Gebe kalamayanlar buraya.....

Ahh canim sevmiyorm ya oyle seyleri annem zaten yapiyo bişeyler, gorumceler felan da yapiyo herkes benim yavrumu bekliyo en kucuk oldugu icin eşim onlar benden daha heyecanli
o zmn ders çalışıcan artık can sıkıntısından bzmde olsa şu an küçük son numara torun bizim ki olacak bnm tarafta en küçük yeğenim 3 yaşıda eşimin tarafında en küçük 8 aylık var zaten eşimin tarafından çok bişey beklemiyorum sıradan bi severler ama bizimkiler çok sever

Benim annem ve babamin ilk torunu olacak kismetse. Canim benim Rabbim insallah en yakin zamanda size hayirli bir evlat nasip etsin herseyin bir vakti var Rabbim biliyo sabrtmekten baska bisey elden gelmez..

Olsun canim bulanti bebegin iyi oldugunu gosteririmis gececek insallah. Benimki 10.cu haftada basladi bende hep diyordum niye bulantim yok diye moral bozuyordum ama simdi berbat haldeyim
sağ sağ salim hayırlı sağlıklı olsunlarda razıyım kuzum bulantılara yeterkı Allahm beterınden saklasn sadece bazen oyle anıden bır basrıtıyo aman Allahım başka hiç bişeye benzemıyor ama karnımda ementı dusununce hersey gelip geçiyo

Benim annem ve babamin ilk torunu olacak kismetse. Canim benim Rabbim insallah en yakin zamanda size hayirli bir evlat nasip etsin herseyin bir vakti var Rabbim biliyo sabrtmekten baska bisey elden gelmez..
öyle canım artık alıştık ki elden ne geldiyse yapıldı demekki kaderimizmiş bu benimkilerin 6. torunu olur olsa keşke

Aynen oyle canim insan karninda hissednce hersey bitiyo :))

sen ateşi takma umudu kaybetme hep oldu de oldu oldu.bende oldugu zaman sadece ıkı yada uc ancaydı oda bebek ıocın değil çnku ara verdm dnleyelım snra tedavı falan dıyodum ama hep dua ettm kendılıgınden olsun dıye asla beklemıuyodm ama hep oldu oldu dedım hatta olmuş gıbı korudum kendımı dıkkat ettım.ve ne tevafukdur ki ben son gun ruyamda kopek gordum.kalabalıkmı var hatrlamıyorm ama kopek bacagımı ısırdı sevmlı bıseydı ama hıc kan olmadı sadece o ısırdı ben baktm. snra netden baktım tabıre kotu yorumluyolar ama bazılarıda ıyı haber falan dıyo.ben tabı hep dedım bebısım olcak anne anne dıye tutcak ayaklarımdan ıste sevgıden elımı ısırcak dıye yorumladım ve gercektenden yavrum benımleyımıs emanetı Allah hıc bejlemdıgım anda koymus.yeterkı stres yapma tevekkul et dua et asla umıtsız olma asla olmuycask deme.ben hep olmuycak dedım olmadı ama ne zaman saldım kndımı Allahm gerısı artık sana kalmıs tevekkulum sana ddedım ve olacak olacak dedım bın skur Allah cok buyuk bekle emınım burda hepınız bu ay mtlu haberı acaksınız ve mayısa herkes emanetlerıyle gırecek ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…