- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.901
Aynen bitanem yaa sukurler olsun Rabbim e darisi tum isteyenlere insallah
off bulamıyorum listeyi canım yaa o yüzden dedim bi atarmsın buraya
ayyyy doğru off kafam gitti özür dilerimListeyi @bebeem yaptı kuzum önceki sayfalarda var. Ama o gelsin atar
sen napıyorsun bu arada nasıl gidiyor çalışmalarListeyi @bebeem yaptı kuzum önceki sayfalarda var. Ama o gelsin atar
Darisi basina canim insallahmaşaAllah:)
Aminn insallah bitanem yeminle her zaman dualarimdasiniz, sabretmek lazim herseyin bir belirlenmis zamani var Rabbim in takdirini bekliyecezAmiiiiiiiiin amin inşaallah şı mübarek günün hatrına yaa artk nasip olsun bize de
bnde ekledim cnmTamamdır
ayyyy doğru off kafam gitti özür dilerim(((((
hamilelik belirtilerini okumaktan kafam gitmiş özüüürrrrrrrrr((((
bnde ekledim cnm
nasılsın nasıl gidiyor başladın mı soğan kürüne
ne biliyim sanki bebemi hiç e saymış gbi durdu yazımAy ne özürü tatlm deli misin kimden niye diliyon normal yani hepimizin aklı bir karış havada :))
Aminn insallah bitanem yeminle her zaman dualarimdasiniz, sabretmek lazim herseyin bir belirlenmis zamani var Rabbim in takdirini bekliyecez
ohh maşalahh kuzumaa sevsin teyzoşları :)Selam kizlar hastaneden geliyorum ikili testim sonuclari guzel cikmis cook sukur Rabbim e, 2 hafta sonra da 4 lu teste cagirdi, bu arada bebeğim ilerden gidiyormus 14+1 olmus masallah o kadar guzeldiki hareketleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Evet teyzesi buyumus yavrumuzohh maşalahh kuzumaa sevsin teyzoşları :)
ne biliyim sanki bebemi hiç e saymış gbi durdu yazım((((
halbuki kafam karıştı yaaa yeniden özür dilerim herkesten
Aynen canim yaa insan kimseye anlatamiyo burdakilerden baska bu duyguyu cok iyi bilirimTabiki öyle tatlım zaten siz etmezseniz kimden dua beklicez? Anlatamıyoruz ki başkalarına rabbim dualarimızı kabul eylesin. Sağol kuzum
hayır tabikide siz dunyada kul olacak en güzel insanlarsınız tatlı arkadaşlarım:)Ay allahım ne tatlı buesoes1919 kulun kız olurmu öyle şey sanki bu sayfanın sahibi miyiz biz özür diliyon niye hiçe sayasın biz öyle düşünecek insanlar mıyız aşk olsun :))
Mrb lar rahim filmi yani hsg ye giren varmı aranızda bugün Dr um rahim filmi çektirmek istedi korktum bende.
Özelde ücret olarak ne kadara çekiyorlar bilginiz varmıCanim ben 1 ay once cektirdim iyi bir merkezde cektirirsen hic korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?