- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.641
ayyy tabiki gitmezmi hoşunaSalıorm artk :) kız su profil foton ck hosuma gdio :)
Günaydın kızlar...
ayyy tabiki gitmezmi hoşuna
güzel kocam peşimden geliyor gibi
benim düğün davetiyemdede eşime kalp dağıtıyorodum tabi karakterlerle kendi resmimiz değil. kalkp dağıtıyordum o koşa koşa peşimden kalpleri topluyordu:) ben bisiklette o yürüyerek koşarak:)
Ooww :/ ktu olmş brz canm ama anneninde agzından kaçmştr napsnAy kızlar ben tedavi olduğumu doktora gittiğimi annem teyzem falan bikaç kişi hariç kimseye anlatmıyorum soranlara daha erken istemiyorum diyorumgeçen kayınvalidem anjiyo oldu ya yatıyodu bizde oturuyorduk odada annem, görümcem, görümcemin kızı, eltim falan. Neyse görümcem odanın balkonuna sigara içmeye çıkmıltı girdi içeri sonra. Dedi ki 'aaa anne az önce Meral hanım geçti ama seslenemedim' oda benm doktorum işte. Benm annem demez mi bi anda 'hee mdk35 senin gittiğin doktor demi'
herkeste bikaç saniyelik duraksamadan sonra başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanırımcanla başla saklıyodum sanırım artk görümcem onun kızı ve eltim de anlamış bulundu
Ama senin yumurtalklr nazlı galiba öle gzl çickle gwlinrde geri çevrlrmi yahuayyy tabiki gitmezmi hoşuna
benim düğün davetiyemdede eşime kalp dağıtıyorodum tabi karakterlerle kendi resmimiz değil. kalkp dağıtıyordum o koşa koşa peşimden kalpleri topluyordu:) ben bisiklette o yürüyerek koşarak:)
Yok canim hicbi problemde yoktu.Allah allah o nasıl cevap öyle ya
bi sorun mu var kuzum aranızda neden böyle ters davranıyo sana bu halinle
çevrede bizimde var nedeni ne olsada iişte sonuç aynı olan ve yıllarca bekleyen işte insanız ya istiyoruz sevinmek mutlu olmak bu ayda olmazsa mayısta aşılamayı denicez bakalım kısmet artıkben eskıden berı takıp edıyom kuzum sadece sonradan uye oldum hep okuyodum sızı hep uzulup dua edıyodum.hepınızın hıkayesını bılıyorum buraya anlattıgınız kadarıyla ama işte elımzden gelenı elınızdenn gelenıyo yapıyosunuz gecen haberlerde 19 düşük düşün kadının 19 tane düşük ölü doğum doğan ölen toplam 19 çoçugu gıtmı smdı 20.cisinde cok sukur dogurup kucagına almıs ama hep dua ettım asla umudumu kaybetmedm korkmadm Allaha sıgındım dıyo cok zor hemde cok cok bizi birbirimzden başkası asla asnlamaz ama kıyamıyom kımseye uzulmeyın
Ooww :/ ktu olmş brz canm ama anneninde agzından kaçmştr napsn
saol cnm iyi olmaya çalışıyorum bakalım geçer bugünden sonra yine tekrar devam ederiz artıkzeynepcim nolur yıpratma kendini(
Yok canim hicbi problemde yoktu.Ama hastahaneden ciktigimdan beri bi tuhaf. Gece gelcem dedi gelmedi bak bu sat oldu. Bi kere bile aramadi..
Oturdumm kahvaltimi yapiyorum.. Sinir olmadim degil oldum insan en azindan arar acizmi o kadar uyuz sey.Allah allah cins heralde biraz :)) sinir yok sinir yook! Geldimi sorarsın hesabını şimdi stres yapma gelir elbet tatlım
Kayınvalidende bliomu canıM. Doktr deynce anlasılr tbi bde öle seylerde insanın yjzunden ates ckıo :) bde sıcklk basıo :)Ay evet ama bi kere de kayınvalidem yaptı onu yaa. Anneme gitmiştik yengemle kayınvalidem konuşuyodu işte eşimle beni anlatıyodu bi anda dediki işte onlarda sabah erken kalkmıştı doktora gittiler ben gene şookyengem de tabi meraklı ne doktoru dedi bende dedim hiç kontrole gitmiştik ama anladı tabi maşallah iyiki saklıyomuşum demi
kuzucum akıntım için gitmiştim falan deseydin yaAy kızlar ben tedavi olduğumu doktora gittiğimi annem teyzem falan bikaç kişi hariç kimseye anlatmıyorum soranlara daha erken istemiyorum diyorumgeçen kayınvalidem anjiyo oldu ya yatıyodu bizde oturuyorduk odada annem, görümcem, görümcemin kızı, eltim falan. Neyse görümcem odanın balkonuna sigara içmeye çıkmıştı girdi içeri sonra. Dedi ki 'aaa anne az önce Meral hanım geçti ama seslenemedim' oda benm doktorum işte. Benm annem demez mi bi anda 'hee A amorevole senin gittiğin doktor demi'
herkeste bikaç saniyelik duraksamadan sonra başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğünü hissettimcanla başla saklıyodum sanırım artk görümcem onun kızı ve eltim de anlamış bulundu
Kayınvalidende bliomu canıM. Doktr deynce anlasılr tbi bde öle seylerde insanın yjzunden ates ckıo :) bde sıcklk basıo :)
kuzucum akıntım için gitmiştim falan deseydin ya
Oturdumm kahvaltimi yapiyorum.. Sinir olmadim degil oldum insan en azindan arar acizmi o kadar uyuz sey.
ayyy tabiki gitmezmi hoşuna
güzelmiş seninkide :)Benm de gelinlik ve damatlık şeklindeydinikah şekerim de gelinlik ve damatlık şeklindeydi. Ah aahhh ne günlerdi bee
gececek Allahım sağlık versin:)saol cnm iyi olmaya çalışıyorum bakalım geçer bugünden sonra yine tekrar devam ederiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?