Gebe kalamayanlar buraya.....

Bliorm cnm seni ck iyi anlıorm bnde gectm bu asamadn bi sene boynca. Ve bn 4duvr arasndaydm kndi kndme kafayı yiycktm. Enazndan sen calısıosn ve bn köyde yasıorm merkeze 10dakıka fln uzagm arabyla tbi kndm biyere gdemiorm malum köy yeri hfta sonu gelsede esm bni gezmye getrse die 4gözle bakıodm bi insan görsem dha ykmu diolrdı ve bzm ilk bebegmz hmn oldgu içn ikncyde istedgmzi tahmn ederlrmştr. Acıyn gözlerle bakıolrdı sanki nedn olmzki btane bari olsydı faln filan ve dha öncede dedm bnm yatk odam bile gözetleniodu esimn dayısının karısı erkn yattnz ısıgnz erkn söndü insan cock ypr fln diodu nelere gögs gerdm ve üstüne bde evlat acısı 2-3hftada bi mezara gdnce içimi söküolrmş gbi oluodm bde bunun üstne bnm yavrmla yast eltmn cocugu oldu 1gun arayla dogm yptk inan rabbim sabırrını verio canım

2 senedir bekliyoruz cano doğru çok şükür bende sorun yok ama eşimde hareketsizlik var o korkutuyo içten içe yiyo bizi napalım kader kısmet
sen umudunu kaybetme ıkı seneyı yakın bende bekledm ama zor oldu şükür oldu ama ve snra sankı onca ay yıl uzulen ben değildim.bazen dedım sorun olsa amelıyat falan fılan halledılır ama sorunsuz beklemek zor dedım snra o malıyatları gorunce helekı o hsg asılama tup bebek cok korktu hep kndılıgınden olsun hayrlı ıle saglık ıle dedım asla beklemdıgm ay oldu bu ay ara ver sende stres etme ne zaman denk gelrse yap ama yok oyle yok byle ıste deyıp şartlama işte bekleyın klamayın yastık falan uğraşma.bak gör hersey farklı olur hep tevekul et

her kulun derdi başka çekiyo işte cano millet de biz istemiyoruz dedikçe inanmıyo ki arkamızdan konuşuluyodur gören yeter artık bi tane yap sanki sen isteyince olacağını mı sanıyon diyolar artık gerçekten çok yoruldum isyan değil üzgün olmak bizimki yoksa tabiki umudumuzu bırakmıyoruz da olsun istiyoruz

İşte isyan deil tbi.. nasl desm insan üzntsnü nasl yanstcanı blmio o öle bi burukluktr ki ama bn inanıorm rabbim bi kapıyı kapatr bska kapıyı acar inanıorm buna

bnm de dün akşam eve gidince saç teli kadar incelikte akıntının içinde kahverengi farkettim zaten gecede pembeleşti adımız gibi günümüz de aynı malesef

dert etme dua et zeynom.adımızda aynı olsun günümüzde aynı olsun belki bebeklerimizde aynı zamanda olur.kimbilir..Allah bilir biz bilmeyiz..Boşver beklenti içinde olduğumuz için lekeyi görünce dağılıyoruz.Ertesi gün hayat kaldığı yerden devam ediyor.Biz elhamdülillah müslümanız.Allah'a inanıyoruz.Kazaya ve kadere inanıyoruz.Kaderimizde varsa vakti geldiğinde olacaktır.Üzülme eşinde hareketsizlik var diye rabbim can verecekse bir tanesinden de verir hepsini harekete de geçirir.Allah'ın rahmetinden ümit kesilmez.

cano sen sonradan geldin ya hikayemizi bilmiyosun eşimde ameliyat oldu insanın gücü herşeye yetmiyo tıbben yapacakları yaptık tek aşılama ve tüp kaldı zaten ara verdik aralıktan beri doktora gitmiyoruz kür falan uygulamıyoruz saldık ama buda çare değil sen beni eskiden bilsen bu kadar sakin değildim her saniye her yerde aklımızdan çıkmıyodu çok kafaya takıduk banyoda tuvalette yolda evde yemekte her şeyde akıldan çıkmıyodu bu sakinleşmiş halim kabullendim ama bi yandan da üzülüyorum temmuzda evleneli 3 sene olacak aslında 2 senden fazladır çocuk istiyoruz ama kader diyorum napalım yinede üzülüyo insan işte

İşte isyan deil tbi.. nasl desm insan üzntsnü nasl yanstcanı blmio o öle bi burukluktr ki ama bn inanıorm rabbim bi kapıyı kapatr bska kapıyı acar inanıorm buna
saol canom bi arkadaşımda geçen aydan beri hep diyo içime doğuyo sen bi kaç aya kadar hamile kalıcan hemde kız olacak diye ama işte kader beklemeye devam

öyle abla kader diyoruz zaten benim eşimle evlenmem bile kader yoksa iki tarafta istemedi nişanlıyken olsun düğünde olsun bozmak için herşeyi yaptılar ne acılar yaşadım anlatsam film gibi olur evlendik bu sefer de bu oldu deim en baştan beri herşeyimiz sırayla kader

saol canom bi arkadaşımda geçen aydan beri hep diyo içime doğuyo sen bi kaç aya kadar hamile kalıcan hemde kız olacak diye ama işte kader beklemeye devam
Rabbim verck canım. O güzel rabbim o ladr merhametliki.. ole güzl bi zamnda verioki yavrunu.. Hç ummadıfn bi anda veriverck sana melegini bn inanıorm bna

Rabbim verck canım. O güzel rabbim o ladr merhametliki.. ole güzl bi zamnda verioki yavrunu.. Hç ummadıfn bi anda veriverck sana melegini bn inanıorm bna
İNŞALLAH cano eşimin arkadaşı var onların ki genetik erkek kardeşlerin hepsinin aynı sorunu şimdi bide onlarla komşuda olduk onlarda ameliyat aşılama her şeyi denemişler büyük hastanelere fln da gitmişler sonra da bırakmışlar bi bakmışlar ki hamile şimdi 4 aylık kızları var ve yaşlarıda bizden büyük böyle örnekler umudumu kaybettirmiyo

ben eskıden berı takıp edıyom kuzum sadece sonradan uye oldum hep okuyodum sızı hep uzulup dua edıyodum.hepınızın hıkayesını bılıyorum buraya anlattıgınız kadarıyla ama işte elımzden gelenı elınızdenn gelenıyo yapıyosunuz gecen haberlerde 19 düşük düşün kadının 19 tane düşük ölü doğum doğan ölen toplam 19 çoçugu gıtmı smdı 20.cisinde cok sukur dogurup kucagına almıs ama hep dua ettım asla umudumu kaybetmedm korkmadm Allaha sıgındım dıyo cok zor hemde cok cok bizi birbirimzden başkası asla asnlamaz ama kıyamıyom kımseye uzulmeyın

zeynepcim nolur yıpratma kendini (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…