- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.481
teşekkür ederim canım inşallah:)hadi bakalım inşallah canım güzel haberler verirsin.. çok duyduğum için bende deniycem inşallah faydasını görürüz..
soğanı kaynatmıyosun yani kaynayan suyu kenara alıp 4 e bölünmüş soğanı demliyosun dğrumucanım bak soğan kürünü kesinlikle dene soğan sonuçta hiiiççç bir zararaı olmaz. adetinin 7. başla her sabah ve akşam taze demle ocakta kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte demle bir buçuk bardak suyla . amam çeşme suyu değil hazır su olacak canım. soğanı 4 e böl
bebeğim belki saçma evet daha hamile bile değilim ama sorun olarak takıldı kafama:)Son aylara doğru sorun olur o canm şimdiden kafana takma eşler ne güne duruyotüy dökücü kremler var olmadı onlardan kullanırsın pratik olur yani
hm anladım canım bir an önce gelsin o zaman eşinBakalım tatlm eşim bi kesin dönüş yapsın da ondan sonra başlicaz tedavilere. Çünkü ben gitsem de o yanımda yokken nası yapcam bebeği tek başıma
ayyyy dert ettiğin şeye bakkkkdondurma yaptırırız o yokken götürürüz seni hastaneye canın sıkıldıkça buzluktan alır enjekte ederiz
soğanı kaynatmıyosun yani kaynayan suyu kenara alıp 4 e bölünmüş soğanı demliyosun dğrumu
Adetim bi olsa kesinlikle deniycemcanım bak soğan kürünü kesinlikle dene soğan sonuçta hiiiççç bir zararaı olmaz. adetinin 7. başla her sabah ve akşam taze demle ocakta kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte demle bir buçuk bardak suyla . amam çeşme suyu değil hazır su olacak canım. soğanı 4 e böl
hm anladım canım bir an önce gelsin o zaman eşin
yok yok tam olarak şöylesoğanı kaynatmıyosun yani kaynayan suyu kenara alıp 4 e bölünmüş soğanı demliyosun dğrumu
nasıl o zamanHayır değil
bebeğim belki saçma evet daha hamile bile değilim ama sorun olarak takıldı kafama:)
tamam bakalım:)Yok o bazen benmde kafama takılıyo tatlm haklısın yani. Sonuçta en çok önem verilmesi gereken yer orasıartk rica minnet bi şekilde halletcez tatlm napalım
nasıl o zaman
canım her hafta sonu ibrahim saraçoğlunun programı var bi tv de ordan da dinledim videolarındada öyle diyor ama . benim bildiğim bu direk ondan dinleyince böyle yazdımVala yapmıştım bende bekarken 2 su bardağı kaynamış suyun içine atıyosun dörde böldüğün soğanı, tam 5 dk o şekilde kaynamaya devam etcek ablacımben öyle yapmıştım dakikası çok önemli ne eksik ne fazla olcak
Kanuni sultan suleymana gidiyorum ben tibbi genetikte guzel arastiriliyo bak bi istersen muayene icin de fatihte buyuksehir belediyesi yaninda bi tip merkezi var randevusuz sigortalilara bakiyo super bi doktor demet hanim
hem ağrı kesici hem de grip ilacı. kemiklerim sızlıyoHımm bilemedim ki canm ne ilacı içeceksin grip mi
sanki hatırlar gibiyim bu ilacı bana adet düzenlemek için vermişlerdi galiba.ve bana çok ağır gelmişti o hapCyclo progynova kullanan varmi aranizda ?
Bana da doktor versi ve adetimin 5. Gunu vaslamami soylesisanki hatırlar gibiyim bu ilacı bana adet düzenlemek için vermişlerdi galiba.ve bana çok ağır gelmişti o hap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?