- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.721
Bendd adetin 7.gunu yani cumartesi gunu yapiim diyorum midemi agritiyo sonraki gunlerde yaa!...dayanicam artik...yaptımda çok değil hemde bu ay yapmadım iki ay fln oluyodur yapalı bakalım bi ay daha aynı devam artık kader
Pantolon acitsa bu kadar uzun surmezdi diye düşünüyorum canim inşallah hayirlara vesile olur
bi 5-6 gün yapmaya çalış miden kötü oluyo akşam yemeğinden sonra iç tok karnına günde 1 kereBendd adetin 7.gunu yani cumartesi gunu yapiim diyorum midemi agritiyo sonraki gunlerde yaa!...dayanicam artik...
sen kaç kiilosun ki bebeğim:) ben 61 ama eşim kaldırıyor beniiigüya kiloluyum diyroum ama o nerende kilo var göbüşün bile yok diyo:
bN binersem adam bda yernden kalkamz
Illa tedavi icin mi gidilir canım kadin doguma evlisin sonucta bi doktorun olacak tabi aa
Ya bana pantolondan dolayi oldu gibi geliyor. Sıktiginin farkindaydim ama kisi oldugu icin cikartmadim . Nprmalde giyiyordum ama otururken gobegim katlandigi icin acitiyprdu. Baska bisi olmasin da ya . Ama icten bi agri degil
Icten degilse korkma canım olmaz inşallah senin ne kadar var adetine
Bugun 1 saat once esim komsunun cocugunu sevdi kokladi miss kokuyo dedi...onunla oyle oynadi ki bi de kiz cocugu o erkek daha cok seviyodu ama bu cocuga baska turlu alisti...sonra gozumun icine bakti bak bu melegin oldugu yerde nasil nese oluyo dedi?icim sizladi...oyle umitsizim ki...hava guzel ama benim icim zifiri karanlik...beni ancak umidini yitirmis olan anlar...cok kotuyum icimden hic bisey gelmiyo???Hayirdr canim
ne ooldu
Oyle yaptim 3 ay once 10 gun yaptim saddce aksam...ama 15gun dolu dolu yapmam gerekiyogunde 2 kez...bi sonuc alamadim cunku...bi 5-6 gün yapmaya çalış miden kötü oluyo akşam yemeğinden sonra iç tok karnına günde 1 kere
Canim skkin hic bisey yapmak gelmiyo icimdenYooodu
o zmn yap cano napcan çekecen bebek için olana kadar ne varsa yapacaz artıkOyle yaptim 3 ay once 10 gun yaptim saddce aksam...ama 15gun dolu dolu yapmam gerekiyogunde 2 kez...bi sonuc alamadim cunku...
Bugun 1 saat once esim komsunun cocugunu sevdi kokladi miss kokuyo dedi...onunla oyle oynadi ki bi de kiz cocugu o erkek daha cok seviyodu ama bu cocuga baska turlu alisti...sonra gozumun icine bakti bak bu melegin oldugu yerde nasil nese oluyo dedi?icim sizladi...oyle umitsizim ki...hava guzel ama benim icim zifiri karanlik...beni ancak umidini yitirmis olan anlar...cok kotuyum icimden hic bisey gelmiyo???
Seni cok iyi anliyorum canim esimde kuzenimin ogluna koklayarak opuyor cok guzel kokuyor diyip yuzume bakiyor insallah bizimde olur gibisinden umudumu kaybetme noktasina geliyorum esim umudunu yitirme olur insallah diyo ama dedigin gibi bebek gordum mu icim tuhaf oluyoBugun 1 saat once esim komsunun cocugunu sevdi kokladi miss kokuyo dedi...onunla oyle oynadi ki bi de kiz cocugu o erkek daha cok seviyodu ama bu cocuga baska turlu alisti...sonra gozumun icine bakti bak bu melegin oldugu yerde nasil nese oluyo dedi?icim sizladi...oyle umitsizim ki...hava guzel ama benim icim zifiri karanlik...beni ancak umidini yitirmis olan anlar...cok kotuyum icimden hic bisey gelmiyo???
Ay of saçmalama yaa haftalık buhran moduna girdin heralde. Bak yavrum bizde aynı durumdayız hepimiz bekliyoruz işte salalım o zaman cümbür cemaat sonra bizi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden toplasınlar nasıl olur sence :)))
Kıyamam ben sana kabul ediyorum eşini o halde görmek zor ve kötü bi durum ama bizimde olcak allahın izniyle. Zorlu bi süreç evet ama bizimde imtihanımız böyleymiş allah beterinden korusun. Üzülme hadi toparlan gül bakiiim
Ben daha once cok etkilenmezdim...severdi bende trip yapiyodum hee hee diyodum ama bugun kotu oldum...Seni cok iyi anliyorum canim esimde kuzenimin ogluna koklayarak opuyor cok guzel kokuyor diyip yuzume bakiyor insallah bizimde olur gibisinden umudumu kaybetme noktasina geliyorum esim umudunu yitirme olur insallah diyo ama dedigin gibi bebek gordum mu icim tuhaf oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?