- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.801
Canim niye gidiyosun genel cerraha ben mi kacirdim
Tamam canim dogru okudum bugun...ama o kas agrisi olabilir?birden bi is yaptiysan??Canim coklu alintilayamadim mdk35 in mesajina yazdim
Sanırm kuzum :) öncedende yag göbegi vrdı ola denk geldi sanırm :)şişlik yapmıştır kuzum :))
Tamam canim dogru okudum bugun...ama o kas agrisi olabilir?birden bi is yaptiysan??
Kuzuuuum napiyosuuz bakiim???Sanırm kuzum :) öncedende yag göbegi vrdı ola denk geldi sanırm :)
Peki ozel olucak ama canim beraberlik oldu mu?bu yakinlarda??Yok canim ya. Cok farkli oyle tutulma falan gibi degil. Belim agrisa ondan derdim ama gobek bolgem.
Peki ozel olucak ama canim beraberlik oldu mu?bu yakinlarda??
yatıorm btanem napaym eltimn kızı vr onla taklym bu aksm kurtlar vadisi vr esm bnle baglantyı kestiKuzuuuum napiyosuuz bakiim???
Hmm cunku bazen bana da oluyo da...neyse skma canini cikmaz insallah bisey benimde gobek deliginden asagi kadar agri sertlesme oluyodu kadin doguma sordum durakladi bisey demedi...ama gecti sonra...insallah bisey olmaz bunaltma kendiniDun oldu canim ama benim agrim pazartesiden beri var
Sen napıosn cnmKuzuuuum napiyosuuz bakiim???
Aynenyatıorm btanem napaym eltimn kızı vr onla taklym bu aksm kurtlar vadisi vr esm bnle baglantyı kestionun askı polat
Naoiim bugun iyice bunaldim yine bebek mevzusu!...sonra kalktim temizlik yaptim ooooh icim acildi...ya daha yakindan foton yokmu gorseydim kiiiiizzzSen napıosn cnm
ay bitanede bizde ondan varAynenbizde de oyle...bi yandan cay iciyo bi yandan bana soruyo majesteleri ne zaman olmustu diye ben nerden biliiim???
Hmm cunku bazen bana da oluyo da...neyse skma canini cikmaz insallah bisey benimde gobek deliginden asagi kadar agri sertlesme oluyodu kadin doguma sordum durakladi bisey demedi...ama gecti sonra...insallah bisey olmaz bunaltma kendini
Amaaan ne seyredecem gicik ediyom daha cok bu kimdi bu ne yapiyo ayyy bunlarda adamlari tak tak olduruyo ne bicim dizi diyorum hayyy seniii hatun diyo cildiriyoay bitanede bizde ondan varama ben de seyrediyorum :)
biz heyecanla izliyoruzAmaaan ne seyredecem gicik ediyom daha cok bu kimdi bu ne yapiyo ayyy bunlarda adamlari tak tak olduruyo ne bicim dizi diyorum hayyy seniii hatun diyo cildiriyo
Gecn hafta öldü cnm polat öldrdü :) ck snrlenym bnde asırı bagmlı bu filme nefret ediorm bu filmden ve oglumz olrsa iknci ism olark polat dusunuoAynenbizde de oyle...bi yandan cay iciyo bi yandan bana soruyo majesteleri ne zaman olmustu diye ben nerden biliiim???
Afiyet olsun lop lop et olsunben yemiyorum ac dolasiyorum resmen...gitti mi eniste?
dur özelden atıym sna cnm burda uzak gözüküo hpNaoiim bugun iyice bunaldim yine bebek mevzusu!...sonra kalktim temizlik yaptim ooooh icim acildi...ya daha yakindan foton yokmu gorseydim kiiiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?