- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.521
şükürler olsun bekarlığımdaki gibi değil.evlenince geçer demişti zaten doktor bazılarınında normal doğum yapınca diyorlar.ben evlendim+1 dış gebelik ameliyatı+1 rahimden polip ve kasıktan tüp bağlama ameliyatı derken sanırım onlarda etkili oldu.rahimde polipler ağrı yaparmış çünkü.şimdi ayaklarımı üşütmediğim sürece ağrım öyle bağırtacak gibi olmuyor.zaten bende adet olunca hiç bir iş yapmıyorum evde işten gelip giriyorum battaniyenin altına haftasonuna denk gelirse annemlere bile gitmiyorum.birde gazlı içecek gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum faydalı oluyor.aynen abla bende de yaptı baş ağrısı.. adetlerim ağrılı geçiyo ama bu ay olmadı sıcak su iyi geldi galiba.. peki şimdi nasıl ağrılı geçiyor mu abla??
kullandığım ay ağrım olmadı inşallah sende de olmaz geçer canım..Benimde adetlerim hep agrili gecio feci bi agri
İns cnm ins bide gebelik olsa nasipse dua et artikkullandığım ay ağrım olmadı inşallah sende de olmaz geçer canım..
Yaaa işte analık bu canm benm
hm anladım abla onu bende duydum evlenince geçer yada doğum yapınca diye.. demek ki benimde doğum yapınca geçicek inşallah.. ayaklar gerçekten önemli derlerdi de inanmazdım üşüttüğüm an ağrır ve tuvaletimi yaparken yanma yaparşükürler olsun bekarlığımdaki gibi değil.evlenince geçer demişti zaten doktor bazılarınında normal doğum yapınca diyorlar.ben evlendim+1 dış gebelik ameliyatı+1 rahimden polip ve kasıktan tüp bağlama ameliyatı derken sanırım onlarda etkili oldu.rahimde polipler ağrı yaparmış çünkü.şimdi ayaklarımı üşütmediğim sürece ağrım öyle bağırtacak gibi olmuyor.zaten bende adet olunca hiç bir iş yapmıyorum evde işten gelip giriyorum battaniyenin altına haftasonuna denk gelirse annemlere bile gitmiyorum.birde gazlı içecek gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum faydalı oluyor.
inşallah canım nasipse olur bizde bekliyoruz dua ediyoruz hamile kalabilmek için..İns cnm ins bide gebelik olsa nasipse dua et artik
İns cnm ins oluruz hamis bizde nasipseinşallah canım nasipse olur bizde bekliyoruz dua ediyoruz hamile kalabilmek için..
evet incecik kahverengi (pas lekesi gibi) görülmüştür.Bütün umutlar Mayıs ayına kaldı gibi geliyor bana.hayırlısı Allah'tan artık...
inşaallah diyorum da.kendim bile inanmıyorum derken güzelim.çünkü benim ilk gebeliğimde öyle sıkıntılarım yoktu ben gebe kaldığımı günüm geçince anlamıştım.bende belirti olmuyordu.geçen ayda klomen+çatlatma+duphaston kullandıktan sonra kahverengi geldi ve ertesi gün kırmızı oldu malesef.yoruluyorum gerçekten rabbimin zoruna gitmesin başka sıkıntı vermesin inşaallah. her ay umut edip sonrası hüsran oluyor yazık kihemen sökülmezsin belki ablacımda yerleşme olur inşallahhh :)
inşaallah diyorum da.kendim bile inanmıyorum derken güzelim.çünkü benim ilk gebeliğimde öyle sıkıntılarım yoktu ben gebe kaldığımı günüm geçince anlamıştım.bende belirti olmuyordu.geçen ayda klomen+çatlatma+duphaston kullandıktan sonra kahverengi geldi ve ertesi gün kırmızı oldu malesef.yoruluyorum gerçekten rabbimin zoruna gitmesin başka sıkıntı vermesin inşaallah. her ay umut edip sonrası hüsran oluyor yazık ki
elbette öyle rabbimin yazdığı vakitte olacaktır ona şüphemiz yok.insanız işte olmayınca üzülüyoruz o kadar.üzülüyorum ablacım ya hemen olsun sizinde istiyorum ben niye bu kadar bekletilir ki diyorum sonra allahın gücüne gitmesin diyorum bi bildiği var demekki
hem ağrı kesici hem de grip ilacı. kemiklerim sızlıyo
ben varım abla kimsecikler yok.. yemek yapıcam bende dizim var bitsin diye bekliyorum.. iyi yolculuklar bu aradaEE daha daha nasilsiniz ben servise bindim yolculuk başladı bi yandanda karnimi dinliyorum geldim gelicem sinyalleri.burdamisiniz yoksa ben serviste 1 saat uyku cekeyimmi
Aynenn abla ya... Bas etmek zor buranin yaslilariylaaa....kayınvaliden görmemişki kuzum sana yapsın çok görme :) sonuçta bizim memleket yani bilirsin az çok :)
Heee oyleee yapimm... Anneci ne dersee aslında. Onu yapayim dedimdeesen sarı yeşil turuncu kremden devam et teyzesi :)))
Kendi geçsin diye beklicem o zaman ne edemVala grip ilacı en tehlikeli ilaçmış canm doktorlar pek sevmiyomuş ve önermiyomuş ama mecbur kalınca tabi yapcak bişey yok
Insallahh... Yavrumuz buyusundee gobiside severizz bizzz oyyy minnakimm..seninde böyle olcak annesi yavrun büyücek inşallahhh
Hahaaa catlakkk kadin yaa alemsinn vallaa...Cok iyi bi ultrason değil ya temiz görüntü vermiyor maalesef. Bakalım yine de kesin kız veya erkek diyemem su an arkadaşimin da sonradan pipisi düşmüştü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?