Gebe kalamayanlar buraya.....

soğanı kaynatmıyosun yani kaynayan suyu kenara alıp 4 e bölünmüş soğanı demliyosun dğrumu

ayyyy dert ettiğin şeye bakkkk dondurma yaptırırız o yokken götürürüz seni hastaneye canın sıkıldıkça buzluktan alır enjekte ederiz

Aynen benmde bol bol esprisini yaptığım şeyi söyledin abla yaaa bende geçen öyle dedim o gitmeden koyayım da kavanoza zamanı gelince kendi kendime enjekte ederim diye napalım kendi işimi kendim görcem işte yani onu bile

Adetim bi olsa kesinlikle deniycem

soğanı kaynatmıyosun yani kaynayan suyu kenara alıp 4 e bölünmüş soğanı demliyosun dğrumu
yok yok tam olarak şöyle
orta boy yemeklik soğanın kahverengi kabuğunu soyuyorsun, 4 e bölüp tencereye koy bir yandan kaynamış bir buçuk bardak hazır suyu tencereye dök. altını yak ve kaynamaya başlayınca tencerenın altını kıs ve 5 dk tam beş dk kaynayınca kapat altını ılıyınca yani ne soğuk ne sıcak olacak şekilde hafif sıcak olsun bir bardak iç. sabah akşam her seferinde ayrı demleyeceksin

canım her hafta sonu ibrahim saraçoğlunun programı var bi tv de ordan da dinledim videolarındada öyle diyor ama . benim bildiğim bu direk ondan dinleyince böyle yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…