Gebe kalamayanlar buraya.....

Off kizlar ya bu ay tutmadi sanırım hic bir belirti uok adetime daha bir hafta var. Bu ayda olmazsa doktora gtmek istiyorum tedavi başlatsin istiyorum 1 sene olmazsa öyle gel dedi 9 ay oldu gtsem biso yapmazmii esimle gtsem

Hm nasıl anladin canım ovi testi falan mi yaptin

Hm nasıl anladin canım ovi testi falan mi yaptin
hani yumurtadan sonra 14 gün sonra adet olur ya . zaten bi ondan bide adet olmam gereken zamanda ovulasyon yumurtlama sıvım akıntım fazlaydı bende bebek sanmıstım o yüzden canım . meğer ben yumurtlamam zamanı ilişkiye girmemişim:)

Hayirlisi olsun canım nasip ilmayinca bahene oliyo iste :) bende 9 aydr kendimiz denio olmuo doktora gitsem artik tedavi baslatnazmi acaba ya

Selam kizlar moralim bozuldu yine kayinvalideme geldim benim komsulari o yillardir taniyor daha onceden o mahallede oturmus. Neyse dun benim komsu gelmis KV benden 5-6 ay sonra evlenen komsum hamileymis dogum yapcakmis bile cok sasirdim moralim bozuldu bize sormus KV onlar daha dusunmuyo gezeceklermis demis iyi demissin anne dedim

kv ni tebrik ederim ne güzel iyi demiş bence maşaAllah:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdi bat tarihleri ve kimler bekliyor daha bi liste yapsak mı ????
kim adet oldu kim bekliyor tarihler ne diye

adete 9 gün kala gebelik testi yaptım çıkmadı yumurtlama gününden beri kasıklarımda ağrı var özellikle sağ tarafında inşallah kist yoktur birde bugün beyaz akıntı geldi çok gaz var göğüslerimde ağrıy yaa adet olucam ya kist var yada hamileyim allahım inşallah hamileyimdir

Kizlar ya benim 2 3 gundur sag tarafimda bi agrim var. Kordinatlari verecek olursam gobegimin sag tarafi kasik yerim. Ama oyle icten bi agri degil derim agriyor. İlk basta evde pantolon giydiydim. Otururken o acitmis olabilir diye dusunmistum. Ama hala agriyor..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdi bat tarihleri ve kimler bekliyor daha bi liste yapsak mı ????
kim adet oldu kim bekliyor tarihler ne diye

Ben bekliyorum canim 23 nisan da adet olmam gerekiyor ins olmam tabi ama hic bi belirti yok bu seferde olmazsa ovulasyon testi alcam

Pantolon acitsa bu kadar uzun surmezdi diye düşünüyorum canim inşallah hayirlara vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…