Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy canim kiyamam tez zamanda kendine gelirsin insallah bitanem sikma canini. Valla canim hicbisey bilmiyomki yapmasini ogrtecek kimsede olmayinca tv izliyorm hep baskada yaptgm bisey yok

adetin 16.günü başlamışım gece.çatlatma iğnesinden 3 gün sonra yani.işte dün gece son içtim.10 gün içtim.26.günmüş demekki dün.bugün 27 gelemzse yarın 28.gün gelir sanırım.zaten 28 güne ayarlı

ben aylardır gitmiyorum doktora saldık zaten bu ay tamamen olağan dışı geçti bilmiyorum ki ama çok ihtiyacım var artık ya bu halimi üstümden atmak için

Evet canim cok rahatsizim midem hep kötü boyle nereye kadar gidecek bilmiyorm, gastritimde onceden oldugu icin tetikliyo
başladı ttalım uç beş gündür böyle kuru kuru bulantım var yemek kokusu dğier kokular içimi kaldırıyo snakı sureklı karnım tıka basa tok mıgdem agzımda gıbı cok erken basladı benım daha kalp atısşaını duymaya gıtmedım olsun napalım yeterkı saglıklı olsunlarda katlanacaz mecbur

olucak o kadar annesi sık dişini birazcık kuzum
onlar ıcın katlancaz ablacım yeterkı canları sağ salim hayırlı olsun.evde olmaynca epey zorluyo helekı baş dönmesi o kokulara hassasıyet e calısınca bınbır cesıt koku oluyo ıster ıstemez herkezın parefum kokusu bazen cıdden dayanılmaz oluyor ama hamd olsun bu hallerımıze bıle

Olsun canim bulanti bebegin iyi oldugunu gosteririmis gececek insallah. Benimki 10.cu haftada basladi bende hep diyordum niye bulantim yok diye moral bozuyordum ama simdi berbat haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…