Gebe kalamayanlar buraya.....

aynen abla bende de yaptı baş ağrısı.. adetlerim ağrılı geçiyo ama bu ay olmadı sıcak su iyi geldi galiba.. peki şimdi nasıl ağrılı geçiyor mu abla??
şükürler olsun bekarlığımdaki gibi değil.evlenince geçer demişti zaten doktor bazılarınında normal doğum yapınca diyorlar.ben evlendim+1 dış gebelik ameliyatı+1 rahimden polip ve kasıktan tüp bağlama ameliyatı derken sanırım onlarda etkili oldu.rahimde polipler ağrı yaparmış çünkü.şimdi ayaklarımı üşütmediğim sürece ağrım öyle bağırtacak gibi olmuyor.zaten bende adet olunca hiç bir iş yapmıyorum evde işten gelip giriyorum battaniyenin altına haftasonuna denk gelirse annemlere bile gitmiyorum.birde gazlı içecek gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum faydalı oluyor.

hm anladım abla onu bende duydum evlenince geçer yada doğum yapınca diye.. demek ki benimde doğum yapınca geçicek inşallah.. ayaklar gerçekten önemli derlerdi de inanmazdım üşüttüğüm an ağrır ve tuvaletimi yaparken yanma yapar

hemen sökülmezsin belki ablacımda yerleşme olur inşallahhh :)
inşaallah diyorum da.kendim bile inanmıyorum derken güzelim.çünkü benim ilk gebeliğimde öyle sıkıntılarım yoktu ben gebe kaldığımı günüm geçince anlamıştım.bende belirti olmuyordu.geçen ayda klomen+çatlatma+duphaston kullandıktan sonra kahverengi geldi ve ertesi gün kırmızı oldu malesef.yoruluyorum gerçekten rabbimin zoruna gitmesin başka sıkıntı vermesin inşaallah. her ay umut edip sonrası hüsran oluyor yazık ki

üzülüyorum ablacım ya hemen olsun sizinde istiyorum ben niye bu kadar bekletilir ki diyorum sonra allahın gücüne gitmesin diyorum bi bildiği var demekki

EE daha daha nasilsiniz ben servise bindim yolculuk başladı bi yandanda karnimi dinliyorum geldim gelicem sinyalleri.burdamisiniz yoksa ben serviste 1 saat uyku cekeyimmi
ben varım abla kimsecikler yok.. yemek yapıcam bende dizim var bitsin diye bekliyorum.. iyi yolculuklar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…