Gebe kalamayanlar buraya.....

Hayirlisi gecer insallah tatlim. Bendede bu aralar hep stres var hicbisey yapmak icimden gelmiyo tek basima cok sikildim buralarda 1 seneye yakindir ailemi görmüyorum cok bunaltici

allah sabır versin sizlere canım zamanla alışcaksınız ama yeni ya daha ondan kız allahım böyle bir zamandan sonra inşallah vermiştir onunla teselli bulup daha cok atarsın inşallah bu üzüntüyü bişey yapamadık demiştin ama olsun beni düşün bizde öyleydık olmadı dediğin bir zamanda oluverir rabbim büyük ben iyim tatlım işte arada hissetriyo burdayım diye onunla yanmayı falan unutuyor insan

Ama yavrum ya uyuyor ya uyanik oluyor ama kordon oluyor bacaklarinin arasinda :) sen ne zaman gidrceksin simdi doktora?

Canim inanirmisin hic gobegim yok henüz cok tuhaf sabah uyqninca karnim dumduz hicbisey yok , aksam sisiyorum hic kiloda almadim zayifladim resmen girenler zayiflamissin diyo

canım bende zayıfladım ılk zamanlar hiç yiyemedim ya bulantılardan herkes zayıflamışın ama toparlarsın diyo zamanla dahada büyüyecek :)

Hayirlisi gecer insallah tatlim. Bendede bu aralar hep stres var hicbisey yapmak icimden gelmiyo tek basima cok sikildim buralarda 1 seneye yakindir ailemi görmüyorum cok bunaltici
bende de her gün stres üzüntü moralsizlik ağlamak can sıkıntısı uykusuzluk doğru düzgün uyuyamamak telaş korku liste uzayıp gidiyo bu ortamda bebek nasıl olsun ki olsa keşke mucize olur ...evde bişeylerle uğraş cano bebek örgüsü yap minnaka

Hayirlara ciksin kuzum bu ara da rüyalardan çekiyoruz

aslında yapamadık değil yumurtlama döneminde gün aşırı yapıyoruz ya bi tanesinde yapamadık ama diğerleri günümüydü bilmiyorum zaten olsa mucize olur sürekli arabadaydım hep koşuşturmaca cenaze işleri hastane fln uyku yemek düzen hiç bişey yok stres üzüntü var keşke olsada ilaç gibi gelir şu an aileye

Hayirlara ciksin kuzum bu ara da rüyalardan çekiyoruz
normalde kolay kolay hatırlamam cano namazdan sonra gördüm değişik bişeydi ama diğerini hatırlayamıyorum sadece köpek ısırmasını hatırlıyorum aslında köpek düşman derler hayırlısı artık zaten düzgün uyku yoktu

yumurtlamadan 2 gün önce 2 sonra yapmış olsanız bile içinde durmuştur spermler kuzum belkide stres yoktu bebek konusunda düşünmedin ya olmuştur inşallahhh

yok anacım ben 26 gün hesaplayınca 15 nisan doğal hali ama duphaston içip bittiği günden 2 gün sonra geliyor o yüzden 17 nisan bekliyorum en geç
onu banada veriyodu doktor sen hangi tarihte başlıyosun benim günüme 3 gün kala bitiyodu acaba sen içmeye geç mi başlıyon bana kendi ilişki günü veriyo ya 5 gün en son verdiği günün sonunda başlıyodum içmeye

Kafamiz cok yogun karmasik bu ara tatlım bilinalti düzgün degil ki uykular ruyalar düzgün olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…