Gebe kalamayanlar buraya.....

ben kullandım 2 ay önce canım bana niye verdiğinide bilmiyorum adetlerim düzenli hormon tahlillerimde normal çıktı ama hormon ilacıya doğal olarak kilo aldırıyor..
Bende adet duzensizligi var adet duzeni ick. Verdi kafam karma karisik suan nasil duzene girer ne yapmaliyi. Bilmiyorum

Kan testi yaptırıp hayal kırıklıgı yaşamaktan bıktım kızlar. O yüzden kan testi için acele etmicem.
İdrar testinde de henüz belli olmaz herhalde.
Kasıklarımda ağrımaya başladı gerçi
yarın sabah ilk idrarınla yap derim varsa her türlü çıkar dene bi

Beyzlardan baslamami soyledi aynen tekrar gel demedi adet grrtici ilac verdi ilac bittikten sonra 1 hafta kadar falan adetin gelmezse tekrar gel dedi
banada gel filan demedi değiştirdim beğenmedim doktoru oda ayrılmış oradan hazirana kadar gitmiycem hiç bir doktora kürler deniycem hayırlısı.. inşallah sana fayda eder canım..

Bende adet duzensizligi var adet duzeni ick. Verdi kafam karma karisik suan nasil duzene girer ne yapmaliyi. Bilmiyorum
eğer doğru ise içinde 21 adet olması lazım hapın.7.günü başla dediyse 28 günde bir adetini düzene sokkmak için olabilir.bende ağır baş ağrısı yapmıştı.bekarken kullandım ben o ilacı.benim adetimde ağrılı geçiyordu o yüzden vermişti aynı zamanda.kliniğe gidiyordum her ay nerdeyse.

Evet 21 tane var bana adetimim 5. Gunu basla dedi

aynen abla bende de yaptı baş ağrısı.. adetlerim ağrılı geçiyo ama bu ay olmadı sıcak su iyi geldi galiba.. peki şimdi nasıl ağrılı geçiyor mu abla??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…