Gebe kalamayanlar buraya.....

yazk kocama alştı oda artk nazlarıma napsınönceden bnnkacarkn kucagına alp getrydu bni yeni evlendgmzde yani.:) smdi yok anacım imkansz kaldıramz adamcagz

Anaa aynı benmki de öyle kıız hatta sırtına bile biniyorum malum 250 gram olduğum için hâlâ bi sorun teşkil etmiyorum kocamın sağlığı açısından

Anaa aynı benmki de öyle kıız hatta sırtına bile biniyorum malum 250 gram olduğum için hâlâ bi sorun teşkil etmiyorum kocamın sağlığı açısından
sen kaç kiilosun ki bebeğim:) ben 61 ama eşim kaldırıyor beniii güya kiloluyum diyroum ama o nerende kilo var göbüşün bile yok diyo:

Illa tedavi icin mi gidilir canım kadin doguma evlisin sonucta bi doktorun olacak tabi aa

kızlarr bak birden aklıma ne geldi
ben gecen ay yani 2. denemede adet olurum diye beklediğim zamnalarda 5 gün cinsellik olmamıştı:) ( sırf cocuk varsa bırsey olmasın dıye) neyse meğersem adet günüm ve yumurtlamam gecmış adet olunca anlaıdm bebek beklerdim ama bebek beklediğim zaman meğer yumurtlama günü çalışmamışım yaa bak kader bu işte bence o ay olmayacakmış rabbim baba ilişki bile yaptırtmadı nasıl kendi elimizde değil anladım görerek yaşayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…