Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlarrrr adet gecikmemin 5.günündeyim zaten adet gecikmeleri yaşayan biriyim fakat göğsün şişmesi hassaslaşması kesin adet belirtesi midir ki

Aman yoğundur yorgundur takma kafana sıkma canını
sanmamm canım.. bu saate kadar ne yoğunluğu.. ne için gittiğinide bilmiyorum işten çıkıp eve geldi ben ank. gidiyorum dedi ne işin var dedim cevab bile vermedi. düşün 11 de gitti akşam 6 buçukda aradım nerdesin gelmiyomusun gibisinden işim var deyince yine sordum ne işi sana ne dedi

Allah allah o nasıl cevap öyle ya
bi sorun mu var kuzum aranızda neden böyle ters davranıyo sana bu halinle

Allah allah o nasıl cevap öyle ya
bi sorun mu var kuzum aranızda neden böyle ters davranıyo sana bu halinle
Sorun yoktur bizim oranin erkeklerinin normal hali budur kadin herşeyi soramaz erkek işine burnunu sokamaz.büyük ihtimal Budur sebep toprağından olabilir.severler asidi belli etmezler.Kadin olarak kocani dinle ne diyosa odur detay yok..gibi gibi...

Kızlar lütfen yardım edin çevremde danışabileceğim kimse yok Doktor bu ay adetin 3. Ve 21.günü gel dedi adet tarihim
31marttı günümde geldi adetim fakat grip olduğum için ilaç kullanmak zorunda kaldım Üç gün sonra kesildi kanamam normalde 9 gün sürer dünden beri kanamam başladı ilk olduğum tarihe göre pazartesi günü adetin 21.günü oluyor bu durumda ne yapmalıyım doktora gitsem sağlıklı sonuç alabilirmiyim yoksa bu ay ertelemeli miyim bu kanama sonucu etkiler mi biraz uzun oldu kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…