Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar 31 martda aşılamam oldu. Şimdi benim ne zaman adet olmam lazım?. Hala gelen giden yok.

Kızlar teyzem aramıştı dün evlilik yıldönümümü kutlamaya. Görümcesi beni sormuş nası varmı onda bişey diye yok daha düşünmüyolar demiş :))
Bu kadında myom vardı sanırım 3 senedir falan çocuğu olmuyodu ameliyat oldu en son tüp bebek demiş doktor onlarda şimdilik biz bikaç kez daha deneyelim öyle gelelim demişler. Ve bi bakmış ki hamile ve yaptığı da soğan kürü - havuç kürü ve incir kürü :) şuanda 8 haftalıkmış vay be dedim kendi kendime çünkü hem yaşı var hemde geç evlendi. Allah işte hikmetinden sual olunmuyo. Darısı başımıza kızlaaar

Aynen canım Allah'ın takdiri işte.. inşallah bizlerde bir an önce hamile oluruz.. kürü bende deniycem bu ay hayırlısı..

Aynen canım Allah'ın takdiri işte.. inşallah bizlerde bir an önce hamile oluruz.. kürü bende deniycem bu ay hayırlısı..

Bende soğan kürünü eskiden yapıyodum bekarken. Şimdi yine denemeye başliim diyorum kısmet olursa. Indir kürünü yapamam sanırım çünkü prolaktinim yüksek

Bende soğan kürünü eskiden yapıyodum bekarken. Şimdi yine denemeye başliim diyorum kısmet olursa. Indir kürünü yapamam sanırım çünkü prolaktinim yüksek
soğan kürünün faydasını çok duydum deneyelim canım belli mi olur işe yarar belki.. prolaktin için ilaç kullanıyor musun?? normale düşmedi mi değerin?? benim eltiminde yüksek o yüzden hamile kalamıyor ama bu aralar düşmüş artık..

Kızlaarrr slm. Ya gebelik testi bir iki gün öncesinde doğru sonuç verir mi? Sabah yaptm tabikide yok bi şey ama cok hastaym ya. bu gün evdeyim ama yrın okul var. iyileşemiyorum acaba ilaç alsam mı ki ?

Canm 1 kez kullandım ben dostinex o zamandan sonra bi daha baktırmadım vala 10 ay oldu

Kızlaarrr slm. Ya gebelik testi bir iki gün öncesinde doğru sonuç verir mi? Sabah yaptm tabikide yok bi şey ama cok hastaym ya. bu gün evdeyim ama yrın okul var. iyileşemiyorum acaba ilaç alsam mı ki ?

Vala varsa silik de olsa çıkıyo diye biliyorum canm

Vala varsa silik de olsa çıkıyo diye biliyorum canm
yok ya çizgiyi kim kaybetmiş ki ben bulayım ilaç kullanıp kullanmama konusunda ikilemdeyim. olduğuna inanmıom ama ya varsa diye de düşünüyom. test yaptım cnm. çizgi mizgi yok acaba ilaç alsam mı diye düşünüyom işte

Ahh tatlim ben bu ay sanmiyorum ya..okadar yogun ve yorucu gecti ki tuttugununu sanmiyorum da rabbim bilir yinede 3 gundur basladi gene gögüslerde yine agrilar..umut yok yani bu ay sen ne durumdasin cnm
bebeğim benim sol kasığımda batma var ve belimin sadece sol tarafı ağrıyor . bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…