Gebe kalamayanlar buraya.....

Salıorm artk :) kız su profil foton ck hosuma gdio :)
ayyy tabiki gitmezmi hoşuna
güzel kocam peşimden geliyor gibi
benim düğün davetiyemdede eşime kalp dağıtıyorodum tabi karakterlerle kendi resmimiz değil. kalkp dağıtıyordum o koşa koşa peşimden kalpleri topluyordu:) ben bisiklette o yürüyerek koşarak:)

Ay kızlar ben tedavi olduğumu doktora gittiğimi annem teyzem falan bikaç kişi hariç kimseye anlatmıyorum soranlara daha erken istemiyorum diyorum geçen kayınvalidem anjiyo oldu ya yatıyodu bizde oturuyorduk odada annem, görümcem, görümcemin kızı, eltim falan. Neyse görümcem odanın balkonuna sigara içmeye çıkmıştı girdi içeri sonra. Dedi ki 'aaa anne az önce Meral hanım geçti ama seslenemedim' oda benm doktorum işte. Benm annem demez mi bi anda 'hee A amorevole senin gittiğin doktor demi'
herkeste bikaç saniyelik duraksamadan sonra başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğünü hissettim canla başla saklıyodum sanırım artk görümcem onun kızı ve eltim de anlamış bulundu

Benm de gelinlik ve damatlık şeklindeydi nikah şekerim de gelinlik ve damatlık şeklindeydi. Ah aahhh ne günlerdi bee

Ooww :/ ktu olmş brz canm ama anneninde agzından kaçmştr napsn

Ama senin yumurtalklr nazlı galiba öle gzl çickle gwlinrde geri çevrlrmi yahu

Allah allah o nasıl cevap öyle ya
bi sorun mu var kuzum aranızda neden böyle ters davranıyo sana bu halinle
Yok canim hicbi problemde yoktu. Ama hastahaneden ciktigimdan beri bi tuhaf. Gece gelcem dedi gelmedi bak bu sat oldu. Bi kere bile aramadi..

çevrede bizimde var nedeni ne olsada iişte sonuç aynı olan ve yıllarca bekleyen işte insanız ya istiyoruz sevinmek mutlu olmak bu ayda olmazsa mayısta aşılamayı denicez bakalım kısmet artık

Ooww :/ ktu olmş brz canm ama anneninde agzından kaçmştr napsn

Ay evet ama bi kere de kayınvalidem yaptı onu yaa. Anneme gitmiştik yengemle kayınvalidem konuşuyodu işte eşimle beni anlatıyodu bi anda dediki işte onlarda sabah erken kalkmıştı doktora gittiler ben gene şook yengem de tabi meraklı ne doktoru dedi bende dedim hiç kontrole gitmiştik ama anladı tabi maşallah iyiki saklıyomuşum demi

Allah allah cins heralde biraz :)) sinir yok sinir yook! Geldimi sorarsın hesabını şimdi stres yapma gelir elbet tatlım
Oturdumm kahvaltimi yapiyorum.. Sinir olmadim degil oldum insan en azindan arar acizmi o kadar uyuz sey.

Kayınvalidende bliomu canıM. Doktr deynce anlasılr tbi bde öle seylerde insanın yjzunden ates ckıo :) bde sıcklk basıo :)

kuzucum akıntım için gitmiştim falan deseydin ya

kuzucum akıntım için gitmiştim falan deseydin ya

Ya tatlım habire soruyolar zaten. Bide onun üstüne doktor mevzusu olunca anlamamaları kaçınılmaz oluyo. Yengem bekarken falan kist olduğunu da biliyodu bende o yüzden yemez yani. Bende yalan türetemedim zaten o an görümcem eltim falan hiç sormadı bugüne kadar. Ama baba tarafım anne tarafım falan soruyo hep. Hatta geçenlerde halam 'sen mi istemiyon yoksa olmuyo mu' dediii yok hala niye olmasın ben istemiyorum zaten eşim yanımda değil ki tek başıma nası yapcam dedim artk

Ayy kız beni maziye götürdün özlemişim yaa bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…