Gebe kalamayanlar buraya.....

Hayirlara ciksin kuzum bu ara da rüyalardan çekiyoruz
Ayyy o ruyalarrr sormayaa yahuu bnde cekiyorumm.. Uc harfliler seytan musallat oldu ustune ustluk bide karabasan. Hic bagrarak uyanmazdim uykudan artik oyle uyaniyorum bagrarak hickira hickira ya.. Nolcak..boyle uyumaya korkuyorumm

Ayyy o ruyalarrr sormayaa yahuu bnde cekiyorumm.. Uc harfliler seytan musallat oldu ustune ustluk bide karabasan. Hic bagrarak uyanmazdim uykudan artik oyle uyaniyorum bagrarak hickira hickira ya.. Nolcak..boyle uyumaya korkuyorumm
Dua et öyle uyu yavrum o cok zor bi ara bana da musallat olmustu

bulamadm kızlar ama baktgnzda yazıo ufak bi bölümnde annelrn bilinç altnda hp bebeklrni korumk oldgu için tedirgn oldklarndan bu dönemlerde dha cok gelrlrmş

ay ne kadar güzel büyüsün işte boşver hamileliğin tadını çıkar.. beni gören bebek var heralde diyolar seninki kadar var galiba.. eşim bebek göbişi diye seviyo
bnm öncekndende kaldı sanırm göbs canm smdide brzck kabardı ama söle bse vr nceknde 7.aya kdr karnm bu buyklktydi buyumedi insallah bnda buyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…