- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.681
kız niyeee :)
kocacım kocacım kocacım de biter gider
cilveni yesinler senin
aman anlasnlr kesn kanıtmı vr ellrnde. Sn istemiorm dha ck gencz flnnde
Bzmki adet oldm deynce tuhh diodu gıcık !!!Zaten kayınvalidem de öyle diyoaman anlarlarsa anlasınlar bişeyin yok ki senin diyo sağolsun öyle de moral verir
yazk kocama alştı oda artk nazlarıma napsın önceden bnnkacarkn kucagına alp getrydu bni yeni evlendgmzde yani.:) smdi yok anacım imkansz kaldıramz adamcagz
Bzmki adet oldm deynce tuhh diodu gıcık !!!
yazk kocama alştı oda artk nazlarıma napsın önceden bnnkacarkn kucagına alp getrydu bni yeni evlendgmzde yani.:) smdi yok anacım imkansz kaldıramz adamcagz
Suan yapıorm knsmuorz yaAy seninki ayrı bi mevzu zaten mübarek kadın :) sende böyle yapaydın aynen
68dm evlengmde 88oldm smdi
ayyy güldürdün beni çok mu kilo aldın kız
Yok gibi ya iki gündür hep yorgunum ya neden kigünaydın :) neşen mi yok senin
sen kaç kiilosun ki bebeğim:) ben 61 ama eşim kaldırıyor beniiiAnaa aynı benmki de öyle kıızhatta sırtına bile biniyorum malum 250 gram olduğum için hâlâ bi sorun teşkil etmiyorum kocamın sağlığı açısından
bN binersem adam bda yernden kalkamzAnaa aynı benmki de öyle kıızhatta sırtına bile biniyorum malum 250 gram olduğum için hâlâ bi sorun teşkil etmiyorum kocamın sağlığı açısından
olsun kocadır kaldırır68dm evlengmde 88oldm smdi
Illa tedavi icin mi gidilir canım kadin doguma evlisin sonucta bi doktorun olacak tabi aaAy kızlar ben tedavi olduğumu doktora gittiğimi annem teyzem falan bikaç kişi hariç kimseye anlatmıyorum soranlara daha erken istemiyorum diyorumgeçen kayınvalidem anjiyo oldu ya yatıyodu bizde oturuyorduk odada annem, görümcem, görümcemin kızı, eltim falan. Neyse görümcem odanın balkonuna sigara içmeye çıkmıştı girdi içeri sonra. Dedi ki 'aaa anne az önce Meral hanım geçti ama seslenemedim' oda benm doktorum işte. Benm annem demez mi bi anda 'hee A amorevole senin gittiğin doktor demi'
herkeste bikaç saniyelik duraksamadan sonra başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğünü hissettimcanla başla saklıyodum sanırım artk görümcem onun kızı ve eltim de anlamış bulundu
Uzak brz ama bu son halim:)sen kaç kiilosun ki bebeğim:) ben 61 ama eşim kaldırıyor beniiigüya kiloluyum diyroum ama o nerende kilo var göbüşün bile yok diyo:
yok kızzz bende birşey sandım kilon falan yok:)Bk son halimi koyuorm profile
Var yavrm vr totoyu zor tasıormyok kızzz bende birşey sandım kilon falan yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?