- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.921
hayır tabikide siz dunyada kul olacak en güzel insanlarsınız tatlı arkadaşlarım:)
ama ne biliyim garip oldu yazdıklarım utandım
Canim ben 1 ay once cektirdim iyi bir merkezde cektirirsen hic korkma.
teşekkür ederim bebeğim:)Saçmalama kuzum benm bişey yok bundasende öylesin güzel yüreklim
canım o gelmeden başla soğan kürüne çünkü kürü yaptığın ay korunman gerekiyor yoksa düşük olabiliyor Allah korusunYavrum ben bıraktım artk yaa eşim yok ki başlasam da bi işe yaramıyo ovulasyon günlerinde yanımda olamıyogelince bakcam artk bi hal çaresine elim kolum bağlı şuan ama gelsin ilk yapacağım soğan kürü olcak sanırım çünkü geçen gün öğrendim bi akrabamız tüp bebek yaptıracağı sırada soğan havuç ve incir kürüyle doğal yolla hamile kalmış şuan 8 haftalıkmış. Darısı başıma yaa
Yarenim napıyon ne var ne yok gittin mi doktora?
Özelde ücret olarak ne kadara çekiyorlar bilginiz varmı
canım o gelmeden başla soğan kürüne çünkü kürü yaptığın ay korunman gerekiyor yoksa düşük olabiliyor Allah korusunsoğan kürünü yap incir ve havuç kürünü yaparsın bi de incir kürü prolaktini yüksek ve sınırda olanlara önermiyorlar Allah korusun dış gebeliğe neden olabiliyormuş ama soğan kürü çok etkili bn yaptım o ay bir kanamam oldu inanılmazdı reglimi kaç yıldır öyle olmuyordum soğan kürünü 15 gün yap sonra 1 hafta falan bekle 5 gün daha yap bu arada o çok etkili oluyormuş bebek isteyenlerde de
Selam canlaaarr!..hayirli cumalar...ben birazdan hazirlanip anneme gidicem ama arada takip edicem sizi...ben yokken kaynatmayin fazlaaa!...
Aleykum selam caniiim soylerim tabi...ikindiden sonra cikarim heralde...Selam kuzumm ooh gözün aydın selam söyle annişe
Hala hastanedeyim canim. Sonuclar 3te cikacak. Doktor zona'ya benziyor dedi. Sabah kirmizi pitirciklar cikti
Aleykum selam caniiim soylerim tabi...ikindiden sonra cikarim heralde...
Evet cicilerimi utuleyeyim kocama da pilav yapip cikicam....He daha burdasın o zamaaaaan
Evet cicilerimi utuleyeyim kocama da pilav yapip cikicam....
ya gerçekten bu kadar zor oluyormuş
Menumu sayayim tepside etli turlu patates biber havuc falan...et suyuna pilav coban salata...ohhh daha nolsun?sutlac yapicaktim ama zamanim yok...Yap yap eline sağlık ben napsam acep bugün yimek :)))
Menumu sayayim tepside etli turlu patates biber havuc falan...et suyuna pilav coban salata...ohhh daha nolsun?sutlac yapicaktim ama zamanim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?