Gebe kalamayanlar buraya.....

amin cano bende 2 senedir hiç isyan etmiyorum tabi canımız çok yanıyo en çokta bu hafta cenazede hep fatiha derken hocalar hiç çocuğu olmamış geride kendine bi fatiha okuyanı olmayanlarada diye dua ediyodu bu hiç aklımdan çıkmıyo yarın bnm gün ama işte zaten bu ay düzen yok uyku yok hep korku fln var bugün namzadan sonrada dalmışım korkulu rüyaydı köpek saldırdı ısırdı sıçrayarak uyandım eşimde uyandı keşke seninki gibi olsa ama bn hep köpek düşmandır diye bilirim aralıktan beri doktora gitmiyoruz hiç bi kür uygulamıyoruz tamamen saldık kendi haline bıraktık

Kızlar ben geldim yaa çok acayip rüyalar gördüm en son gördüğümde çok büyük bi evde hep kaçıyodum beni alıp götürmek istiyodu ailem eşimden ayırıyo gibi bi haller vardı sürekli odalara saklanıp kendimi kilitliyodum hatta ablam da vardı ay çok kötü oldum yaa
Bide gece gördüm; hastanedeydim direkt doğum yapıyodum aletler takılıydı değişik değişik şeyler vardı biraz yatağa doğru yürüttüler beni adım attım geliyooo dedi hemşire ve ayakta doğurdum hattâ o kadar rahat olmuştu ki kendim bile şaşırdım acımadı diye. Erkekti bide ve inanılmaz derecede saçı vardı hattâ saçının üst taraflarında 3-5 tel beyaz vardı ve sürekli gülüyodu :) allahım çook güzeldi yaa uyandım ama malesef :)))

hayır olsun bugün de hep değişik rüye görüyoruz bnde kötü rüya gördüm köpek ısırdı tam üstüme atlayıp ısırınca sıçrayarak uyandım bnd ...bid hep aklımız dolu acaba ondan mı bu şeyleri gördün

işte öyle düşünme herşeyi hayrlı sağlıkla evlada yor cunku cıdden bekkledıgınde deıl beklemedıgın zamanlarda gelıyo hep o uzuntune ılac gıbı sıfa gıbı gelır emanetın ınşallah.sen dua et eger Allah koruusn olmamıs bıle olsa gene ltfen uuzlme bnde cok agladm cok cok ama smdı oyle pısmnımkı dedım skur sorun yoktu sadece olmasının zamanı vardı neden boyle agladım.ya sorun olsa hıc olmayacak olsaydı dedım.Hem hersey Allahn elınde dktorlarn sıfır ıhtımal verdıgı ınsalara bıle verıyosa emanet bızım aglamamız boşa uzulme canım uzulme o emanet sana geldı eger gelmedıyse bıle en yakın zamanda gelecek hıc olmuycak gıbı gelıyo ınsana ama ınan oyke guzel zamanda oluyokıı sen duanı eksık etme saglıklı ımanlı guzel sekılde olacak

bu ay olduysa mucize olmuştur bu ay çok kötü geçti çok hiç umudumu kaybetmiyorum kader diyorum doktorada gitmiyorum artık ne zmn duamız kabul olursa inşallah

hayırlara çıksın canım rüyaların inşaallah.biz hayra yoralım.çok tuhaf geçen hafta bi ağlama tutturmuştu sayfada herkes bu haftada rüyalar hadi bakalım Allah hayırlar versin cümlemize inşaallah :)

Hayır olsun kuzum seninde. Bilmiyorum ki yaa kafamızın dolu olduğu bi gerçek de böylesine tuhaf rüyalar niye onu anlamış değilim

Bi ara sanki seni de gördüm rüyamda yanlış hatırlamıyorsam erkek bebeğin vardı kucağında seviyodun :)
Hadi yaa ciddi misin canim cok guzel ruyaymis Rabbim gercegini yasatsin.. Bende dun gece cok kotu ruyalqr gördüm esim beni en yakin arkadasimla aldatiyordu cok kotu kavga ediyorduk kac gundur esimi boyle görüyorum gece uyudugumda surekli bana sarilir esim gece sarildiginda bile kendimi geri cektim ondan ruyanin etkisinden galiba. Sabah ona anlattim evet diyo seni aldattim aldatiyorum diyo karnimi opuyo bak bununla aldatiyorum diyo

hayırlara çıksın canım rüyaların inşaallah.biz hayra yoralım.çok tuhaf geçen hafta bi ağlama tutturmuştu sayfada herkes bu haftada rüyalar hadi bakalım Allah hayırlar versin cümlemize inşaallah :)

Aaa doğru söylüyosun abla hakkaten öyle amin bakalım allahım hayırlara çıkarsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…