- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.661
iyi demişsin :)Ya tatlım habire soruyolar zaten. Bide onun üstüne doktor mevzusu olunca anlamamaları kaçınılmaz oluyo. Yengem bekarken falan kist olduğunu da biliyodu bende o yüzden yemez yani. Bende yalan türetemedim zaten o angörümcem eltim falan hiç sormadı bugüne kadar. Ama baba tarafım anne tarafım falan soruyo hep. Hatta geçenlerde halam 'sen mi istemiyon yoksa olmuyo mu' dediii yok hala niye olmasın ben istemiyorum zaten eşim yanımda değil ki tek başıma nası yapcam dedim artk
kız evi naz evi:)Ama senin yumurtalklr nazlı galiba öle gzl çickle gwlinrde geri çevrlrmi yahu
çookkk güzel bebeğim:)
ne kadar oldu ki evleneli benim 1. 5 yıl tam 3 gün sonra olcak:)
ayyy yerim seni bi kabardım:)Sen daha güzelsin ama
ne kadar oldu ki evleneli benim 1. 5 yıl tam 3 gün sonra olcak:)
ayyy yerim seni bi kabardım:)
maşallah bakalım:) benimde 1.5 yıl olunca tazecik geliyor seninde tazecikmiş:)Aaa benmde 2 gün önce 2 yıl bittivala daha dün gibi ama maşallah 3. seneye girdik..
yok yk yükselmedimde:) göğsüm kabardı sende güzelsin deyince sanki fotomu görmüş gibi hehehheheh:)Sende desene ben sana bi yükseldim diye
maşallah bakalım:) benimde 1.5 yıl olunca tazecik geliyor seninde tazecikmiş:)
yok yk yükselmedimde:) göğsüm kabardı sende güzelsin deyince sanki fotomu görmüş gibi hehehheheh:)
kız ne oturması zaten oturmuş ama heyecalı oturdu bizimkisiAynen öyle vala. Daha yeni evli gibiyiz bazen diyorum acaba ne zaman oturcak ama böyle heyecanlı kalsın hep. Sıkılmayalım hiç inşaallah
ay ay ay ayyyyy bebeğimmm teşekkür ederim bilbukabele:)Yok ben yüreğini gördüm kuzum yetmez mi
kız ne oturması zaten oturmuş ama heyecalı oturdu bizimkisi
Bn ck naz yaparm esm tam öpcekkn cekilrm kacarm kıkır kıkır ederm :) asasn eltmlr ble duyuolrmş bazen :)kız evi naz evi:)
eşim duysa senmi nazlısın der kucağına hemen hopp
ay ay ay ayyyyy bebeğimmm teşekkür ederim bilbukabele:)
kız niyeee :)Yok bizim daha oturmadı yani az daha var :)) çünkü hâlâ arada kılıç kalkan ekibi gibi olabiliyoruz evde
cilveni yesinler seninBn ck naz yaparm esm tam öpcekkn cekilrm kacarm kıkır kıkır ederm :) asasn eltmlr ble duyuolrmş bazen :)
aman anlasnlr kesn kanıtmı vr ellrnde. Sn istemiorm dha ck gencz flnndeSorma yaa neye uğradığımı şaşırdım ikidirbiliyo tatlm kayınvalidem. O götürüyo zaten beni doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?