Gebe kalamayanlar buraya.....

canım o gelmeden başla soğan kürüne çünkü kürü yaptığın ay korunman gerekiyor yoksa düşük olabiliyor Allah korusun soğan kürünü yap incir ve havuç kürünü yaparsın bi de incir kürü prolaktini yüksek ve sınırda olanlara önermiyorlar Allah korusun dış gebeliğe neden olabiliyormuş ama soğan kürü çok etkili bn yaptım o ay bir kanamam oldu inanılmazdı reglimi kaç yıldır öyle olmuyordum soğan kürünü 15 gün yap sonra 1 hafta falan bekle 5 gün daha yap bu arada o çok etkili oluyormuş bebek isteyenlerde de

Selam canlaaarr!..hayirli cumalar...ben birazdan hazirlanip anneme gidicem ama arada takip edicem sizi...ben yokken kaynatmayin fazlaaa!...

Evet canm biliyorum ben inciri yapamam malesef benmde yüksek çünkü
Tam olarak soğan kürüne ne zaman başliim şimdi

Hala hastanedeyim canim. Sonuclar 3te cikacak. Doktor zona'ya benziyor dedi. Sabah kirmizi pitirciklar cikti

Aaaa şaka yapıyosuuuun cidden mi ya ağrılı bi rahatsızlık o yaa sivilce gibi çıkıyo vücutta misal omzundaysa ayak topuğuna kadar ağrı oluyo damar üzerinde olduğu içinmiş yani öyleydi sanırım yanlış hatırlamıyosam. Inşaallah değildir kuzum yaa neden oluyomuş peki sordun mu? Ama ben söyliim ondan önce; STRES ...

Merhaba kizlar. Bugun ise gitmedim. Birkac merkezle gorustum ve anadolu saglik merkezinde karar kildim. Dogum kontrol ilacina devam et ve 11 mayista gel ignelere baslayalim dedi doktorum. İlaclari dusuk doz verdi cunku benim klomenle bile yumurtalarim buyuyor. Bu arada esimin morfolojisi sifirmis ve tup bebek olmadan hamile kalma sansim cok dusukmus. Bizde tek sorun pco degilmis yani.

Kızlar ne dicem yaa bilen varsa yazar mı acep :)) bu facebook'a youtube'den video paylaşmak istiyorum ama Paylaş yazan yerde herşey yazıyo ama face yazmıyo senkronizeyle falan mı alakalı yada link le falan mı yapılıyo çıldırıciiiiim bi şarkı paylaşayım didim olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…