- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.541
Ayyy o ruyalarrr sormayaa yahuu bnde cekiyorumm.. Uc harfliler seytan musallat oldu ustune ustluk bide karabasan. Hic bagrarak uyanmazdim uykudan artik oyle uyaniyorum bagrarak hickira hickira ya.. Nolcak..boyle uyumaya korkuyorummHayirlara ciksin kuzum bu ara da rüyalardan çekiyoruz
Heee yaa candrrr kendimi biraktim onunla ilgileniyorum bugunde ank. Gtti.. Hasta gasta isim var dyo noldugunu demiyoAyy yazık ya geçmiş olsun kız koca candır iyi bak da iyileşsin hemencik
Heee yaa candrrr kendimi biraktim onunla ilgileniyorum bugunde ank. Gtti.. Hasta gasta isim var dyo noldugunu demiyogelinlikde pekk yakismisss fistikk
Hadi hayirlisi cnm dikkat et kendinee ozamambebeğim benim sol kasığımda batma var ve belimin sadece sol tarafı ağrıyor . bakalım hayırlısı
He sende biliyon yani kendinin nasıl olduğunuoda güzel canm benm :) bilsinler tabi bilmezlerse de gidip köyden alsınlar birer damızlık onla geçinsinler
Dua et öyle uyu yavrum o cok zor bi ara bana da musallat olmustuAyyy o ruyalarrr sormayaa yahuu bnde cekiyorumm.. Uc harfliler seytan musallat oldu ustune ustluk bide karabasan. Hic bagrarak uyanmazdim uykudan artik oyle uyaniyorum bagrarak hickira hickira ya.. Nolcak..boyle uyumaya korkuyorumm
Tombik :)) benimki de cabuk çıktıydiBna mı byk glio bykmu szcede
Kızlar arastrn özellikle hamileykn ck glioms onlar bnada ck oluodu önceknde.durn o yazıyı bulablrsm gndrcmDua et öyle uyu yavrum o cok zor bi ara bana da musallat olmustu
Kız öncekndn kalma mı acaba diorm ama bu kdr yktuTombik :)) benimki de cabuk çıktıydi
ay ne kadar güzel büyüsün işte boşver hamileliğin tadını çıkar.. beni gören bebek var heralde diyolar seninki kadar var galiba.. eşim bebek göbişi diye seviyoBna mı byk glio bykmu szcede
Kızlar hdi szi anladm karnınz byuyo nrml olark ama bnm dha ck erkn ndn bu kdr bykki
bnm öncekndende kaldı sanırm göbs canm smdide brzck kabardı ama söle bse vr nceknde 7.aya kdr karnm bu buyklktydi buyumedi insallah bnda buyray ne kadar güzel büyüsün işte boşver hamileliğin tadını çıkar.. beni gören bebek var heralde diyolar seninki kadar var galiba.. eşim bebek göbişi diye seviyo
yokk kızz ne sürprizi yapcakk.. gece gelcekmiş.. beyefendiAaa sürpriz mi yapcak kız sana yoksatişkür ederim tatlışım
Yk kız :) kese tek cktı:)Ikiz olmasın
Kız öncekndn kalma mı acaba diorm ama bu kdr yktu
hee yaaaa göbişş biraz fazlamı büyük ki... ikiz mii... yahu yoksammBna mı byk glio bykmu szcede
Aynen canm smdiden baya vr sanıolr 7aylkkn o kdrdı işte bnm göbsOncekinden kalmadir canim . Benim simdiki gobegim 16 haftalikken olan kadar. Gorenler bebek mi diyor o yuzden hic dar giymiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?