- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.561
Yk tatlm :) tek :).ikiz olsaydı 2tane kese gözükrdü. Öncekndede vr pis göbek yaf göbegi :)hee yaaaa göbişş biraz fazlamı büyük ki... ikiz mii... yahu yoksamm
hee yaa öyle yapıyorum eve girerken ayetel kursi korkuyla uyanınca ayetel kursı yani anlıcan her aklıma gelişde kursiyi okuyorum. yalnız kalmak bile urkutuyo..Dua et öyle uyu yavrum o cok zor bi ara bana da musallat olmustu
yokk kızz ne sürprizi yapcakk.. gece gelcekmiş.. beyefendiricaa ederimm bebeğim...
hee... kalann varsa.. söz yok.. olsun anneci bebiş sağlıklı olsundaaYk tatlm :) tek :).ikiz olsaydı 2tane kese gözükrdü. Öncekndede vr pis göbek yaf göbegi :)
ne gibi..Yaaa dur kız bakalım yapar belki bişeyler öğrenince de bişey yapmadı mı ki
hm olabilir o zaman canım inşallah hamileliğin istediğin gibi gider:) ama bende olsaydım ikiz derdim belki kese sonradan görünecek olamaz mı?? ayy hadi inşallahbnm öncekndende kaldı sanırm göbs canm smdide brzck kabardı ama söle bse vr nceknde 7.aya kdr karnm bu buyklktydi buyumedi insallah bnda buyr
ne gzl olr bi anda buyurlr berabr :) ama bakm acısndan zor canm ya kndi kndme zor olr :)hm olabilir o zaman canım inşallah hamileliğin istediğin gibi gider:) ama bende olsaydım ikiz derdim belki kese sonradan görünecek olamaz mı?? ayy hadi inşallah
Yani tbi canm bk önceknde 7aylkkn o kdrdı göbegm :)hee... kalann varsa.. söz yok.. olsun anneci bebiş sağlıklı olsundaa
Yk kız :) kese tek cktı:)
ne gibi..
heee... daha küçüğüz ama belli olmuyo her bünye bir olmuyoYani tbi canm bk önceknde 7aylkkn o kdrdı göbegm :)
olsun canım da bakılır onlarne gzl olr bi anda buyurlr berabr :) ama bakm acısndan zor canm ya kndi kndme zor olr :)
Ne bileyim sürpriz hediye falan gibi ne olcak kızım başka töbe töbee
Galiba ikincide daha buyuk oluyor bilemedim.Kız öncekndn kalma mı acaba diorm ama bu kdr yktu
İlk hamileligimde cok ugrasmislardiKızlar arastrn özellikle hamileykn ck glioms onlar bnada ck oluodu önceknde.durn o yazıyı bulablrsm gndrcm
Aynen ck skr smdi bndede yk. Önceknde devmlı oluodu canmda yanıodu bdeİlk hamileligimde cok ugrasmislardisukur yok simdikinde
Sanırm öle oluo cnmGaliba ikincide daha buyuk oluyor bilemedim.
Tbi hamilelktn hamilelge degisio sanırm canımheee... daha küçüğüz ama belli olmuyo her bünye bir olmuyo
İnsallah rabbim gönlne göre verir.canımmolsun canım da bakılır onlarben dua ederken hep ikiz olsun diye yapıyorum eşimde çok istiyo ikiz inşallah hayırlısıyla hamile kalalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?