- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.841
bende aynen off ;;(ya bu hamile kalmak niye bu kadar zor bunaldım artık doktora gitmekten
bugün gittim yumurta kontrolü için daha 8.5 mm dedi 16 olması lazım dedi pazartesi yine doktor yolu gözüktübende aynen off ;;(
Tişikkurler...napcaksin simdi canim esin e zaman geliyo tedavi icin?
Hayrlisi olsun kuzum hepiniz icin...o biseyleri erkenden gormustur de paln yapiyodur gecici olabilir plani canini skma simdidenVala canm benm işte bilemiyorum ki belli değil gelcek yine bikaç güne sonra tekrar gitcek bitirip gelir heralde ondan sonra temelli. Bişeyler diyip duruyo arada yeni yeni düşünceler sarıyo ya bakalım ne gelcek başıma
Hayrlisi olsun kuzum hepiniz icin...o biseyleri erkenden gormustur de paln yapiyodur gecici olabilir plani canini skma simdiden
Ahhh seni deli yaaa cingen hayati diyoo bi deInşaallah kuzum yaa düzenimiz bozuldu çünkü bu şekilde. Git gel git gel göçebe gibi çingen hayatı gibi aynıgelsin de bakalım yolumuza işte
Ahhh seni deli yaaa cingen hayati diyoo bi dehasret zor evet kuzum...insallah Rabbim hayiisiyla bulusturur sizi
ben varım canım :)Ayy ben burya ne zaman gursem kimseyi bulamiyom nezamandir yaa niyeki amaaa:-(
Sevindim yaa kimse yok ikimizden baska nasilsin canimben varım canım :)
kızlar deprem oldu burda bayağa sallandık netten baktım 6.1 miş.. yemek yiyorduk lambalar bile sallandı
aydında canım..nrdesın cnm sen
aydında canım..
9 du galiba canım yemekte sohbet ediyorduk eltim deprem mi oluyor yoksa masayı siz mi sallıyorsunuz dedi ama deprem oluyordu lambalara baktık onlar bile sallandı..Kaçta oldu ki ben izmirdeyim ama sanki bana bile deprem oldu gibi gelmişti bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?