- 18 Haziran 2014
- 1.288
- 808
- 88
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.441
herkes 15.günde test yapıyo sen yaptınmıKızlar 31 martda aşılamam oldu. Şimdi benim ne zaman adet olmam lazım?. Hala gelen giden yok.
Ahh tatlim ben bu ay sanmiyorum ya..okadar yogun ve yorucu gecti kia. selam canım:)canım senin nasıl gidiyor az kaldı sayılır varmı bir belirti falan:)
benim beklediğim gibi cıkmadı desem yalan değil hani cok zorlandım başlarda şimdi iyim diyorum bazen değişiyorum işte ama sonradan ultrasonda görüncede minnağım diyip seviyorum duygusallaşıyorum
E test yapsanaKızlar 31 martda aşılamam oldu. Şimdi benim ne zaman adet olmam lazım?. Hala gelen giden yok.
Kendlri kaybedelr canımbzden iyisini nerden bulcklr
Kızlar teyzem aramıştı dün evlilik yıldönümümü kutlamaya. Görümcesi beni sormuş nası varmı onda bişey diye yok daha düşünmüyolar demiş :))
Bu kadında myom vardı sanırım 3 senedir falan çocuğu olmuyodu ameliyat oldu en son tüp bebek demiş doktor onlarda şimdilik biz bikaç kez daha deneyelim öyle gelelim demişler. Ve bi bakmış ki hamileve yaptığı da soğan kürü - havuç kürü ve incir kürü :) şuanda 8 haftalıkmış vay be dedim kendi kendime çünkü hem yaşı var hemde geç evlendi. Allah işte hikmetinden sual olunmuyo. Darısı başımıza kızlaaar
Aynen canım Allah'ın takdiri işte.. inşallah bizlerde bir an önce hamile oluruz.. kürü bende deniycem bu ay hayırlısı..
soğan kürünün faydasını çok duydum deneyelim canım belli mi olur işe yarar belki.. prolaktin için ilaç kullanıyor musun?? normale düşmedi mi değerin?? benim eltiminde yüksek o yüzden hamile kalamıyor ama bu aralar düşmüş artık..Bende soğan kürünü eskiden yapıyodum bekarken. Şimdi yine denemeye başliim diyorum kısmet olursa. Indir kürünü yapamam sanırım çünkü prolaktinim yüksek
soğan kürünün faydasını çok duydum deneyelim canım belli mi olur işe yarar belki.. prolaktin için ilaç kullanıyor musun?? normale düşmedi mi değerin?? benim eltiminde yüksek o yüzden hamile kalamıyor ama bu aralar düşmüş artık..
Kızlaarrr slm. Ya gebelik testi bir iki gün öncesinde doğru sonuç verir mi? Sabah yaptm tabikide yok bi şey ama cok hastaym ya. bu gün evdeyim ama yrın okul var. iyileşemiyorumacaba ilaç alsam mı ki ?
sen bence bir daha git canım çünkü benim eltim bir kaç ayda bir gidiyor.. ona göre ilaç değiştiriliyor aksatma derim..Canm 1 kez kullandım ben dostinex o zamandan sonra bi daha baktırmadım vala 10 ay oldu
bide o güzel yüzünü göreydik sırtını dönmüşsün fotoda bize :)sen bence bir daha git canım çünkü benim eltim bir kaç ayda bir gidiyor.. ona göre ilaç değiştiriliyor aksatma derim..
estağfirullah ablacım öyle koyacaktım ama hani herkes giriyor ya tanırlarsa diye koymadım yüzümü ama senin için değiştirdimbide o güzel yüzünü göreydik sırtını dönmüşsün fotoda bize :)
İşte buna şiddetle katılırım ben
estağfirullah ablacım öyle koyacaktım ama hani herkes giriyor ya tanırlarsa diye koymadım yüzümü ama senin için değiştirdim[/QUOTE
teşekkür ederim gördüm :) maşaallah çok güzel çıkmışsınız
yok ya çizgiyi kim kaybetmiş ki ben bulayımVala varsa silik de olsa çıkıyo diye biliyorum canm
bebeğim benim sol kasığımda batma var ve belimin sadece sol tarafı ağrıyor . bakalım hayırlısıAhh tatlim ben bu ay sanmiyorum ya..okadar yogun ve yorucu gecti kituttugununu sanmiyorum da rabbim bilir yinede 3 gundur basladi gene gögüslerde yine agrilar..umut yok yani bu ay sen ne durumdasin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?