kız erken dogar aşagıda olur dıye bılıyorum erkek yukarda toplanmış:)
bnm yüksek ama gece terlemişim sanırım ondan diyorum abla senin gün bugün değilmiydi yaasanada günaydın zeynom.ateş yüksek olunca iyi olması lazım.asıl benim düşük ateşim 3-4 gündür 36,3 lerde geziyor strese soktu yine beni bu ilaçlar hormonlarım şaştı geriliyorum
Tshirtine bakip gülmekten tahminde bulunamadimki :) çok cici ya tshirtun :) kiz gibi geldi bana :)
oyyy gobişee bakk senn yahuu huzurr huzur...ayy ben tahminn edemicemm beynim çalışmıyoo susimm en iyisii
Oyy cok sukur canim. Ya ben yerim onu kiz evlat candir cankismetse galiba benimde oglusum olacqk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?