- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.421
Kiz sende asiri trip yapiyon yaa sevdicegine ama aferin hep boyle ol en guzelini yapiyon.Amin canm ay tabiki de etkileniyo bende bi kere öyle bişey görmüştüm de sinir sistemim çökmüştü resmen bi tafralar bi haller şekiller görsen :))
Aynen gecn bn bi tribe grdm ki knsym sen bni aldatrsn belki o zmn brakp gdrm seni fln tuttrmsm gdiom esmde bakakalmş yuzume :) sacmalama ya dio bde duan bzede ilişki yasak artk ne kdr yasktr blmiormda :) İnsan pskolojk olark öle düsünüo
hayırlara cıksın canım :))
Cnm bnada görmcem demşti yanlş bliosam kusuruma bkma ama onada doktru demş bn ellerm içn nemlendrci kullanıodm kullanma önermiolr demşti dogal seylr kullanckmşn zeyrn yagınım kndsi sürmş o yırtk yk hç ama kuru kuruya sürmomş her bnyodan cktktn snra sürüomş
Aynrn canm hamilelikten galiba
amin cano hiç umudumuzu kaybetmiyoruz da bıraktık kabullendik arık artık ne zmn olursa ama işte bunaldık olsa artık diyoruz bi yandan da çok ihtiyacımız var şimdiden aklıma şey geliyo bu ay olmuş olsa ramazan bayramında ne kadarlık olur karnım çıkarmı ona göre ciceler alırım kendime bayramlık alırım diyip gülüyorum kendi kendime işte
Amin kuzumnapıyon nası gidiyo hamilelik tatlm
Merdiveni zor ckıorm inanki
Kiz sende asiri trip yapiyon yaa sevdicegine ama aferin hep boyle ol en guzelini yapiyon.Rabbim mutlulugunuzu hepimizin mutlulugunu daim etsin..
iyim canım simdilik ama bazen değişiyorum hem bedenen hem psikojik olarak nasıl geçececk bilmiyorum :)
bz olmazsa mayısta aşılama diyoruz ama belli olmaz kendi haline bıraktık artık kaderimiz buymuş diyoruz içten içe istemeyede devam ediyoruz tabiKapılıyo insan tatlm napcan hepimiz duygu seli yaşıyoruz bu bebiş yüzündeenbenm henüz bişey yok yeni başlıyo tekrar umutlar ama saldım artk gerçekten. Uğraşamicam çok bunaldım çok yoruldum zaten eşim de gidip geliyo habire yapcak bişeyim yok daha fazla..
6-7aylk olnca dhada agrlsyn uyumk ble zorlasıo 9.ayda nlr blmiom artk :)ben anneme giderken yorulmazdım şimdi 10 dkkalık yol yoruluyorum
Zor diyorsun yaani he :))) napalım kız hazır olmamışken vazgeçelim mi
6-7aylk olnca dhada agrlsyn uyumk ble zorlasıo 9.ayda nlr blmiom artk :)
Önmli deil cnm.bnm bi sor bakalmda kllan derse kullanrsn ynetamam canım sağol sormadan kullanmayayım bari
Önmli deil cnm.bnm bi sor bakalmda kllan derse kullanrsn yne
Evt canım. Bn 7ayıma kdr yasadm malesf dier aylr nasp olmadı ama o zmn ble tekmelrden uyuyamz olmştmdesene bunlar ne ki daha zor günle bekliyor bizi
Evt canım. Bn 7ayıma kdr yasadm malesf dier aylr nasp olmadı ama o zmn ble tekmelrden uyuyamz olmştm
Kendlri kaybedelr canımEvet canm elinde olmuyo ki insanın kapılıyo öyle düşüncelere. Aman bıkmasa bari herifler bizden
sukrler olsn bu gnlerimize canımallah yardım eder kuzum bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?