Gebe kalamayanlar buraya.....

9 du galiba canım yemekte sohbet ediyorduk eltim deprem mi oluyor yoksa masayı siz mi sallıyorsunuz dedi ama deprem oluyordu lambalara baktık onlar bile sallandı..

Ben bi ara annemle konuşuyodum da o zaman oldu gibi farkettim ama saat 10 du sanırım. Belki burda da olmuştur artçı falan. 6.1 de bayağı şiddetli yalnız. Allahım korusun yaa

Kızlar hayırlı cumalar. Sesim tamamen gitti. Doktora gittim destan gibi ilaç yazdı. Bu gün adet günümdü ama henüz gelmedi. Kadın doğum doktoruma gittim. Bi kanda bakalm öyle kullan ilaçları dedi. Kan verdim bekliyorum. Allah hayrlısıni versin ama umutlanmak da istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.

ay belki bu ses kısıklığına mucizen gelir cnaım:)

bundan 2 ay öncede ben sistit olduğumda doktor iğne falan vermişti adet günümdü gelmemişti gittim kan verdim akşamına adet olmuştum İNŞALLAH sen olmazsın

ay belki bu ses kısıklığına mucizen gelir cnaım:)
Rabbim bu mübarek günde hepimizin hakkında hayırlı sı neyse onu nasib etsin. Bi taraftan hayal kırıklığı korkusu var. Bi tarafta da umut. Allah biliyo ya korkum umudumu bastırıyo. Rabbim neylerse güzel eyler

Hs
bundan 2 ay öncede ben sistit olduğumda doktor iğne falan vermişti adet günümdü gelmemişti gittim kan verdim akşamına adet olmuştum İNŞALLAH sen olmazsın
Hayırlı si ne ise o olsun cnm. Zaten ümidim az. İlacı kullanmak için yaptk tahlili gebelikten ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…