- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.941
doğum kontrol hapı ne işe yarıyomuş öğrenelimde lazım olur cnmMerhaba kizlar. Bugun ise gitmedim. Birkac merkezle gorustum ve anadolu saglik merkezinde karar kildim. Dogum kontrol ilacina devam et ve 11 mayista gel ignelere baslayalim dedi doktorum. İlaclari dusuk doz verdi cunku benim klomenle bile yumurtalarim buyuyor. Bu arada esimin morfolojisi sifirmis ve tup bebek olmadan hamile kalma sansim cok dusukmus. Bizde tek sorun pco degilmis yani.
hangisi sen söyle paylaşayım sende benden paylaşırsın canoKızlar ne dicem yaa bilen varsa yazar mı acep :)) bu facebook'a youtube'den video paylaşmak istiyorum ama Paylaş yazan yerde herşey yazıyo ama face yazmıyo senkronizeyle falan mı alakalı yada link le falan mı yapılıyo çıldırıciiiiim bi şarkı paylaşayım didim olmuyoo
aleyküm selammmmmmSELAMMMMMMMM
Yok bacım düşün olmadığına o kdr emindim ki sonuç saat 10da cıkıyodu ben 11de gittim. Yoksa ooo koşa koşa giderdim. Sadece biraz burukluk oldu çnkü eşim hamile olduğumda bile bu kdr heveslenmemişti. Ben baya saldm artk. Doktora gitmeye devam edecem tabiki bırakmaya niyetim yok. Ama ovulasyon testi falan kullanmıyorum artk. Ben cok uzaktaym ailemden. Olsa dahi gelip bakacak kimse yok. Ben de işi bırakamam. Belki de hayırlısı olmamasıdr bilemeyiz ki. İnsallah bir gün buraya yuppiiiiiii yazarız güzel haberleri paylaşmak için. Allah hepimizin yardımcısı olsunhayırlısı olsun zamanı gelince elbet olucak moral bozmak yok
her zaman hayırlısı olsun canım benimYok bacım düşün olmadığına o kdr emindim ki sonuç saat 10da cıkıyodu ben 11de gittim. Yoksa ooo koşa koşa giderdim. Sadece biraz burukluk oldu çnkü eşim hamile olduğumda bile bu kdr heveslenmemişti. Ben baya saldm artk. Doktora gitmeye devam edecem tabiki bırakmaya niyetim yok. Ama ovulasyon testi falan kullanmıyorum artk. Ben cok uzaktaym ailemden. Olsa dahi gelip bakacak kimse yok. Ben de işi bırakamam. Belki de hayırlısı olmamasıdr bilemeyiz ki. İnsallah bir gün buraya yuppiiiiiii yazarız güzel haberleri paylaşmak için. Allah hepimizin yardımcısı olsun
ovulasyon testi yanılttımı seni canım yani çift çizgiye göre önce ve sonrasında oldumu ilişkiYok bacım düşün olmadığına o kdr emindim ki sonuç saat 10da cıkıyodu ben 11de gittim. Yoksa ooo koşa koşa giderdim. Sadece biraz burukluk oldu çnkü eşim hamile olduğumda bile bu kdr heveslenmemişti. Ben baya saldm artk. Doktora gitmeye devam edecem tabiki bırakmaya niyetim yok. Ama ovulasyon testi falan kullanmıyorum artk. Ben cok uzaktaym ailemden. Olsa dahi gelip bakacak kimse yok. Ben de işi bırakamam. Belki de hayırlısı olmamasıdr bilemeyiz ki. İnsallah bir gün buraya yuppiiiiiii yazarız güzel haberleri paylaşmak için. Allah hepimizin yardımcısı olsun
napalım bebeğim sabahtan evi topladım üstüne ders çalıştım şimdide forma takılıp tv bakıyorum :) ev hanımı oldum tam ben yaaKizlar napionuz rabbim bu mübarek gunde tum duallariniz kabul olsun inşallah
her zaman hayırlısı olsun canım benim
yumurtlama tarihim aşagi yukari belli zaten. Ovulasyon da cift çizgiyi görür görmez hemen gerekeni yapıyorduk :) ama vazgeçtim çünkü ilk gebelikte öğrencilerim il birincisi oldular. Ben de onlarla birlikte il dışına çıktm. Eşim de yıllık izni vardı o da bizimle geldi. Benim varım yoğum o ay onlarn maçları oldu. Bi baktm o ay hamileyim. Hiç ne kür ne ilaç ne de yumurta takibi. Hiç birini yapmadm daha doğrusu yapamadım. O olaydan sonra vazgeçtim takipten cidden stres önemli bi faktörmüş. Doktor kontrolumu bırakmaya niyetim yok ama bu kadar üstüne düşmeme kararı aldm. Bakalım hayırlısi cnmovulasyon testi yanılttımı seni canım yani çift çizgiye göre önce ve sonrasında oldumu ilişki
napalım bebeğim sabahtan evi topladım üstüne ders çalıştım şimdide forma takılıp tv bakıyorum :) ev hanımı oldum tam ben yaa((( kötü diye demiyorum ama çalışıp sonra evde olmak kötü arkadaşım bile yok o yüzden. kökten ev hanımı olsaydım en azında komşum arkadaşım olurdu.
ailemde burda yaşamıyor pufffffffffff
Sen neden işi bıraktn ki. Ama calışma hayatı olup da bırakmak cidden zor cnm ya. Ki soyleyeyim komşuculuk oynamak da bi süre sonra sıkıyo. Artk aynı muhabbetleri dinlemek bile zor geliyo ama insanlarla ilişkimi kesmeyi de sevmem. Bence kendine bi hobi edin. Ne bileyim orgü olur, iste ebru olur. Ben puzzle a başladm. Çok iyi geliyo bana. Ben de aileden uzaktaym cünkü esimin işinden ötürü. Sen nerde yaşıyosun cnmnapalım bebeğim sabahtan evi topladım üstüne ders çalıştım şimdide forma takılıp tv bakıyorum :) ev hanımı oldum tam ben yaa((( kötü diye demiyorum ama çalışıp sonra evde olmak kötü arkadaşım bile yok o yüzden. kökten ev hanımı olsaydım en azında komşum arkadaşım olurdu.
ailemde burda yaşamıyor pufffffffffff
Haklısın canım ama olsun en azından net var :)
canımhaklısın ben ilk defa bu ay yaptım ovulasyon oda acaba yumurtlamıyormuyum diye halbuki değerim çok iyi çıkmıştı hormonlarım yumurta rezervim iyi diyordu ama çift çizgiyi ovulasyonda da olsa görmek beni daha motivasyon yaptı.yumurtlama tarihim aşagi yukari belli zaten. Ovulasyon da cift çizgiyi görür görmez hemen gerekeni yapıyorduk :) ama vazgeçtim çünkü ilk gebelikte öğrencilerim il birincisi oldular. Ben de onlarla birlikte il dışına çıktm. Eşim de yıllık izni vardı o da bizimle geldi. Benim varım yoğum o ay onlarn maçları oldu. Bi baktm o ay hamileyim. Hiç ne kür ne ilaç ne de yumurta takibi. Hiç birini yapmadm daha doğrusu yapamadım. O olaydan sonra vazgeçtim takipten cidden stres önemli bi faktörmüş. Doktor kontrolumu bırakmaya niyetim yok ama bu kadar üstüne düşmeme kararı aldm. Bakalım hayırlısi cnm
Olan var olmayan var ama lütfen yani
Sen neden işi bıraktn ki. Ama calışma hayatı olup da bırakmak cidden zor cnm ya. Ki soyleyeyim komşuculuk oynamak da bi süre sonra sıkıyo. Artk aynı muhabbetleri dinlemek bile zor geliyo ama insanlarla ilişkimi kesmeyi de sevmem. Bence kendine bi hobi edin. Ne bileyim orgü olur, iste ebru olur. Ben puzzle a başladm. Çok iyi geliyo bana. Ben de aileden uzaktaym cünkü esimin işinden ötürü. Sen nerde yaşıyosun cnm
offf süper kuzum yaaaa:)
ayyy evet olmasa kafayı erdim :)Haklısın canım ama olsun en azından net var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?