Gebe kalamayanlar buraya.....

Amannn gı boyun kaç? Ylnz cnm asırı zayflk da gebeliğe engel der büyüklerimiz. Ben de zayıfım da bu kdr değil bea :)
senin boy kilo oranın:)
ayy gebelikten nereye geçtik:)
kıskandım sizi 165 mi 67 mi ne boyum 61 kiloyum ama yüzüm yuvarlak göğüs desen yerinde maşaAlllah:) belim ince göbeğimde yok. eşim senin kilolar göğüste diyor:)

167 boy 50 kilo :) 167ye 61 kilo kaldırır cnm kilolu değilsin bence hatta tam kıvamı bence.

167 boy 50 kilo :) 167ye 61 kilo kaldırır cnm kilolu değilsin bence hatta tam kıvamı bence.
ayyy bende snein gibi olsam kesin yüzüm çöker 56 kiloyken bir kilo verdim 55 oldum yüzüm yaşlı gibi oldu beni kaldırmaz o kilo:) bacak kaslarım yoğun benim bisiklet sürmekten cocukluktan beri kaslndım:) üst bacak kaslı o yüzden 56 dan düşersem yaşlı gibi olurum gözlerim çöküyor:)

Bn de 42 kiloydum üniversitede kilo aldm çok sükür. Şimdi bn de memnunum :)

ah kuzum ah kayınvalıdelerımız iyide bide su ağızlarını tutsalar benimde aynısı oldu hatta daha yeni 2 hafta öncesi düğün vardı görümcesiyle beraber kayınvalıdemler geldi oturuyoruz böyle halasının gelininde 2 senedir cocuğu olmuyo kilo vermesi gerekiyormuş bide pko varmış konuşuyorlar olur insallah hala üstüne gitmeyin fazla dedim stres yapar utanır size karşı dedim orda pat diye benim kayınvalıdede tuğçedede yara vardı mesela kücük bir operasyona girdi dondurttu orayı sonradan oldu dedi sizinde olur merak etmeyin dedi ayyy nasıl utandım annemlerle kayınvalıdemler harıcınde kımseye söylemedıydım söyleyınce şok oldum

Evet yaa of kötü bi maksatla demiyolar ama pot kırmış oluyolar maalesef hani bi tek kayınvalidem yaptı diyemem annem de çok yapıyo iyi niyetli olduğu için ama düşünmeden konuşmamak gerek tabi buda bi gerçek. Gereğinden fazla detay verilmemeli herkes herşeyi bilmek zorunda değil ki karşı tarafı iyileştireyim derken bizi bitiriyolar. Hadi sen gene hamilesin ben napayım? Şimdi iyice dikkatler üzerime çekildi bütün yaptığım o havalar artistlikler balon gibi söndü

O zaman aşırı zayıf değilsin gı. Ama 45 olsan tam olur bnce

Evet çokta yerlerde değilim fakat yinede zayıfım üzerime hiçbişey olmuyo sürekli daraltmakla terzilerle uğraşıyorum yoruldum artk gerçekten. Hedefim 45 zaten. 39 dum sonra 40 oldum şimdi 41 le 42 nin arasında duruyo ibre

Ne guzeeel benimde 60citlembiik seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…