Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın tatlım nasılsın ?

Nasill yahu oyle is mi olurmus... Ult. Makinesi. Eskimiydi ki. Valla burdaki bi doktor. 2 aylik bebegin cinsiyetini bildi. Yani. Neyse artikk beklemekden baska care yok. Hani ona gore baslicam minnaka...
Cok iyi bi ultrason değil ya temiz görüntü vermiyor maalesef. Bakalım yine de kesin kız veya erkek diyemem su an arkadaşimin da sonradan pipisi düşmüştü de

çok yaramaz dediyse erkektir ama kesinleşince en azından başlarsın bişeyler almaya canım bizimkide bi belli olsa :)
Canim sen hareketlerini hissediyon mu bebegin? Ben gecen gun o kadar net hissettim ki sol tarafima hafif bisey vurulmuş gibi, doktoru hemen aradim hissettim hareket edebilirmi dedim evet yavas yavas hissedebilirsin dedi

Namazdan sonra yeterince uyumasigindan ateşinin düşük çıkması normal ama

Cok iyi bi ultrason değil ya temiz görüntü vermiyor maalesef. Bakalım yine de kesin kız veya erkek diyemem su an arkadaşimin da sonradan pipisi düşmüştü de
Canim ama simdiye coktan görmesi lazimdi benim doktorum 12.ci haftada tahmin etti, 2 hafta sonra kesinlestiririz dedi doktor alaninda gercekten iyiyse goruyormus. Benim bi akrabam var çapa da doktor jinekolog onu aradim hemne gel cinsiyeti gorurum dedi dusun 13+4 oldum su an

Canim sen hareketlerini hissediyon mu bebegin? Ben gecen gun o kadar net hissettim ki sol tarafima hafif bisey vurulmuş gibi, doktoru hemen aradim hissettim hareket edebilirmi dedim evet yavas yavas hissedebilirsin dedi

evet canım benimki uykucu olunca cok fazla hissettirmiyo arada yapıyo dediğin gibi değişik bişey küçücük böyle birisi dokunuyo gibi oluyo

Canim hep rahatsizim yaa alistim boyle yasamaya mide rahatsizliklariyla sen nasilsin bitanem
toparlanmaya çalışıyoruz bi türlü eski neşemiz yok durgunluk devam ediyo işte hiç bişey yapmak istemiyo canım öyle geçiyo günler amann geçer onlarda bebiş sağlıklı olsunda cano gerisine dayanırsın

Namazdan sonra yeterince uyumasigindan ateşinin düşük çıkması normal ama
evet uyuyamadım zaten bu ay hergün uykusuzum tek yatamıyorum 2 saat anca uyuyup sonra uyanıyorum işte devamlı namazdan sonrada kötü rüya gördüm normalde hatırlamam da bundan sıçrayarak uyandım eşimde uyandı bi kargaşanın içindeydim köpek saldırdı ısırdı fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…