Gebe kalamayanlar buraya.....

Eki Görüntüle 1496123 Bakarmisiniz?oturttu arabaya!...nasil neselendi???
biz burda kadınlar olarak herşeyimizi paylaşıp stres atabiliyoruz.Unutma ki o bir erkek ve ne kadar güzel ki yüreğinde gücenme olmadan bir başka bebeği sevip gönlünü hoş tutuyor.ne yapsın onlarada erkekler kulübümü kuralım şimdi alla alla :) bırak sevsin bebeleri tabiki neşelensin düşünki elinkini böyle seven kendininki olunca deli olur herhalde.ne şanslısın bak :) elbet birgün seninde olacak Allah'ın izniyle..

Ablacim mesele onun semvmesi ve bana ima dabulunmasi degill...bunu zaten daha onceden de yapiyodu ve ben israr ediyomus ayaklarinda degildim...ama bugun bilmiyorum tuhaf oldum...2yil olacak 2 ay sonra hala bisey yok...nesemiz yok...offf nese siz bana bakmayin ben tv basindan kalkip temizlge baslarim biraz gecer..

Canim benim Kıyamam bende kendimi frenliyorum umitsizlige kapimamak icin benim esimde ilk once hic bi cocuga icten cok sevemezdi korkardi artik butun arkadaslarimizin oldugu icin hepsini oyle sevio ama biz icimizi dokup anlatıyoruz onlar anlatamio nolur sende böyle dusunme muhakkak herseyde vardr bi hayir coj sukur sagligin ii esin ii ole dusun canim

Bu sabah kırmızılar geldi Yarın tüp bebek için ön görüşme randevum var. Zaman kaybetmemek için bugün doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. Tüp bebekten önce 1 ay kullanmak faydalıymış.

benimde bugün geldi bzde mayısta aşılamayı denicez siz aşılamayı ne zmn denemiştiniz kimden duydun hap ne işe yarıcakmış ki

benimde bugün geldi bzde mayısta aşılamayı denicez siz aşılamayı ne zmn denemiştiniz kimden duydun hap ne işe yarıcakmış ki
Ben bugün gitsem hemen başlarlar 2. aşılamaya ama yaşadığım o talihsiz olaylardan sonra bir daha buna cesaret edemem. doğum kontrol hapı rahmi dinlendiriyor hormonları düzenliyor ve kistleri yok ediyor yani vücudu tedaviye hazırlıyor. İlk gün başlanması gerektiği için ben bugünden başlayayım da zaman kaybetmeyeyim dedim. İnşallah doktor niye başladın demez.

ilk defa senden duyuyorum emin olmadan başlama derim çaban boşa gitmesin herkes en az 3 sefer aşılamadan sonra tüp bebek diyo hangi doktora msj attıysam hep öyle demişler

Kızlar ses kısıklığı için ne yapam ya sesim tamamen gitti offf ilaç almaya da korkuyom.

Su normal sallama papatya olur mu ki? Ya iki saat ders anlatamadm yrn 8 saat var ve sesim hiç cıkmıyo ya. Yasadığim yerden ötürü papatya bulabileceğimi sanmıyorum cnm
yoksa normal tabikide olur ama iki poşet at bir bardağa canım birde bal ekle birazcık ılık ılık iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…