Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah kabul etsin dua etmeyi unutma canim!...hepimize insallah...boy varda noluyo yaaa?57 olmam lazim hele 60 olayim da

Ay tuuubam herşeyden önce o foto nee sonunda gördük nur cemaliniiii maşaallah kuzum sana aman olursun yaa bunu da dert etme gari. Ediyorum canm allah tez zamanda meleklerimizi göndersin inşaallah..

Ay tuuubam herşeyden önce o foto nee sonunda gördük nur cemaliniiii maşaallah kuzum sana aman olursun yaa bunu da dert etme gari. Ediyorum canm allah tez zamanda meleklerimizi göndersin inşaallah..
Canim ben daha once de koymustum fotoyu...sen gormedin sanirim dur kocacimla olani yapiim:)

İyi aksamlar sekerler benim agrilar artti yarin genel cerraha gidecegim. İnsallah bisi cikmaz da bu ay ki calismalar yarida kalmaz. Mobilden okuyorum ama yazamiyorum

Ay yarenim nerdesin yaa daha olmadı mı kablolar ne ağrısı noldu sana

Yok canim daha yapilmadi. Pazartesiden beri gobegimin sag tarafinda agri vardi. Pantolon sıktiydi ondan diye dusunmustum. Etim agriyodu abaninca falan agri yoktu. Dun aksamda belime dogru yayildi yatinca falan aciyor. Bende korktum genel cerraha randevu aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…