Gebe kalamayanlar buraya.....

sağol ablacım sende güzel çıkmışsın.. faceden de görüyorum zaten güzel yüzünü..

7 aylik evliyim ve adet duzensizligim doktora gittim ve yumurtaliklarimin az calistigini soyledi adet getrtici ilac verdi klomen ilaci da versi ve kafam com karsri ne uapsam bilmiyorum

kızlarr bende gecen ay soğan kürünü yaptım yumurtlamda sorun yok değerlerim iyi diye diğer kürü yapmadım soğan kürü öyle temizlediki ay boyunca akıntım kalıp kalıp düştü adetimde acayip parçalıydı temizlendi diye düşünüyorum ama o ay adetim olacagını düşündüğüm 5 gün birliktelik olmamıştı adet olurum zaten diye . adetimde 15 gün gecikince anladım ki meğer ben o adet beklediğim zamanlarda yumurtlamam olmuş ben boş gecmıstım adet olurum diye soğan gec yumurtlatmış temizlediği için. o yüzden soğan yaptığım ay olmadı bebişim çalışmamaışım ki hiiiçç:)
bakalım bu ay eğer olusam hamile soğan kürünü herkese yayacam :)

sen bence bir daha git canım çünkü benim eltim bir kaç ayda bir gidiyor.. ona göre ilaç değiştiriliyor aksatma derim..

Bakalım tatlm eşim bi kesin dönüş yapsın da ondan sonra başlicaz tedavilere. Çünkü ben gitsem de o yanımda yokken nası yapcam bebeği tek başıma

Son düzenleme:
kızlarrr çok saçma gelicek belki size ama hamilelerden özellikle bu konuda bilgi almak istiyorum . affedin bunu sorduğum için ama.
benim gebelik olursa çekindiğim birşey var. daha hamiledeğilsin demeyin bu konu canımı sıkıyor.
evet sorum şu; hamileler genital bölge temizliğini hamileleik zamanı nasıl yapıyorsunuz. ben normalde ağda yapıyorum ama nasıl olcak hamileyken diye aklıma geliyor ve geriliyorum eğilmek zor olcak. temiz olmakta lazım. ama hamile değilim de yinede kafama cok takılıyor bu konuda hassasımda temiz olmak isterim her zaman

Sogan kuru adet duzenini saglarmi

bulamzlr bzden iyisni bz hersylrne katlanıorz dört dönym bazn pesnde sanki bebek oda kbl edio ztn bnden iyisni bulamycanı ama suda bi gerck bnm kaprislermde kmse cekmz

He sende biliyon yani kendinin nasıl olduğunu oda güzel canm benm :) bilsinler tabi bilmezlerse de gidip köyden alsınlar birer damızlık onla geçinsinler

şüpheye düşürdün kız beni gelin olunca ne kadar farklı çıkmışsın başım döndü fotolarında aynı resmi bulana kadar inanamadım gözlerime. maşaallah diyeyimde nazar değmesinnn
saol abla evlendiğim zamanla şu anlık halim arasında epey bir fark var kilo aldım ondan tanıyamamışsındır

Hımm bilemedim ki canm ne ilacı içeceksin grip mi

hadi bakalım inşallah canım güzel haberler verirsin.. çok duyduğum için bende deniycem inşallah faydasını görürüz..

Bakalım tatlm eşim bi kesin dönüş yapsın da ondan sonra başlicaz tedavilere. Çünkü ben gitsem de o yanımda yokken nası yapcam bebeği tek başıma
ayyyy dert ettiğin şeye bakkkk dondurma yaptırırız o yokken götürürüz seni hastaneye canın sıkıldıkça buzluktan alır enjekte ederiz

Son aylara doğru sorun olur o canm şimdiden kafana takma eşler ne güne duruyo tüy dökücü kremler var olmadı onlardan kullanırsın pratik olur yani

Bnde adet duzensizligi var ve doktora gittim yumurtaliklarim az calisiyormus ilac verdi ve uzuntuden kafam karisti ((
canım bak soğan kürünü kesinlikle dene soğan sonuçta hiiiççç bir zararaı olmaz. adetinin 7. başla her sabah ve akşam taze demle ocakta kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte demle bir buçuk bardak suyla . amam çeşme suyu değil hazır su olacak canım. soğanı 4 e böl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…