- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.601
Canm bnm ya.. ne dieym blmiorm ki.. dua canım dua herseymz Allah a kalmısyine kırmızılar geldi bi ay daha çöpe gitti yine umutlar beklentiler hergün acabalarla yaşamya devam
Sorun yoktur bizim oranin erkeklerinin normal hali budur kadin herşeyi soramaz erkek işine burnunu sokamaz.büyük ihtimal Budur sebep toprağından olabilir.severler asidi belli etmezler.Kadin olarak kocani dinle ne diyosa odur detay yok..gibi gibi...
Kızlar takvimi yanlş yapmşm yne :/ off.. 7+4 gözüküo 8+4olması lazm 9.hfta içnde olmam lazm yni farkettm
bilmiyorum ki canım varmıdır birşey:)Hadi hayirlisi cnm dikkat et kendinee ozamam
baya büyük maşaAllah:)Bna mı byk glio bykmu szcede
yaptımda çok değil hemde bu ay yapmadım iki ay fln oluyodur yapalı bakalım bi ay daha aynı devam artık kaderUzulme canim...hayirlisi olsun...bende de geldi hemde 3 gun onceden...sen sogan kurunu yapmis miydin?
Sbh duzelttm cnm :) 8.hafta yazıodu yani7+4 gözüküomş 1hfta geriden geliomş 8+4 yptm :)E tamam öyle zaten şuan
kader diyorum ya kader napalım yine devam bende iki gündür olduysa bayramda karnım çıkarmı diye seviniyodum ama yine suya düştü hayallerCanm bnm ya.. ne dieym blmiorm ki.. dua canım dua herseymz Allah a kalmıs
hep iyi düşün bak en azından bir dahi aya umudun beklemen ıcın ümidin var ya hiç gelemeseydi o bat yada bi sorunun olsaydı onla uğraşşaydın.iyi düşünki gelecek aya bebeişin için bir adım daha yaklaştın iyi düşün ki iyi olsun bak hepimiz oyle uzuluyoduk ağlıyodk ama bak şimdi sanki herşey geçtı..hiç geçmiycek gibi oluyo ama inan geçiyo sen bıle ınanamıyosun sakı hıc bewkleyen uzulen sen değilmişin gibi oluyoyine kırmızılar geldi bi ay daha çöpe gitti yine umutlar beklentiler hergün acabalarla yaşamya devam
Yag göbegi yagbaya büyük maşaAllah:)
Bitanem benim..kader diyorum ya kader napalım yine devam bende iki gündür olduysa bayramda karnım çıkarmı diye seviniyodum ama yine suya düştü hayaller
2 senedir bekliyoruz cano doğru çok şükür bende sorun yok ama eşimde hareketsizlik var o korkutuyo içten içe yiyo bizi napalım kader kısmethep iyi düşün bak en azından bir dahi aya umudun beklemen ıcın ümidin var ya hiç gelemeseydi o bat yada bi sorunun olsaydı onla uğraşşaydın.iyi düşünki gelecek aya bebeişin için bir adım daha yaklaştın iyi düşün ki iyi olsun bak hepimiz oyle uzuluyoduk ağlıyodk ama bak şimdi sanki herşey geçtı..hiç geçmiycek gibi oluyo ama inan geçiyo sen bıle ınanamıyosun sakı hıc bewkleyen uzulen sen değilmişin gibi oluyo
ayyy göbeği olan için iyi o zaman ne güzel rahat salarsın:)Yag göbegi yag
evlenince ilk bayramdı ramazan bayramı onda uzun elbise almıştım eve gelince baktım bol sanki hamilelik gibi daha hiç giymedim hamile olunca giyerim diye ama kısmet olmadı öyle duruyo dolapta cano çaresizlik içimi yiyo elimizden bişey gelmiyo dua etmekten başkaBitanem benim..insallah bayrama hamile olrsn çifte bayrm yasarsn
günaydın zeynom benim hala kahverengi devam ediyor az kirletmelerle bakalım bugün yarın sökülür sanırımyine kırmızılar geldi bi ay daha çöpe gitti yine umutlar beklentiler hergün acabalarla yaşamya devam
hayırlı sabahlar canımmmmmHayirli sabahla ballaaaar.!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?