- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.881
Evet yaa of kötü bi maksatla demiyolar ama pot kırmış oluyolar maalesefhani bi tek kayınvalidem yaptı diyemem annem de çok yapıyo iyi niyetli olduğu için ama düşünmeden konuşmamak gerek tabi buda bi gerçek. Gereğinden fazla detay verilmemeli herkes herşeyi bilmek zorunda değil ki karşı tarafı iyileştireyim derken bizi bitiriyolar. Hadi sen gene hamilesin ben napayım? Şimdi iyice dikkatler üzerime çekildi bütün yaptığım o havalar artistlikler balon gibi söndü
haklısın canım biri bişey dersede rutin kontrol dersin canım ya
kızlar bat tarihlerini alt alta yazıp burdan paylaşmaya devam edelim dedim ya bir türlü beceremedim . şimdi şöyle yapalım herkes mesela ben paylaştım ya benimkinide yazıp altına kendininkinide ekleyerek mesela esoes1919 bat 21 nisan
sonra bunu yazıp altına kendininkini yani iki sıra yazsın diğer gelen 3 sıra ki sıralayalım yoksa yapamadım :)
başlıyorum hadi yazalım liste olsun:)
esoes1919 bat 21 nisan
Selam kizlar hastaneden geliyorum ikili testim sonuclari guzel cikmis cook sukur Rabbim e, 2 hafta sonra da 4 lu teste cagirdi, bu arada bebeğim ilerden gidiyormus 14+1 olmus masallah o kadar guzeldiki hareketleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Yok malesef sonuc negatif. Gönül rahatlığı ile iğne olabilirim artk :ay belki bu ses kısıklığına mucizen gelir cnaım:)
ay belki bu ses kısıklığına mucizen gelir cnaım:)
bizde aynı öyleydi sonuç değişmedi alışıyoruz artık içten içe üzülsekte napalım kader
Canim benim darisi en yakın zamanda sana insallahMasallah size :)
Canim benim darisi en yakın zamanda sana insallah
kuzum faceden ekleyemiyorum seniiiMaşallah canm bool bol tadını çıkar artk şükür herşey yolundaymış
maşaAllah:)Selam kizlar hastaneden geliyorum ikili testim sonuclari guzel cikmis cook sukur Rabbim e, 2 hafta sonra da 4 lu teste cagirdi, bu arada bebeğim ilerden gidiyormus 14+1 olmus masallah o kadar guzeldiki hareketleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
off bulamıyorum listeyi canım yaa o yüzden dedim bi atarmsın burayaCanim bizim zaten listemiz var
hayırlısı olsun zamanı gelince elbet olucak moral bozmak yokYok malesef sonuc negatif. Gönül rahatlığı ile iğne olabilirim artk :
Canim benim darisi en yakın zamanda sana insallah
kuzum faceden ekleyemiyorum seniii
off bulamıyorum listeyi canım yaa o yüzden dedim bi atarmsın buraya
Aynen bitanem yaa sukurler olsun Rabbim e darisi tum isteyenlere insallahMaşallah canm bool bol tadını çıkar artk şükür herşey yolundaymış
cnm bn şimdi açtım ekle beni geri kapatayımBitanem bende seni ekleyemiyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?