- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.861
9 du galiba canım yemekte sohbet ediyorduk eltim deprem mi oluyor yoksa masayı siz mi sallıyorsunuz dedi ama deprem oluyordu lambalara baktık onlar bile sallandı..
Amin canim ege geneli hissetmis zaten canim dogrudur senin hissettiginBen bi ara annemle konuşuyodum da o zaman oldu gibi farkettim ama saat 10 du sanırım. Belki burda da olmuştur artçı falan. 6.1 de bayağı şiddetli yalnız. Allahım korusun yaa
sen bilirsin hayırlısı olsunOzele yaptiracagim icin asilama sayisi onemli degil.
Bilmem ki canimmm bakalim bekleyip gorucezz azz kaldii Zateee :)benim son 4 gün batabilmiyorum ki canım varmıdır birşey:)
ya gerçekten bu kadar zor oluyormuşya bu hamile kalmak niye bu kadar zor bunaldım artık doktora gitmekten
Ah canim yaayine kırmızılar geldi bi ay daha çöpe gitti yine umutlar beklentiler hergün acabalarla yaşamya devam
ayyy evet :) test yapmadın dimi canım merak edip:) gerçi çıkmaz amaBilmem ki canimmm bakalim bekleyip gorucezz azz kaldii Zateee :)benim son 4 gün bata
ay belki bu ses kısıklığına mucizen gelir cnaım:)Kızlar hayırlı cumalar. Sesim tamamen gitti. Doktora gittim destan gibi ilaç yazdı. Bu gün adet günümdü ama henüz gelmedi. Kadın doğum doktoruma gittim. Bi kanda bakalm öyle kullan ilaçları dedi. Kan verdim bekliyorum. Allah hayrlısıni versin ama umutlanmak da istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
alıştık artık cano kader işte napalımAh canim yaaskma canini napalim hayirlisi
bundan 2 ay öncede ben sistit olduğumda doktor iğne falan vermişti adet günümdü gelmemişti gittim kan verdim akşamına adet olmuştum İNŞALLAH sen olmazsınKızlar hayırlı cumalar. Sesim tamamen gitti. Doktora gittim destan gibi ilaç yazdı. Bu gün adet günümdü ama henüz gelmedi. Kadın doğum doktoruma gittim. Bi kanda bakalm öyle kullan ilaçları dedi. Kan verdim bekliyorum. Allah hayrlısıni versin ama umutlanmak da istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Rabbim bu mübarek günde hepimizin hakkında hayırlı sı neyse onu nasib etsin. Bi taraftan hayal kırıklığı korkusu var. Bi tarafta da umut. Allah biliyo ya korkum umudumu bastırıyo. Rabbim neylerse güzel eyleray belki bu ses kısıklığına mucizen gelir cnaım:)
Hayırlı si ne ise o olsun cnm. Zaten ümidim az. İlacı kullanmak için yaptk tahlili gebelikten ziyadebundan 2 ay öncede ben sistit olduğumda doktor iğne falan vermişti adet günümdü gelmemişti gittim kan verdim akşamına adet olmuştum İNŞALLAH sen olmazsın
bizde aynı öyleydi sonuç değişmedi alışıyoruz artık içten içe üzülsekte napalım kaderHs
Hayırlı si ne ise o olsun cnm. Zaten ümidim az. İlacı kullanmak için yaptk tahlili gebelikten ziyade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?