Gebe kalamayanlar buraya.....

Gecn hafta öldü cnm polat öldrdü :) ck snrlenym bnde asırı bagmlı bu filme nefret ediorm bu filmden ve oglumz olrsa iknci ism olark polat dusunuo
Gecen de dedim senin bu dedigini olabilir bizimki de polat dedi...ala basina belayi...ben de diyorum ali buhara olsun...akifin gercek ismi o da ne o oyle diyo polat cok iyi de peeeeeh

Allah allah üşütmüş olmayasın canm sen

Fener bitti ya mahvoldu...bi zamananlar neydi ilk 11i ezbere bilirdim alexin oldugu zamanlar...ayyy massaaalllah askinizaaa... bi gecede noldu bak canim skldi suleymaniyede cok guzel bi mekan var oraya gidelim dedim gtrdu yedik ictik..manzara super durdum dedim askim bugun gunlerden ne?persembe dedi sonra yuzunu gorucen nasil mahvoldu giciiik bi daha gezi planini gune bakip yapcam diyoo...garibim gunleri sasirmis...

Gecen de dedim senin bu dedigini olabilir bizimki de polat dedi...ala basina belayi...ben de diyorum ali buhara olsun...akifin gercek ismi o da ne o oyle diyo polat cok iyi de peeeeeh
Bnde bugra istiorm o zmn bugra polat olsn dio naslsa bn gtmycm mi nufusu dio polat ne ya cock karanlk adamlr gbi olr bde :)

Ay tuuubaaaaaaa allah seni napmasın yaa deli adamı tongaya getirdin demeek size de maşallah kuzum hep mutlu olun emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…