- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.701
kızlarr bak birden aklıma ne geldi
ben gecen ay yani 2. denemede adet olurum diye beklediğim zamnalarda 5 gün cinsellik olmamıştı:) ( sırf cocuk varsa bırsey olmasın dıye) neyse meğersem adet günüm ve yumurtlamam gecmış adet olunca anlaıdm bebek beklerdim ama bebek beklediğim zaman meğer yumurtlama günü çalışmamışım yaabak kader bu işte bence o ay olmayacakmış rabbim baba ilişki bile yaptırtmadı nasıl kendi elimizde değil anladım görerek yaşayarak
Bu aralar boyle.. Derdi neyse.. Sorarim gelince ben onaaDiyorum ya cins heralde accık :))
hani yumurtadan sonra 14 gün sonra adet olur ya . zaten bi ondan bide adet olmam gereken zamanda ovulasyon yumurtlama sıvım akıntım fazlaydı bende bebek sanmıstım o yüzden canım . meğer ben yumurtlamam zamanı ilişkiye girmemişim:)Hm nasıl anladin canım ovi testi falan mi yaptin
hem havadandır hem göbişinde bir beben var yeni ev taşıdın hepsi üstüste gelmiştir güzelim.Yok gibi ya iki gündür hep yorgunum ya neden ki
hani yumurtadan sonra 14 gün sonra adet olur ya . zaten bi ondan bide adet olmam gereken zamanda ovulasyon yumurtlama sıvım akıntım fazlaydı bende bebek sanmıstım o yüzden canım . meğer ben yumurtlamam zamanı ilişkiye girmemişim:)
bebemm sen üzgün müsün moralli ol bak bebeişin varr hadi hayata a gülümse bebeğinedeYok gibi ya iki gündür hep yorgunum ya neden ki
bir sene demişsse bekle canımHayirlisi olsun canım nasip ilmayinca bahene oliyo iste :) bende 9 aydr kendimiz denio olmuo doktora gitsem artik tedavi baslatnazmi acaba ya
kv ni tebrik ederim ne güzel iyi demiş bence maşaAllah:)Selam kizlar moralim bozuldu yine kayinvalideme geldim benim komsulari o yillardir taniyor daha onceden o mahallede oturmus. Neyse dun benim komsu gelmis KV benden 5-6 ay sonra evlenen komsum hamileymis dogum yapcakmis bilecok sasirdim moralim bozuldu bize sormus KV onlar daha dusunmuyo gezeceklermis demis iyi demissin anne dedim
Onunda zamaninda 6 yil olmamis o yuzden bizi iyi anliyor daha yardim edeyim diye ugrasiyo saolsunkv ni tebrik ederim ne güzel iyi demiş bence maşaAllah:)
Hayırlı Sabahlar Kızlar;
Rabbım bu mübarek perşembe günü hürmetine bebek İsteyen her kuluna nasip eylesin bu güzel duyguyu (AMİN)
amin canım inşallahHayırlı Sabahlar Kızlar;
Rabbım bu mübarek perşembe günü hürmetine bebek İsteyen her kuluna nasip eylesin bu güzel duyguyu (AMİN)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdi bat tarihleri ve kimler bekliyor daha bi liste yapsak mı ????
kim adet oldu kim bekliyor tarihler ne diye
Kizlar ya benim 2 3 gundur sag tarafimda bi agrim var. Kordinatlari verecek olursam gobegimin sag tarafi kasik yerim. Ama oyle icten bi agri degil derim agriyor. İlk basta evde pantolon giydiydim. Otururken o acitmis olabilir diye dusunmistum. Ama hala agriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?