Gebe kalamayanlar buraya.....

bnde ekledim cnm
nasılsın nasıl gidiyor başladın mı soğan kürüne

Yavrum ben bıraktım artk yaa eşim yok ki başlasam da bi işe yaramıyo ovulasyon günlerinde yanımda olamıyo gelince bakcam artk bi hal çaresine elim kolum bağlı şuan ama gelsin ilk yapacağım soğan kürü olcak sanırım çünkü geçen gün öğrendim bi akrabamız tüp bebek yaptıracağı sırada soğan havuç ve incir kürüyle doğal yolla hamile kalmış şuan 8 haftalıkmış. Darısı başıma yaa

Aminn insallah bitanem yeminle her zaman dualarimdasiniz, sabretmek lazim herseyin bir belirlenmis zamani var Rabbim in takdirini bekliyecez

Tabiki öyle tatlım zaten siz etmezseniz kimden dua beklicez? Anlatamıyoruz ki başkalarına rabbim dualarimızı kabul eylesin. Sağol kuzum

ohh maşalahh kuzumaa sevsin teyzoşları :)

ne biliyim sanki bebemi hiç e saymış gbi durdu yazım((((
halbuki kafam karıştı yaaa yeniden özür dilerim herkesten

Ay allahım ne tatlı bu esoes1919 kulun kız olurmu öyle şey sanki bu sayfanın sahibi miyiz biz özür diliyon niye hiçe sayasın biz öyle düşünecek insanlar mıyız aşk olsun :))

Mrb lar rahim filmi yani hsg ye giren varmı aranızda bugün Dr um rahim filmi çektirmek istedi korktum bende.

Ay allahım ne tatlı bu esoes1919 kulun kız olurmu öyle şey sanki bu sayfanın sahibi miyiz biz özür diliyon niye hiçe sayasın biz öyle düşünecek insanlar mıyız aşk olsun :))
hayır tabikide siz dunyada kul olacak en güzel insanlarsınız tatlı arkadaşlarım:)
ama ne biliyim garip oldu yazdıklarım utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…