Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah allah neresiymiş abla sizin ora ayıptır sorması

yine kırmızılar geldi bi ay daha çöpe gitti yine umutlar beklentiler hergün acabalarla yaşamya devam
hep iyi düşün bak en azından bir dahi aya umudun beklemen ıcın ümidin var ya hiç gelemeseydi o bat yada bi sorunun olsaydı onla uğraşşaydın.iyi düşünki gelecek aya bebeişin için bir adım daha yaklaştın iyi düşün ki iyi olsun bak hepimiz oyle uzuluyoduk ağlıyodk ama bak şimdi sanki herşey geçtı..hiç geçmiycek gibi oluyo ama inan geçiyo sen bıle ınanamıyosun sakı hıc bewkleyen uzulen sen değilmişin gibi oluyo

2 senedir bekliyoruz cano doğru çok şükür bende sorun yok ama eşimde hareketsizlik var o korkutuyo içten içe yiyo bizi napalım kader kısmet

Bitanem benim.. insallah bayrama hamile olrsn çifte bayrm yasarsn
evlenince ilk bayramdı ramazan bayramı onda uzun elbise almıştım eve gelince baktım bol sanki hamilelik gibi daha hiç giymedim hamile olunca giyerim diye ama kısmet olmadı öyle duruyo dolapta cano çaresizlik içimi yiyo elimizden bişey gelmiyo dua etmekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…