Gebe kalamayanlar buraya.....

dayanamayıp kucakladı . ayyyy birşey olmaz dimi ( sanki bebek varda) ama insan korkuyor yinede hadi varsa diye. kaldırınca bi,rde mesela 5 lt lik su şişesini kaldırıken bile tedirgim oluyorum yaaa. delirdim galiba
Ahh canimmm hep ayni seyleri Yasiozz yaa :) bole yapmak iyi mi kötü mü bilmiom valaha ama dikkatte etmeliyiz tabi :) okadarciktanda bisey olmazz cnmm ev süpürme adet gunune kadar az kaldi bata :)

Ahh canimmm hep ayni seyleri Yasiozz yaa :) bole yapmak iyi mi kötü mü bilmiom valaha ama dikkatte etmeliyiz tabi :) okadarciktanda bisey olmazz cnmm ev süpürme adet gunune kadar az kaldi bata :)
ay evet süpürge ağır kaldırmayım diye uzun saplı ayakta hani süpürgeler varya onunla süpürdüm:)
sendde dikkat et bebeğim:)

gözün aydın canım cinsiyet kesinleşti mi :)?

Selamun aleykum kizlar.sayfaları anca okudum.isler yoğundu giremedim.servisteyim bu aksam doktora gidiyorum.bu ayda tutmadi kizlar hayirlisi olsun ne diyelim.
Tutmadığını nerden biliyosun ki cnm. Üzme kendi ni demicem cünkü insanın içi burkuluyo kim ne derse desin. Ama vazgeçmek de yok. Çalışmalara devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…