- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.501
ben kullandım 2 ay önce canım bana niye verdiğinide bilmiyorumCyclo progynova kullanan varmi aranizda ?
Bende adet duzensizligi var adet duzeni ick. Verdi kafam karma karisik suan nasil duzene girer ne yapmaliyi. Bilmiyorumben kullandım 2 ay önce canım bana niye verdiğinide bilmiyorumadetlerim düzenli hormon tahlillerimde normal çıktı ama hormon ilacıya doğal olarak kilo aldırıyor..
o zaman düzene girer canım beyazlardan başla demiştir 21 gün.. peki sana ne zaman gel dedi bir daha??Bende adet duzensizligi var adet duzeni ick. Verdi kafam karma karisik suan nasil duzene girer ne yapmaliyi. Bilmiyorum
Beyzlardan baslamami soyledi aynen tekrar gel demedi adet grrtici ilac verdi ilac bittikten sonra 1 hafta kadar falan adetin gelmezse tekrar gel dedio zaman düzene girer canım beyazlardan başla demiştir 21 gün.. peki sana ne zaman gel dedi bir daha??
yarın sabah ilk idrarınla yap derim varsa her türlü çıkar dene biKan testi yaptırıp hayal kırıklıgı yaşamaktan bıktım kızlar. O yüzden kan testi için acele etmicem.
İdrar testinde de henüz belli olmaz herhalde.
Kasıklarımda ağrımaya başladı gerçi
banada gel filan demedi değiştirdim beğenmedim doktoru oda ayrılmış oradan hazirana kadar gitmiycem hiç bir doktora kürler deniycem hayırlısı.. inşallah sana fayda eder canım..Beyzlardan baslamami soyledi aynen tekrar gel demedi adet grrtici ilac verdi ilac bittikten sonra 1 hafta kadar falan adetin gelmezse tekrar gel dedi
Tamam canım sağol.yarın sabah ilk idrarınla yap derim varsa her türlü çıkar dene bi
kaç tane var içindeBana da doktor versi ve adetimin 5. Gunu vaslamami soylesi
eğer doğru ise içinde 21 adet olması lazım hapın.7.günü başla dediyse 28 günde bir adetini düzene sokkmak için olabilir.bende ağır baş ağrısı yapmıştı.bekarken kullandım ben o ilacı.benim adetimde ağrılı geçiyordu o yüzden vermişti aynı zamanda.kliniğe gidiyordum her ay nerdeyse.Bende adet duzensizligi var adet duzeni ick. Verdi kafam karma karisik suan nasil duzene girer ne yapmaliyi. Bilmiyorum
İns artik hayrlisi bnde sogan kurune basliyim dedimbanada gel filan demedi değiştirdim beğenmedim doktoru oda ayrılmış oradan hazirana kadar gitmiycem hiç bir doktora kürler deniycem hayırlısı.. inşallah sana fayda eder canım..
Evet 21 tane var bana adetimim 5. Gunu basla dedieğer doğru ise içinde 21 adet olması lazım hapın.7.günü başla dediyse 28 günde bir adetini düzene sokkmak için olabilir.bende ağır baş ağrısı yapmıştı.bekarken kullandım ben o ilacı.benim adetimde ağrılı geçiyordu o yüzden vermişti aynı zamanda.kliniğe gidiyordum her ay nerdeyse.
Adet duzeni icin verdi ve bnde yumurtaliklarim fazla calismiyormus klomen die bi ilacdaha verdiEvet 21 tane var bana adetimim 5. Gunu basla dedi
tamam 5.günü 21 daha 26 günü demekki benim gibi ilaç bittikten 1-2 gün sonrada regl olman lazım.Evet 21 tane var bana adetimim 5. Gunu basla dedi
oyyy iki ilacı birdenmi kullanacaksım.ikisi de hormon ağır gelmez inşaallah.Adet duzeni icin verdi ve bnde yumurtaliklarim fazla calismiyormus klomen die bi ilacdaha verdi
Suan adet getirtici ilac kullaniyorum dun gittim doktora hayrlisi artik ne diyimtamam 5.günü 21 daha 26 günü demekki benim gibi ilaç bittikten 1-2 gün sonrada regl olman lazım.
Aynen iki ilacida kullanicam ikisinide adetin 5. Hunu baslicam klomen gunde 2 digeei hunde 1 kereoyyy iki ilacı birdenmi kullanacaksım.ikisi de hormon ağır gelmez inşaallah.
aynen abla bende de yaptı baş ağrısı.. adetlerim ağrılı geçiyo ama bu ay olmadı sıcak su iyi geldi galiba.. peki şimdi nasıl ağrılı geçiyor mu abla??eğer doğru ise içinde 21 adet olması lazım hapın.7.günü başla dediyse 28 günde bir adetini düzene sokkmak için olabilir.bende ağır baş ağrısı yapmıştı.bekarken kullandım ben o ilacı.benim adetimde ağrılı geçiyordu o yüzden vermişti aynı zamanda.kliniğe gidiyordum her ay nerdeyse.
Benimde adetlerim hep agrili gecio feci bi agriaynen abla bende de yaptı baş ağrısı.. adetlerim ağrılı geçiyo ama bu ay olmadı sıcak su iyi geldi galiba.. peki şimdi nasıl ağrılı geçiyor mu abla??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?