- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.761
Çok sağol ttlm hemen markete gidip bakacamyoksa normal tabikide olur ama iki poşet at bir bardağa canım birde bal ekle birazcık ılık ılık iç
senin boy kilo oranın:)Amannn gı boyun kaç? Ylnz cnm asırı zayflk da gebeliğe engel der büyüklerimiz. Ben de zayıfım da bu kdr değil bea :)
geçmiş olsun bebeğim şifa olsunÇok sağol ttlm hemen markete gidip bakacam
167 boy 50 kilo :) 167ye 61 kilo kaldırır cnm kilolu değilsin bence hatta tam kıvamı bence.senin boy kilo oranın:)
ayy gebelikten nereye geçtik:)
kıskandım sizi 165 mi 67 mi ne boyum 61 kiloyum ama yüzüm yuvarlak göğüs desen yerinde maşaAlllah:) belim ince göbeğimde yok. eşim senin kilolar göğüste diyor:)
ayyy bende snein gibi olsam kesin yüzüm çöker 56 kiloyken bir kilo verdim 55 oldum yüzüm yaşlı gibi oldu beni kaldırmaz o kilo:) bacak kaslarım yoğun benim bisiklet sürmekten cocukluktan beri kaslndım:) üst bacak kaslı o yüzden 56 dan düşersem yaşlı gibi olurum gözlerim çöküyor:)167 boy 50 kilo :) 167ye 61 kilo kaldırır cnm kilolu değilsin bence hatta tam kıvamı bence.
Bn de 42 kiloydum üniversitede kilo aldm çok sükür. Şimdi bn de memnunum :)ayyy bende snein gibi olsam kesin yüzüm çöker 56 kiloyken bir kilo verdim 55 oldum yüzüm yaşlı gibi oldu beni kaldırmaz o kilo:) bacak kaslarım yoğun benim bisiklet sürmekten cocukluktan beri kaslndım:) üst bacak kaslı o yüzden 56 dan düşersem yaşlı gibi olurum gözlerim çöküyor:)
bu kadar zayıf olmam mümkün değil ki kemik kilom benim 42 :)Bn de 42 kiloydum üniversitede kilo aldm çok sükür. Şimdi bn de memnunum :)
Bn hic kemik olcumu yaptrmadım valla. Ama iyi senin kilon şekerbu kadar zayıf olmam mümkün değil ki kemik kilom benim 42 :)
teşşekkür ederm canım benim:)Bn hic kemik olcumu yaptrmadım valla. Ama iyi senin kilon şeker
Kızlar hdi szi anladm karnınz byuyo nrml olark ama bnm dha ck erkn ndn bu kdr bykki
kız boyun kaç nasıl oldun bu kiloda nasıl kaldın:))
Ya tatlım habire soruyolar zaten. Bide onun üstüne doktor mevzusu olunca anlamamaları kaçınılmaz oluyo. Yengem bekarken falan kist olduğunu da biliyodu bende o yüzden yemez yani. Bende yalan türetemedim zaten o angörümcem eltim falan hiç sormadı bugüne kadar. Ama baba tarafım anne tarafım falan soruyo hep. Hatta geçenlerde halam 'sen mi istemiyon yoksa olmuyo mu' dediii yok hala niye olmasın ben istemiyorum zaten eşim yanımda değil ki tek başıma nası yapcam dedim artk
Amannn gı boyun kaç? Ylnz cnm asırı zayflk da gebeliğe engel der büyüklerimiz. Ben de zayıfım da bu kdr değil bea :)
O zaman aşırı zayıf değilsin gı. Ama 45 olsan tam olur bnceBiliyorum canm doktorum da söylemişti zaten. 1.55 falanım kısayım yani ama inanılmaz derecede minyonum kimse inanmıyo yaşıma ve evli olduğuma :))
minnak tatlı şeyUzun değilim kız 1.55 falan minnak kadınım benkendimi bildim bileli böyleyim evlendikten sonra 39 a düştüm ama almışım yine çok şükür :))
ah kuzum ah kayınvalıdelerımız iyide bide su ağızlarını tutsalar benimde aynısı oldu hatta daha yeni 2 hafta öncesi düğün vardı görümcesiyle beraber kayınvalıdemler geldi oturuyoruz böyle halasının gelininde 2 senedir cocuğu olmuyo kilo vermesi gerekiyormuş bide pko varmış konuşuyorlar olur insallah hala üstüne gitmeyin fazla dedim stres yapar utanır size karşı dedim orda pat diye benim kayınvalıdede tuğçedede yara vardı mesela kücük bir operasyona girdi dondurttu orayı sonradan oldu dedi sizinde olur merak etmeyin dedi ayyy nasıl utandım annemlerle kayınvalıdemler harıcınde kımseye söylemedıydım söyleyınce şok oldum
O zaman aşırı zayıf değilsin gı. Ama 45 olsan tam olur bnce
Ne guzeeel benimde 60Evet çokta yerlerde değilim fakat yinede zayıfım üzerime hiçbişey olmuyo sürekli daraltmakla terzilerle uğraşıyorumyoruldum artk gerçekten. Hedefim 45 zaten. 39 dum sonra 40 oldum şimdi 41 le 42 nin arasında duruyo ibret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?