Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy kıyamam yaa ne güzel yapmış ama bak yok tatlım şimdi hamilelikte normal bu şekilde şeyler. Hani kadınlar eşim beni beğenmezse yok İşte beni aldatırsa hallerine çok fazla giriyomuş yani sonuçta normalde olduğu gibi birliktelik falan olmuyo ya kadın eşini kaybedecek gibi bi moda giriyo. Sıkma canını seen

Aynen kuzum hayr olsun inşaallah. Sen nasıl oldun peki? Daha iyi misin canm
aynıyım içimden hiç bişey yapmak gelmiyo uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum işte bu sabahta adliyeye gittim büronun kapısını kilitleyip aldım sandım anahtarı meğer üstünde kalmış çok şükür giren olmamışta patron niye bıraktın diyo sanki bilerek mi bıraktım kafa yerinde değilki anlayış gösterse işte öyle yarında büyük gün bakalım yine olmadı gibi bişey yok sen ne durumdasın

Dedigin gibi canim hamilelik psikolojisi galiba. Rabbim gordugumuz kötü ruyalari hayirlara vesile etsin insan etkileniyo ister istemez..

Aynen gecn bn bi tribe grdm ki knsym sen bni aldatrsn belki o zmn brakp gdrm seni fln tuttrmsm gdiom esmde bakakalmş yuzume :) sacmalama ya dio bde duan bzede ilişki yasak artk ne kdr yasktr blmiormda :) İnsan pskolojk olark öle düsünüo

hayırlara cıksın canım :))

göğüse başlamadım daha sürmeye bişey ama karın bölgeme başaldım badem ve zeytin yağlı özlü krem sürüyorum sen ?
Cnm kullandgn krem nasl blmiorm ama hamileykn nemlendirici bile kullanmayı önermiolrmş görümceme doktru öle demş tbi blmiorm yne oda badem yagıyla zeyrn yagı sürüodu

Kıyamam sana ya üzülme kendini yıpratma başına gelmeyen bilemez elbet ama emin ol bizde çok üzüldük sende toparlanmaya çalış kuzum hasta falan olursun allah göstermesin biri ölür biri doğar demişler allah teyzeni cennetine alsın inşaallah yarın da senin umudun doğar bebiş olduğunu öğrenirsin canm benm. Bende bekliyorum her zaman olduğu gibi regl oldum gene işte bitti bakalım bundan sonra ne olacak...

Cnm kullandgn krem nasl blmiorm ama hamileykn nemlendirici bile kullanmayı önermiolrmş görümceme doktru öle demş tbi blmiorm yne oda badem yagıyla zeyrn yagı sürüodu

hadi ya yeni başladıydım canım acaba doktoruma sormadan kullanmasammı ki ?

göğüse başlamadım daha sürmeye bişey ama karın bölgeme başaldım badem ve zeytin yağlı özlü krem sürüyorum sen ?
Canim bende badem yağı surmek istiyorm ama Tüylenme yapiyo o. Ben badem yagini kaslarima surerim normalde cikmasi ve sekil vermek icin. Bu arada gobegimdede tuyler cikti yaa sendede varmi? Ben simdilik bebek yagi suruyorm canim

Canim bende badem yağı surmek istiyorm ama Tüylenme yapiyo o. Ben badem yagini kaslarima surerim normalde cikmasi ve sekil vermek icin. Bu arada gobegimdede tuyler cikti yaa sendede varmi? Ben simdilik bebek yagi suruyorm canim

var canım hatta bu kadar tüy bende yoktu nerden cıktı dediydim kendimce ama hamilelikte oluyormuş sanırım :))

hadi ya yeni başladıydım canım acaba doktoruma sormadan kullanmasammı ki ?
Cnm bnada görmcem demşti yanlş bliosam kusuruma bkma ama onada doktru demş bn ellerm içn nemlendrci kullanıodm kullanma önermiolr demşti dogal seylr kullanckmşn zeyrn yagınım kndsi sürmş o yırtk yk hç ama kuru kuruya sürmomş her bnyodan cktktn snra sürüomş

Dedigin gibi canim hamilelik psikolojisi galiba. Rabbim gordugumuz kötü ruyalari hayirlara vesile etsin insan etkileniyo ister istemez..

Amin canm ay tabiki de etkileniyo bende bi kere öyle bişey görmüştüm de sinir sistemim çökmüştü resmen bi tafralar bi haller şekiller görsen :))

amin cano hiç umudumuzu kaybetmiyoruz da bıraktık kabullendik arık artık ne zmn olursa ama işte bunaldık olsa artık diyoruz bi yandan da çok ihtiyacımız var şimdiden aklıma şey geliyo bu ay olmuş olsa ramazan bayramında ne kadarlık olur karnım çıkarmı ona göre ciceler alırım kendime bayramlık alırım diyip gülüyorum kendi kendime işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…