- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.821
Gecen de dedim senin bu dedigini olabilir bizimki de polat dedi...ala basina belayi...ben de diyorum ali buhara olsun...akifin gercek ismi o da ne o oyle diyo polat cok iyi de peeeeehGecn hafta öldü cnm polat öldrdü :) ck snrlenym bnde asırı bagmlı bu filme nefret ediorm bu filmden ve oglumz olrsa iknci ism olark polat dusunuo
Yok canim daha yapilmadi. Pazartesiden beri gobegimin sag tarafinda agri vardi. Pantolon sıktiydi ondan diye dusunmustum. Etim agriyodu abaninca falan agri yoktu. Dun aksamda belime dogru yayildi yatinca falan aciyor. Bende korktum genel cerraha randevu aldim.
Fener bitti ya mahvoldu...bi zamananlar neydi ilk 11i ezbere bilirdim alexin oldugu zamanlar...ayyy massaaalllah askinizaaa... bi gecede noldu bak canim skldi suleymaniyede cok guzel bi mekan var oraya gidelim dedim gtrdu yedik ictik..manzara super durdum dedim askim bugun gunlerden ne?persembe dedi sonra yuzunu gorucen nasil mahvoldu giciiik bi daha gezi planini gune bakip yapcam diyoo...garibim gunleri sasirmis...Sağol şeker sana da afiyet olsun. Ayy gitti bitanem bugün az önce de konuştuk fenerbahçenin maçı varya yeniyo diye aradım izliyon mu dedim yok yaa kaçırdım ilk yarıyı senin aşkın daha ağır bastı didi banaaneden ne alaka ki dedm ee sana daha çabuk kavuşayım diye elimden geleni yapıyorum maçı bile izleyemedim didi kocacımm yaa
Bnde bugra istiorm o zmn bugra polat olsn dio naslsa bn gtmycm mi nufusu dio polat ne ya cock karanlk adamlr gbi olr bde :)Gecen de dedim senin bu dedigini olabilir bizimki de polat dedi...ala basina belayi...ben de diyorum ali buhara olsun...akifin gercek ismi o da ne o oyle diyo polat cok iyi de peeeeeh
Allah allah üşütmüş olmayasın canm sen
Ahh kuzum keske oyle olsa usutmedim de. İyice artti agrim
Yani yani...ayni sey bizde de sen konus dur ben gidecem nufusa dediBnde bugra istiorm o zmn bugra polat olsn dio naslsa bn gtmycm mi nufusu dio polat ne ya cock karanlk adamlr gbi olr bde :)
Fener bitti ya mahvoldu...bi zamananlar neydi ilk 11i ezbere bilirdim alexin oldugu zamanlar...ayyy massaaalllah askinizaaa... bi gecede noldu bak canim skldi suleymaniyede cok guzel bi mekan var oraya gidelim dedim gtrdu yedik ictik..manzara super durdum dedim askim bugun gunlerden ne?persembe dedi sonra yuzunu gorucen nasil mahvoldu giciiik bi daha gezi planini gune bakip yapcam diyoo...garibim gunleri sasirmis...
Al brini vur ötekne işteYani yani...ayni sey bizde de sen konus dur ben gidecem nufusa dedi
Ay aksatma o zaman bi an önce git yaa bak şimdi bende meraklandım
Yarin sabaha randevu aldim. Ay bu kadar degildi agri
Amiiin cumlemiz insallah...yaaaaa ben adama oyle tuzak kurarim baska biseyi benden daha cok sevemezAy tuuubaaaaaaa allah seni napmasın yaa deliadamı tongaya getirdin demeek size de maşallah kuzum hep mutlu olun emi
Amiiin cumlemiz insallah...yaaaaa ben adama oyle tuzak kurarim baska biseyi benden daha cok sevemez
Inşaallah kötü bişey yoktur tatlm git gel söyle de emi merak ederiz şimdi
Sevemez tabii aferin sana bravo koç
Optuk canooo...İnsallah canimcim. Hadi iyi aksamlar gorusuruz optum sizi fazla da yazismayin :) okumasi zor oluyor :)
:)Biiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?