- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.961
Ben cok becerikli olduğum icin el işi yapamıyorum yaBende bebekle ilgi li şeyleri araştırmaktan kafayi yediydim simdi oya yapıyorum spor kursuna falan gidiyorum gercekten iyi geliyor
işi bir süreliğine bıraktım sözleşmemde sorun oldu ben kamuda çalışıyordum normalde ama sıkıntı verdi boğdu ordakiler mutsuzdum hemde sözleşmemde sorun çıktı derken 3 aydır evdeyım. ağustos gibi yeniden başlayacam iinşallah ama o zaman a kadar bebeğim olsun istiyorum. örgü örüyorum arada ders bakıyorum ikinci üniyi okuyorumda.ç öyle akit geçiyor vallahiSen neden işi bıraktn ki. Ama calışma hayatı olup da bırakmak cidden zor cnm ya. Ki soyleyeyim komşuculuk oynamak da bi süre sonra sıkıyo. Artk aynı muhabbetleri dinlemek bile zor geliyo ama insanlarla ilişkimi kesmeyi de sevmem. Bence kendine bi hobi edin. Ne bileyim orgü olur, iste ebru olur. Ben puzzle a başladm. Çok iyi geliyo bana. Ben de aileden uzaktaym cünkü esimin işinden ötürü. Sen nerde yaşıyosun cnm
Eki Görüntüle 1498579 Eki Görüntüle 1498579
Size bi bogaz havasi aldirayim dedim yaaa ask olsun kiskandirmak degil her girdugum guzelligi paylasmak istiyorum sizinle aklim sizde ama...
Kız ne güzel ankaradaymışsn mis ya tadını çıkar. En büyük zevkimdi güvenparka oturup insanların koşusturmalarını ve yaşadığı hayatları hayal etmek. Ama büyük şehirlerde Komsu luk zor cnm. Komşu olmasa bile bence ankaranın tadını çkar. Mersin de güzel az cok bilirim ama ankaranın ruhu farklı bence.işi bir süreliğine bıraktım sözleşmemde sorun oldu ben kamuda çalışıyordum normalde ama sıkıntı verdi boğdu ordakiler mutsuzdum hemde sözleşmemde sorun çıktı derken 3 aydır evdeyım. ağustos gibi yeniden başlayacam iinşallah ama o zaman a kadar bebeğim olsun istiyorum. örgü örüyorum arada ders bakıyorum ikinci üniyi okuyorumda.ç öyle akit geçiyor vallahi
Sağol şeker ic açıcı resimler. Üstad sen ne zmn soğan yapacanEki Görüntüle 1498579 Eki Görüntüle 1498579
Size bi bogaz havasi aldirayim dedim yaaa ask olsun kiskandirmak degil her girdugum guzelligi paylasmak istiyorum sizinle aklim sizde ama...
ankarada herkes hiç bir amaçsız koşturuyor gibi yaaa ordan oraya ordan oraya . beni boğuyor sakin ferah mekanlar yok ama napalım burda ekmek paramız çok şükür herşeyden memnunum rabbim eşimi burda nasip etti bana ankara benim hayatım da bir çok şey açısından en güzel şeyleri yaşattı bana. ama denizde olsa güzel olurdu hani:))Kız ne güzel ankaradaymışsn mis ya tadını çıkar. En büyük zevkimdi güvenparka oturup insanların koşusturmalarını ve yaşadığı hayatları hayal etmek. Ama büyük şehirlerde Komsu luk zor cnm. Komşu olmasa bile bence ankaranın tadını çkar. Mersin de güzel az cok bilirim ama ankaranın ruhu farklı bence.
Ankarayı bulamayanlar var burda sekerankarada herkes hiç bir amaçsız koşturuyor gibi yaaa ordan oraya ordan oraya . beni boğuyor sakin ferah mekanlar yok ama napalım burda ekmek paramız çok şükür herşeyden memnunum rabbim eşimi burda nasip etti bana ankara benim hayatım da bir çok şey açısından en güzel şeyleri yaşattı bana. ama denizde olsa güzel olurdu hani:))
çankayada oturuyorum canım :)Ankarayı bulamayanlar var burda sekerbende esimle orda tanıştm. Onla gezip dolaştığm yerleri bile görmek iyi geliyo bana. Ama rahatlamak falan istiyorsan mogana falan gidebilirsin. Bu mevsimde güzeldir orası. Nerde oturuyosun ankarada
Yokkk kizz ne testii yapmiomm ben ölee adetim gunumde gelio zate saolsun onceden yapipta strese girmemeye calisiomm :)beklicezzz vee gorucezzz senn ne durumdasin cnmayyy evet :) test yapmadın dimi canım merak edip:) gerçi çıkmaz ama
Ahh canimm yaaa cok iyi anliyorum seni kader öle tabi umutla beklemekten baska birsey gelmiyor eldenalıştık artık cano kader işte napalım
nasıl olayım bekliyorum merakla zamanımı . yaaaaa şimdi kocacım işten geldi beni böyle iki bacağımından tutup yukarı doğru kaldırdı dur bırak hadi birşey varsa dedim. karnım kasılır dedim. birşey olmaz dedi de aklıma takıldı birşey olurmu oyle kaldırmaktan . pufffffffffffff. bide sol kasığım arada kasılıyor gibi arada oluyor ama sadeceYokkk kizz ne testii yapmiomm ben ölee adetim gunumde gelio zate saolsun onceden yapipta strese girmemeye calisiomm :)beklicezzz vee gorucezzz senn ne durumdasin cnm
Aaa bak göksu parkına gitsenize. Arabanz yoksa bile parkn yanında market var. Öğrenciyken oyle yapardk. Her şeyi ordan alır, sonra parkta eğlenrdk. Ahh genclik :) özledim valla ya.çankayada oturuyorum canım :)
çok şükür var arabamızda eşim sabah bende tabi onunla 6 da kalkınca bide o iş yerinde çok yoruluyor o yüzden anca hafta sonları gidebiliyoruz bakalım kalkabalığı pek sevmiyoruz ama oralar cok güzel evet:))Aaa bak göksu parkına gitsenize. Arabanz yoksa bile parkn yanında market var. Öğrenciyken oyle yapardk. Her şeyi ordan alır, sonra parkta eğlenrdk. Ahh genclik :) özledim valla ya.
Bisey olmaz allahin izniyle cnm ama dikkat etsin oda cnm. :)nasıl olayım bekliyorum merakla zamanımı . yaaaaa şimdi kocacım işten geldi beni böyle iki bacağımından tutup yukarı doğru kaldırdı dur bırak hadi birşey varsa dedim. karnım kasılır dedim. birşey olmaz dedi de aklıma takıldı birşey olurmu oyle kaldırmaktan . pufffffffffffff. bide sol kasığım arada kasılıyor gibi arada oluyor ama sadece
Kıskançlktan bi taraflarm şisecek ya artkçok şükür var arabamızda eşim sabah bende tabi onunla 6 da kalkınca bide o iş yerinde çok yoruluyor o yüzden anca hafta sonları gidebiliyoruz bakalım kalkabalığı pek sevmiyoruz ama oralar cok güzel evet:))
dayanamayıp kucakladı . ayyyy birşey olmaz dimi ( sanki bebek varda) ama insan korkuyor yinede hadi varsa diye. kaldırınca bi,rde mesela 5 lt lik su şişesini kaldırıken bile tedirgim oluyorum yaaa. delirdim galibaBisey olmaz allahin izniyle cnm ama dikkat etsin oda cnm. :)
Olmaz gı bisey nolcek ondan.nasıl olayım bekliyorum merakla zamanımı . yaaaaa şimdi kocacım işten geldi beni böyle iki bacağımından tutup yukarı doğru kaldırdı dur bırak hadi birşey varsa dedim. karnım kasılır dedim. birşey olmaz dedi de aklıma takıldı birşey olurmu oyle kaldırmaktan . pufffffffffffff. bide sol kasığım arada kasılıyor gibi arada oluyor ama sadece
bizde Allah nasip ederse ağustosta tatil aldık . burası sıkıcı geliyor bizede. demek ki şehir değiştirmek gezmek en iyisiKıskançlktan bi taraflarm şisecek ya artkacil tatile ihtiyacm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?