- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.401
Hadi yaa ciddi misin canim cok guzel ruyaymis Rabbim gercegini yasatsin.. Bende dun gece cok kotu ruyalqr gördüm esim beni en yakin arkadasimla aldatiyordu cok kotu kavga ediyorduk kac gundur esimi boyle görüyorum gece uyudugumda surekli bana sarilir esim gece sarildiginda bile kendimi geri cektim ondan ruyanin etkisinden galiba. Sabah ona anlattim evet diyo seni aldattim aldatiyorum diyo karnimi opuyo bak bununla aldatiyorum diyo
beyin doldu da taşıyo belki ondandır yinede hayıra yoralım cano
aynıyım içimden hiç bişey yapmak gelmiyo uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum işte bu sabahta adliyeye gittim büronun kapısını kilitleyip aldım sandım anahtarı meğer üstünde kalmış çok şükür giren olmamışta patron niye bıraktın diyo sanki bilerek mi bıraktım kafa yerinde değilki anlayış gösterse işte öyle yarında büyük gün bakalım yine olmadı gibi bişey yok sen ne durumdasınAynen kuzum hayr olsun inşaallah. Sen nasıl oldun peki? Daha iyi misin canm
Dedigin gibi canim hamilelik psikolojisi galiba. Rabbim gordugumuz kötü ruyalari hayirlara vesile etsin insan etkileniyo ister istemez..Ayy kıyamam yaa ne güzel yapmış ama bakyok tatlım şimdi hamilelikte normal bu şekilde şeyler. Hani kadınlar eşim beni beğenmezse yok İşte beni aldatırsa hallerine çok fazla giriyomuş yani sonuçta normalde olduğu gibi birliktelik falan olmuyo ya kadın eşini kaybedecek gibi bi moda giriyo. Sıkma canını seen
İyiym canım sadece bgn karnımn sol tarafnda yukarı dogeu bi gerlme oluoki anlamadm gtti sn naslsn cnm
Canim sen catlaklar icin gobegine gogus bolgene bisey kullaniyon mu
Aynen gecn bn bi tribe grdm ki knsym sen bni aldatrsn belki o zmn brakp gdrm seni fln tuttrmsm gdiom esmde bakakalmş yuzume :) sacmalama ya dio bde duan bzede ilişki yasak artk ne kdr yasktr blmiormda :) İnsan pskolojk olark öle düsünüoAyy kıyamam yaa ne güzel yapmış ama bakyok tatlım şimdi hamilelikte normal bu şekilde şeyler. Hani kadınlar eşim beni beğenmezse yok İşte beni aldatırsa hallerine çok fazla giriyomuş yani sonuçta normalde olduğu gibi birliktelik falan olmuyo ya kadın eşini kaybedecek gibi bi moda giriyo. Sıkma canını seen
Kızlar ben geldim yaa çok acayip rüyalar gördüm en son gördüğümde çok büyük bi evde hep kaçıyodum beni alıp götürmek istiyodu ailem eşimden ayırıyo gibi bi haller vardı sürekli odalara saklanıp kendimi kilitliyodum hatta ablam da vardı ay çok kötü oldum yaa
Bide gece gördüm; hastanedeydim direkt doğum yapıyodum aletler takılıydı değişik değişik şeyler vardı biraz yatağa doğru yürüttüler beni adım attım geliyooo dedi hemşire ve ayakta doğurdum hattâ o kadar rahat olmuştu ki kendim bile şaşırdım acımadı diye. Erkekti bide ve inanılmaz derecede saçı vardı hattâ saçının üst taraflarında 3-5 tel beyaz vardı ve sürekli gülüyodu :) allahım çook güzeldi yaa uyandım ama malesef :)))
Cnm kullandgn krem nasl blmiorm ama hamileykn nemlendirici bile kullanmayı önermiolrmş görümceme doktru öle demş tbi blmiorm yne oda badem yagıyla zeyrn yagı sürüodugöğüse başlamadım daha sürmeye bişey ama karın bölgeme başaldım badem ve zeytin yağlı özlü krem sürüyorum sen ?
Halszlk cok bnde canım ya. Dha yeninya bnm minnak ondan sanırm bu halszlkağrı hep oluyordu bendede canım ilk zamanlar iyim bende tv izliyorum canım
aynıyım içimden hiç bişey yapmak gelmiyo uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum işte bu sabahta adliyeye gittim büronun kapısını kilitleyip aldım sandım anahtarı meğer üstünde kalmış çok şükür giren olmamışta patron niye bıraktın diyo sanki bilerek mi bıraktım kafa yerinde değilki anlayış gösterse işte öyle yarında büyük gün bakalım yine olmadı gibi bişey yok sen ne durumdasın
Cnm kullandgn krem nasl blmiorm ama hamileykn nemlendirici bile kullanmayı önermiolrmş görümceme doktru öle demş tbi blmiorm yne oda badem yagıyla zeyrn yagı sürüodu
Canim bende badem yağı surmek istiyorm ama Tüylenme yapiyo o. Ben badem yagini kaslarima surerim normalde cikmasi ve sekil vermek icin. Bu arada gobegimdede tuyler cikti yaa sendede varmi? Ben simdilik bebek yagi suruyorm canimgöğüse başlamadım daha sürmeye bişey ama karın bölgeme başaldım badem ve zeytin yağlı özlü krem sürüyorum sen ?
Halszlk cok bnde canım ya. Dha yeninya bnm minnak ondan sanırm bu halszlk
Canim bende badem yağı surmek istiyorm ama Tüylenme yapiyo o. Ben badem yagini kaslarima surerim normalde cikmasi ve sekil vermek icin. Bu arada gobegimdede tuyler cikti yaa sendede varmi? Ben simdilik bebek yagi suruyorm canim
Cnm bnada görmcem demşti yanlş bliosam kusuruma bkma ama onada doktru demş bn ellerm içn nemlendrci kullanıodm kullanma önermiolr demşti dogal seylr kullanckmşn zeyrn yagınım kndsi sürmş o yırtk yk hç ama kuru kuruya sürmomş her bnyodan cktktn snra sürüomşhadi ya yeni başladıydım canım acaba doktoruma sormadan kullanmasammı ki ?
Dedigin gibi canim hamilelik psikolojisi galiba. Rabbim gordugumuz kötü ruyalari hayirlara vesile etsin insan etkileniyo ister istemez..
Merdiveni zor ckıorm inankievet canım ama bende hala daha var halsizlik
Aynrn canm hamilelikten galibavar canım hatta bu kadar tüy bende yoktu nerden cıktı dediydim kendimce ama hamilelikte oluyormuş sanırım :))
amin cano hiç umudumuzu kaybetmiyoruz da bıraktık kabullendik arık artık ne zmn olursa ama işte bunaldık olsa artık diyoruz bi yandan da çok ihtiyacımız var şimdiden aklıma şey geliyo bu ay olmuş olsa ramazan bayramında ne kadarlık olur karnım çıkarmı ona göre ciceler alırım kendime bayramlık alırım diyip gülüyorum kendi kendime işteKıyamam sana ya üzülme kendini yıpratma başına gelmeyen bilemez elbet ama emin ol bizde çok üzüldük sende toparlanmaya çalış kuzum hasta falan olursun allah göstermesinbiri ölür biri doğar demişler allah teyzeni cennetine alsın inşaallah yarın da senin umudun doğar bebiş olduğunu öğrenirsin canm benm. Bende bekliyorum her zaman olduğu gibi regl oldum gene işte bitti bakalım bundan sonra ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?