- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.781
Ne guzeeel benimde 60citlembiik seniii
Allah kabul etsin dua etmeyi unutma canim!...hepimize insallah...boy varda noluyo yaaa?57 olmam lazim hele 60 olayim daAma sen benm kadar minnak değilsin kuzum gene boyun var. Ay dur gene yeni girdim eve namazım geçti sen yaz geliyom hemen kısmet olursa
Allah kabul etsin dua etmeyi unutma canim!...hepimize insallah...boy varda noluyo yaaa?57 olmam lazim hele 60 olayim da
Canim ben daha once de koymustum fotoyu...sen gormedin sanirim dur kocacimla olani yapiim:)Ay tuuubam herşeyden önce o foto nee sonunda gördük nur cemaliniiiimaşaallah kuzum sana aman olursun yaa bunu da dert etme gari. Ediyorum canm allah tez zamanda meleklerimizi göndersin inşaallah..
Aha da benim askiiiimAy tuuubam herşeyden önce o foto nee sonunda gördük nur cemaliniiiimaşaallah kuzum sana aman olursun yaa bunu da dert etme gari. Ediyorum canm allah tez zamanda meleklerimizi göndersin inşaallah..
Canim ben daha once de koymustum fotoyu...sen gormedin sanirim dur kocacimla olani yapiim:)
Aha da benim askiiiim
hamileyimmmm oleyyy bana danışmak sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Burdayim canim yemekle ugrasiyodum...gelince haber et konusuruz....Tubiş burda mısın kuzum sen salata yapcam da gitmezsen konuşuruz
Ozele yaptiracagim icin asilama sayisi onemli degil.ilk defa senden duyuyorum emin olmadan başlama derim çaban boşa gitmesin herkes en az 3 sefer aşılamadan sonra tüp bebek diyo hangi doktora msj attıysam hep öyle demişler
Burdayim canim yemekle ugrasiyodum...gelince haber et konusuruz....
Amaaan senin ne karnin varki kiizzz?ne yemegi yaptin?Ayyyy geldim ve karnımı taşıyamıyorum çook yedim yahu
İyi aksamlar sekerler benim agrilar artti yarin genel cerraha gidecegim. İnsallah bisi cikmaz da bu ay ki calismalar yarida kalmaz. Mobilden okuyorum ama yazamiyorum
ye ye zayıfsın ye:)Ayyyy geldim ve karnımı taşıyamıyorum çook yedim yahu
Canim niye gidiyosun genel cerraha ben mi kacirdimİyi aksamlar sekerler benim agrilar artti yarin genel cerraha gidecegim. İnsallah bisi cikmaz da bu ay ki calismalar yarida kalmaz. Mobilden okuyorum ama yazamiyorum
Amaaan senin ne karnin varki kiizzz?ne yemegi yaptin?
ye ye zayıfsın ye:)
Ay yarenim nerdesin yaa daha olmadı mı kablolarne ağrısı noldu sana
Afiyet olsun lop lop et olsunVala yapmadık kuzum yaptırdık hemde 'fish' bende salata yaptım işte yidik gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?