- 18 Ekim 2014
- 732
- 484
- 108
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.581
inşallah canım hepimizin..İnsallah rabbim gönlne göre verir.canımm
Hamilelik belirtisi de ayrıca :)kızlarrrr adet gecikmemin 5.günündeyim zaten adet gecikmeleri yaşayan biriyim fakat göğsün şişmesi hassaslaşması kesin adet belirtesi midir ki
başka bişi olmezz... yok kızz.. hiçbişi almadı sadece hemşire bol ceviz fındık akşam onları almış gelmişti..
hee amann kızdım şuan onaa... ben aradım o hala aramadı bakkOlsun bak düşünüyo adam seni işte
hee amann kızdım şuan onaa... ben aradım o hala aramadı bakk
sanmamm canım.. bu saate kadar ne yoğunluğu.. ne için gittiğinide bilmiyorum işten çıkıp eve geldi ben ank. gidiyorum dedi ne işin var dedim cevab bile vermedi.Aman yoğundur yorgundur takma kafana sıkma canını
sanmamm canım.. bu saate kadar ne yoğunluğu.. ne için gittiğinide bilmiyorum işten çıkıp eve geldi ben ank. gidiyorum dedi ne işin var dedim cevab bile vermedi.düşün 11 de gitti akşam 6 buçukda aradım nerdesin gelmiyomusun gibisinden işim var deyince yine sordum ne işi sana ne dedi
Sorun yoktur bizim oranin erkeklerinin normal hali budur kadin herşeyi soramaz erkek işine burnunu sokamaz.büyük ihtimal Budur sebep toprağından olabilir.severler asidi belli etmezler.Kadin olarak kocani dinle ne diyosa odur detay yok..gibi gibi...Allah allah o nasıl cevap öyle ya
bi sorun mu var kuzum aranızda neden böyle ters davranıyo sana bu halinle
İnşallah...2015 inşallah allhımdan tek dileyim isteyen herkeze bizlere karnımızda bebeşlerimizle girmeyi nasip etsin 2015 annelerin ayı olsun :)
günaydın,şükür bugünümüze canım canım iyi olmaya calışıyorumben iyiyim sen nasılsın :)
canım herseyin hayırlısı inşallah rabbim kulunu hep sevdikleriyle sınarmış yeterki biz istemesini bilelimyine kırmızılar geldi bi ay daha çöpe gitti yine umutlar beklentiler hergün acabalarla yaşamya devam
Uzulme canim...hayirlisi olsun...bende de geldi hemde 3 gun onceden...sen sogan kurunu yapmis miydin?yine kırmızılar geldi bi ay daha çöpe gitti yine umutlar beklentiler hergün acabalarla yaşamya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?