- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.321
Hayirlisi gecer insallah tatlim. Bendede bu aralar hep stres var hicbisey yapmak icimden gelmiyotoparlanmaya çalışıyoruz bi türlü eski neşemiz yok durgunluk devam ediyo işte hiç bişey yapmak istemiyo canım öyle geçiyo günler amann geçer onlarda bebiş sağlıklı olsunda cano gerisine dayanırsın
iyi olmaya çalışıyorum hala atamadık üstümüzden yaşadıklarımızı bi durgunluktur devam ediyo işte yarında büyük gün ateşten kafan karıştı bugün terliydim ondan yüksek devam ediyo diyorum sen nasılsın cano
Evet ya korktuğum basima geldi :)))
Ama yavrum ya uyuyor ya uyanik oluyor ama kordon oluyor bacaklarinin arasinda :) sen ne zaman gidrceksin simdi doktora?Canim ama simdiye coktan görmesi lazimdi benim doktorum 12.ci haftada tahmin etti, 2 hafta sonra kesinlestiririz dedi doktor alaninda gercekten iyiyse goruyormus. Benim bi akrabam var çapa da doktor jinekolog onu aradim hemne gel cinsiyeti gorurum dedi dusun 13+4 oldum su an
Canim inanirmisin hic gobegim yok henüz cok tuhaf sabah uyqninca karnim dumduz hicbisey yok , aksam sisiyorum hic kiloda almadim zayifladim resmen girenler zayiflamissin diyo
bende de her gün stres üzüntü moralsizlik ağlamak can sıkıntısı uykusuzluk doğru düzgün uyuyamamak telaş korku liste uzayıp gidiyo bu ortamda bebek nasıl olsun ki olsa keşke mucize olur ...evde bişeylerle uğraş cano bebek örgüsü yap minnakaHayirlisi gecer insallah tatlim. Bendede bu aralar hep stres var hicbisey yapmak icimden gelmiyotek basima cok sikildim buralarda 1 seneye yakindir ailemi görmüyorum cok bunaltici
Evde tatli namina ne bulursan ye :)) benimkini zor uyanık tuttum zaten :)))benimde başıma gelecek biliyorum nazlı bizimkiler ayoll ıkısıde uykucu uyuntu cıktı buda cıkar :)
yok anacım ben 26 gün hesaplayınca 15 nisan doğal hali ama duphaston içip bittiği günden 2 gün sonra geliyor o yüzden 17 nisan bekliyorum en geçbnm yüksek ama gece terlemişim sanırım ondan diyorum abla senin gün bugün değilmiydi yaa
ben iyiyim sen nasılsın :)aleyküm selam canım nasılsın?:)
Hayirlara ciksin kuzum bu ara da rüyalardan çekiyoruzevet uyuyamadım zaten bu ay hergün uykusuzum tek yatamıyorum 2 saat anca uyuyup sonra uyanıyorum işte devamlı namazdan sonrada kötü rüya gördüm normalde hatırlamam da bundan sıçrayarak uyandım eşimde uyandı bi kargaşanın içindeydim köpek saldırdı ısırdı fln
aslında yapamadık değil yumurtlama döneminde gün aşırı yapıyoruz ya bi tanesinde yapamadık ama diğerleri günümüydü bilmiyorum zaten olsa mucize olur sürekli arabadaydım hep koşuşturmaca cenaze işleri hastane fln uyku yemek düzen hiç bişey yok stres üzüntü var keşke olsada ilaç gibi gelir şu an aileyeallah sabır versin sizlere canım zamanla alışcaksınız ama yeni ya daha ondan kız allahım böyle bir zamandan sonra inşallah vermiştir onunla teselli bulup daha cok atarsın inşallah bu üzüntüyü bişey yapamadık demiştin ama olsun beni düşün bizde öyleydık olmadı dediğin bir zamanda oluverir rabbim büyük ben iyim tatlım işte arada hissetriyo burdayım diye onunla yanmayı falan unutuyor insan
Evde tatli namina ne bulursan ye :)) benimkini zor uyanık tuttum zaten :)))
maşaallah maşaallahCanim sen hareketlerini hissediyon mu bebegin? Ben gecen gun o kadar net hissettim ki sol tarafima hafif bisey vurulmuş gibi, doktoru hemen aradim hissettim hareket edebilirmi dedim evet yavas yavas hissedebilirsin dedi
normalde kolay kolay hatırlamam cano namazdan sonra gördüm değişik bişeydi ama diğerini hatırlayamıyorum sadece köpek ısırmasını hatırlıyorum aslında köpek düşman derler hayırlısı artık zaten düzgün uyku yoktuHayirlara ciksin kuzum bu ara da rüyalardan çekiyoruz
aslında yapamadık değil yumurtlama döneminde gün aşırı yapıyoruz ya bi tanesinde yapamadık ama diğerleri günümüydü bilmiyorum zaten olsa mucize olur sürekli arabadaydım hep koşuşturmaca cenaze işleri hastane fln uyku yemek düzen hiç bişey yok stres üzüntü var keşke olsada ilaç gibi gelir şu an aileye
onu banada veriyodu doktor sen hangi tarihte başlıyosun benim günüme 3 gün kala bitiyodu acaba sen içmeye geç mi başlıyon bana kendi ilişki günü veriyo ya 5 gün en son verdiği günün sonunda başlıyodum içmeyeyok anacım ben 26 gün hesaplayınca 15 nisan doğal hali ama duphaston içip bittiği günden 2 gün sonra geliyor o yüzden 17 nisan bekliyorum en geç
Benimki sabahki cikolatayi yutup uyudu kuzum hiiiic ise yaramadihep tatlı şeyler yiyeyim bari çikolata ye diyorlar yarım saat önce :)
İNŞALLAH cano keşke olsa ahhhhhhyumurtlamadan 2 gün önce 2 sonra yapmış olsanız bile içinde durmuştur spermler kuzum belkide stres yoktu bebek konusunda düşünmedin ya olmuştur inşallahhh
Benimki sabahki cikolatayi yutup uyudu kuzum hiiiic ise yaramadi
Kafamiz cok yogun karmasik bu ara tatlım bilinalti düzgün degil ki uykular ruyalar düzgün olsun...normalde kolay kolay hatırlamam cano namazdan sonra gördüm değişik bişeydi ama diğerini hatırlayamıyorum sadece köpek ısırmasını hatırlıyorum aslında köpek düşman derler hayırlısı artık zaten düzgün uyku yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?