- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.301
günaydın cano nasıl gidiyoGunaydin tatlim
aleyküm selam canım nasılsın?:)selamun aleyküm kızlarrrrr nerdesiniz.gece de o kadar yazışma yok yoruldunuz uykusuzsunuz desem hu huuuu
hayırlı günler kızlar sabah sabah adliyeye gittim işlerimi yaptım bu arada yarın büyük gün vucüdumu dinliyorum karnımda bi hareket var ama açım belki ondandır bide sürekli ıslaklık hissediyorum baktım bişey yok bugün 5 te namaza kalktığımda ateşim 36.9 du ama terlemiştim belki ondandır sonra 8 de ölçtüm 36.6 dünde 36.7 di yine olmadı sanırım
Gunaydn kızlar
Cuma ggunu tatlim o zaman doktor bakalim ne diyecekbidahaki randevun ne zaman canım o zaman kesinleşir :)
Canim hep rahatsizim yaa alistim boyle yasamaya mide rahatsizliklariylagünaydın cano nasıl gidiyo
Cuma ggunu tatlim o zaman doktor bakalim ne diyecek
Ayy canim aynen kesinlesse de alsak artik cicilerçok yaramaz dediyse erkektir ama kesinleşince en azından başlarsın bişeyler almaya canım bizimkide bi belli olsa :)
Cok iyi bi ultrason değil ya temiz görüntü vermiyor maalesef. Bakalım yine de kesin kız veya erkek diyemem su an arkadaşimin da sonradan pipisi düşmüştü deNasill yahu oyle is mi olurmus...Ult. Makinesi. Eskimiydi ki. Valla burdaki bi doktor. 2 aylik bebegin cinsiyetini bildi. Yani. Neyse artikk beklemekden baska care yok. Hani ona gore baslicam minnaka...
Canim sen hareketlerini hissediyon mu bebegin? Ben gecen gun o kadar net hissettim ki sol tarafima hafif bisey vurulmuş gibi, doktoru hemen aradim hissettim hareket edebilirmi dedim evet yavas yavas hissedebilirsin dediçok yaramaz dediyse erkektir ama kesinleşince en azından başlarsın bişeyler almaya canım bizimkide bi belli olsa :)
Ayy canim aynen kesinlesse de alsak artik cicilerseninkide erkek bence kiz
iyi olmaya çalışıyorum hala atamadık üstümüzden yaşadıklarımızı bi durgunluktur devam ediyo işte yarında büyük gün ateşten kafan karıştı bugün terliydim ondan yüksek devam ediyo diyorum sen nasılsın canogünaydın tatlım nasılsın ?
Namazdan sonra yeterince uyumasigindan ateşinin düşük çıkması normal amahayırlı günler kızlar sabah sabah adliyeye gittim işlerimi yaptım bu arada yarın büyük gün vucüdumu dinliyorum karnımda bi hareket var ama açım belki ondandır bide sürekli ıslaklık hissediyorum baktım bişey yok bugün 5 te namaza kalktığımda ateşim 36.9 du ama terlemiştim belki ondandır sonra 8 de ölçtüm 36.6 dünde 36.7 di yine olmadı sanırım
Canim ama simdiye coktan görmesi lazimdi benim doktorum 12.ci haftada tahmin etti, 2 hafta sonra kesinlestiririz dedi doktor alaninda gercekten iyiyse goruyormus. Benim bi akrabam var çapa da doktor jinekolog onu aradim hemne gel cinsiyeti gorurum dedi dusun 13+4 oldum su anCok iyi bi ultrason değil ya temiz görüntü vermiyor maalesef. Bakalım yine de kesin kız veya erkek diyemem su an arkadaşimin da sonradan pipisi düşmüştü de
Canim sen hareketlerini hissediyon mu bebegin? Ben gecen gun o kadar net hissettim ki sol tarafima hafif bisey vurulmuş gibi, doktoru hemen aradim hissettim hareket edebilirmi dedim evet yavas yavas hissedebilirsin dedi
toparlanmaya çalışıyoruz bi türlü eski neşemiz yok durgunluk devam ediyo işte hiç bişey yapmak istemiyo canım öyle geçiyo günler amann geçer onlarda bebiş sağlıklı olsunda cano gerisine dayanırsınCanim hep rahatsizim yaa alistim boyle yasamaya mide rahatsizliklariylasen nasilsin bitanem
Evet ya korktuğum basima geldi :)))bidahaki randevuya kaldı o zaman
Canim inanirmisin hic gobegim yok henüz cok tuhaf sabah uyqninca karnim dumduz hicbisey yok , aksam sisiyorum hic kiloda almadim zayifladim resmen girenler zayiflamissin diyoseninki nasıl kız göbek falan aynı mı :)?
Evet ya :) benimkini görsen kurdan parmaklı :)))büyüyo teyzesi maşallah minnaklarımıza :)
evet uyuyamadım zaten bu ay hergün uykusuzum tek yatamıyorum 2 saat anca uyuyup sonra uyanıyorum işte devamlı namazdan sonrada kötü rüya gördüm normalde hatırlamam da bundan sıçrayarak uyandım eşimde uyandı bi kargaşanın içindeydim köpek saldırdı ısırdı flnNamazdan sonra yeterince uyumasigindan ateşinin düşük çıkması normal ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?