Gebe kalamayanlar buraya.....

Dun oldu canim ama benim agrim pazartesiden beri var
Hmm cunku bazen bana da oluyo da...neyse skma canini cikmaz insallah bisey benimde gobek deliginden asagi kadar agri sertlesme oluyodu kadin doguma sordum durakladi bisey demedi...ama gecti sonra...insallah bisey olmaz bunaltma kendini

Hmm cunku bazen bana da oluyo da...neyse skma canini cikmaz insallah bisey benimde gobek deliginden asagi kadar agri sertlesme oluyodu kadin doguma sordum durakladi bisey demedi...ama gecti sonra...insallah bisey olmaz bunaltma kendini

insallah olmasin ya olmasin bisi

Afiyet olsun lop lop et olsunben yemiyorum ac dolasiyorum resmen...gitti mi eniste?

Sağol şeker sana da afiyet olsun. Ayy gitti bitanem bugün az önce de konuştuk fenerbahçenin maçı varya yeniyo diye aradım izliyon mu dedim yok yaa kaçırdım ilk yarıyı senin aşkın daha ağır bastı didi banaa neden ne alaka ki dedm ee sana daha çabuk kavuşayım diye elimden geleni yapıyorum maçı bile izleyemedim didi kocacımm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…