Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende bebekle ilgi li şeyleri araştırmaktan kafayi yediydim simdi oya yapıyorum spor kursuna falan gidiyorum gercekten iyi geliyor
Ben cok becerikli olduğum icin el işi yapamıyorum ya ama zihni dağıtacak her şey iyi geliyo

işi bir süreliğine bıraktım sözleşmemde sorun oldu ben kamuda çalışıyordum normalde ama sıkıntı verdi boğdu ordakiler mutsuzdum hemde sözleşmemde sorun çıktı derken 3 aydır evdeyım. ağustos gibi yeniden başlayacam iinşallah ama o zaman a kadar bebeğim olsun istiyorum. örgü örüyorum arada ders bakıyorum ikinci üniyi okuyorumda.ç öyle akit geçiyor vallahi

Kız ne güzel ankaradaymışsn mis ya tadını çıkar. En büyük zevkimdi güvenparka oturup insanların koşusturmalarını ve yaşadığı hayatları hayal etmek. Ama büyük şehirlerde Komsu luk zor cnm. Komşu olmasa bile bence ankaranın tadını çkar. Mersin de güzel az cok bilirim ama ankaranın ruhu farklı bence.

ankarada herkes hiç bir amaçsız koşturuyor gibi yaaa ordan oraya ordan oraya . beni boğuyor sakin ferah mekanlar yok ama napalım burda ekmek paramız çok şükür herşeyden memnunum rabbim eşimi burda nasip etti bana ankara benim hayatım da bir çok şey açısından en güzel şeyleri yaşattı bana. ama denizde olsa güzel olurdu hani:))

Ankarayı bulamayanlar var burda seker
bende esimle orda tanıştm. Onla gezip dolaştığm yerleri bile görmek iyi geliyo bana. Ama rahatlamak falan istiyorsan mogana falan gidebilirsin. Bu mevsimde güzeldir orası. Nerde oturuyosun ankarada

çankayada oturuyorum canım :)

Yokkk kizz ne testii yapmiomm ben ölee adetim gunumde gelio zate saolsun onceden yapipta strese girmemeye calisiomm :)beklicezzz vee gorucezzz senn ne durumdasin cnm
nasıl olayım bekliyorum merakla zamanımı . yaaaaa şimdi kocacım işten geldi beni böyle iki bacağımından tutup yukarı doğru kaldırdı dur bırak hadi birşey varsa dedim. karnım kasılır dedim. birşey olmaz dedi de aklıma takıldı birşey olurmu oyle kaldırmaktan . pufffffffffffff. bide sol kasığım arada kasılıyor gibi arada oluyor ama sadece

Aaa bak göksu parkına gitsenize. Arabanz yoksa bile parkn yanında market var. Öğrenciyken oyle yapardk. Her şeyi ordan alır, sonra parkta eğlenrdk. Ahh genclik :) özledim valla ya.
çok şükür var arabamızda eşim sabah bende tabi onunla 6 da kalkınca bide o iş yerinde çok yoruluyor o yüzden anca hafta sonları gidebiliyoruz bakalım kalkabalığı pek sevmiyoruz ama oralar cok güzel evet:))

Bisey olmaz allahin izniyle cnm ama dikkat etsin oda cnm. :)

Kıskançlktan bi taraflarm şisecek ya artk acil tatile ihtiyacm var.

Olmaz gı bisey nolcek ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…