- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.341
Evet canim ilk defa hissettim hafiften bisey vurdu sol tarafima gercekten ilk defa hissettim cok hareketli benim bebek cookmaşaallah maşaallah
Kiz hic ya :))) kafayi kaldirdi bi o kadar :) sabah balli ekmek yemistim bir de düşün :))anaaaaa oda fayda etmedi o zaman çok meraklanıyoruz ya ondan göstermiyorlar işte
Aynen tatlm insan hicbisey yiyemiyo kicanım bende zayıfladım ılk zamanlar hiç yiyemedim ya bulantılardan herkes zayıflamışın ama toparlarsın diyo zamanla dahada büyüyecek :)
Ayy canim kiyamam tez zamanda kendine gelirsin insallah bitanem sikma canini. Valla canim hicbisey bilmiyomki yapmasini ogrtecek kimsede olmayinca tv izliyorm hep baskada yaptgm bisey yokbende de her gün stres üzüntü moralsizlik ağlamak can sıkıntısı uykusuzluk doğru düzgün uyuyamamak telaş korku liste uzayıp gidiyo bu ortamda bebek nasıl olsun ki olsa keşke mucize olur ...evde bişeylerle uğraş cano bebek örgüsü yap minnaka
onunda etkisi var tabi çevrede çekemeyen de çok zaten hayırlısı olsun demekten başka bişey yokKafamiz cok yogun karmasik bu ara tatlım bilinalti düzgün degil ki uykular ruyalar düzgün olsun...
Ben cuma gunu gidecem tatlimAma yavrum ya uyuyor ya uyanik oluyor ama kordon oluyor bacaklarinin arasinda :) sen ne zaman gidrceksin simdi doktora?
Kiz hic ya :))) kafayi kaldirdi bi o kadar :) sabah balli ekmek yemistim bir de düşün :))
aslında internetten öğrenirsin ya modelli yapamazsanda düz örgü yaparsınAyy canim kiyamam tez zamanda kendine gelirsin insallah bitanem sikma canini. Valla canim hicbisey bilmiyomki yapmasini ogrtecek kimsede olmayinca tv izliyorm hep baskada yaptgm bisey yok
adetin 16.günü başlamışım gece.çatlatma iğnesinden 3 gün sonra yani.işte dün gece son içtim.10 gün içtim.26.günmüş demekki dün.bugün 27 gelemzse yarın 28.gün gelir sanırım.zaten 28 güne ayarlıonu banada veriyodu doktor sen hangi tarihte başlıyosun benim günüme 3 gün kala bitiyodu acaba sen içmeye geç mi başlıyon bana kendi ilişki günü veriyo ya 5 gün en son verdiği günün sonunda başlıyodum içmeye
Aynen tatlm insan hicbisey yiyemiyo kitoparlariz yaa insallah
Canim ben gitmeden once elma yemistim hemen hareketlenmistiben ne yesemki acaba keratayı neyle meşgul etsemde gösterse
ben aylardır gitmiyorum doktora saldık zaten bu ay tamamen olağan dışı geçti bilmiyorum ki ama çok ihtiyacım var artık ya bu halimi üstümden atmak içinadetin 16.günü başlamışım gece.çatlatma iğnesinden 3 gün sonra yani.işte dün gece son içtim.10 gün içtim.26.günmüş demekki dün.bugün 27 gelemzse yarın 28.gün gelir sanırım.zaten 28 güne ayarlı
Canim ben gitmeden once elma yemistim hemen hareketlenmisti
başladı ttalım uç beş gündür böyle kuru kuru bulantım var yemek kokusu dğier kokular içimi kaldırıyo snakı sureklı karnım tıka basa tok mıgdem agzımda gıbı cok erken basladı benım daha kalp atısşaını duymaya gıtmedımEvet canim cok rahatsizim midem hep kötü boyle nereye kadar gidecek bilmiyorm, gastritimde onceden oldugu icin tetikliyo
Ahh canim sevmiyorm ya oyle seyleri annem zaten yapiyo bişeyler, gorumceler felan da yapiyo herkes benim yavrumu bekliyo en kucuk oldugu icin eşim onlar benden daha heyecanliaslında internetten öğrenirsin ya modelli yapamazsanda düz örgü yaparsın
onlar ıcın katlancaz ablacım yeterkı canları sağ salim hayırlı olsun.evde olmaynca epey zorluyo helekı baş dönmesi o kokulara hassasıyet e calısınca bınbır cesıt koku oluyo ıster ıstemez herkezın parefum kokusu bazen cıdden dayanılmaz oluyor ama hamd olsun bu hallerımıze bıleolucak o kadar annesi sık dişini birazcık kuzum
Aaa bişe kalmamis :))Ben cuma gunu gidecem tatlim
Olsun canim bulanti bebegin iyi oldugunu gosteririmis gececek insallah. Benimki 10.cu haftada basladi bende hep diyordum niye bulantim yok diye moral bozuyordum ama simdi berbat haldeyimbaşladı ttalım uç beş gündür böyle kuru kuru bulantım var yemek kokusu dğier kokular içimi kaldırıyo snakı sureklı karnım tıka basa tok mıgdem agzımda gıbı cok erken basladı benım daha kalp atısşaını duymaya gıtmedımolsun napalım yeterkı saglıklı olsunlarda katlanacaz mecbur
Iki litre meyve suyu bir paket ikram bir saat kala :)) doktoru beklerken takla atiyordu sankiben ne yesemki acaba keratayı neyle meşgul etsemde gösterse
Evet canim ikili testin sonuçlarında bakicaz doktor burda olmadigi icin ertelendi hepAaa bişe kalmamis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?