- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.981
Yarin canoo...Sağol şeker ic açıcı resimler. Üstad sen ne zmn soğan yapacan
ne bileyim yaaa bebek varsa diye çekiniyor insan gerçi benim anneannem cuval kaldırmış bebeği 7. cocugu kendiliğinden düşsün aldırmayım diye. ama o kadar cuvallar a rağmen inatla düşmemiş bebek:)Olmaz gı bisey nolcek ondan.
Ay ca im agla diye yapmadim icin acilsin birazz lutfen ama...ayyy ben delimiyim neyim yaaa bu resmi görünce bile gözlerim akıyor niye ki yaa:))
gözlerim doldu rabbim ne güzel yaratmış yaaaaaaaa
Cok sıkıldysan buraya gel şeker. Ağrı havası alırsın ohh missbizde Allah nasip ederse ağustosta tatil aldık . burası sıkıcı geliyor bizede. demek ki şehir değiştirmek gezmek en iyisi
bebek varsa duygusallığı ona bağlıyacam:)Ay ca im agla diye yapmadim icin acilsin birazz lutfen ama...
Ahh canimmm hep ayni seyleri Yasiozz yaa :) bole yapmak iyi mi kötü mü bilmiom valaha ama dikkatte etmeliyiz tabi :) okadarciktanda bisey olmazz cnmm ev süpürme adet gunune kadar az kaldi bata :)dayanamayıp kucakladı . ayyyy birşey olmaz dimi ( sanki bebek varda) ama insan korkuyor yinede hadi varsa diye. kaldırınca bi,rde mesela 5 lt lik su şişesini kaldırıken bile tedirgim oluyorum yaaa. delirdim galiba
ay evet süpürge ağır kaldırmayım diye uzun saplı ayakta hani süpürgeler varya onunla süpürdüm:)Ahh canimmm hep ayni seyleri Yasiozz yaa :) bole yapmak iyi mi kötü mü bilmiom valaha ama dikkatte etmeliyiz tabi :) okadarciktanda bisey olmazz cnmm ev süpürme adet gunune kadar az kaldi bata :)
Bak sormasak soylemicek hiç.Yarin canoo...
Ahaaha ya ben napiom adama süpürtüom garibim napsin oda süpürüooay evet süpürge ağır kaldırmayım diye uzun saplı ayakta hani süpürgeler varya onunla süpürdüm:)
sendde dikkat et bebeğim:)
Selam kizlar hastaneden geliyorum ikili testim sonuclari guzel cikmis cook sukur Rabbim e, 2 hafta sonra da 4 lu teste cagirdi, bu arada bebeğim ilerden gidiyormus 14+1 olmus masallah o kadar guzeldiki hareketleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
benimkide hafta sonları lunca yapaıyor dersem:)Ahaaha ya ben napiom adama süpürtüom garibim napsin oda süpürüoo
hangisi sen söyle paylaşayım sende benden paylaşırsın cano
Tutmadığını nerden biliyosun ki cnm. Üzme kendi ni demicem cünkü insanın içi burkuluyo kim ne derse desin. Ama vazgeçmek de yok. Çalışmalara devam.Selamun aleykum kizlar.sayfaları anca okudum.isler yoğundu giremedim.servisteyim bu aksam doktora gidiyorum.bu ayda tutmadi kizlarhayirlisi olsun ne diyelim.
Canim tesekkur ederim :)) cinsiyet icin % 75 erkek dedigözün aydın canım cinsiyet kesinleşti mi :)?
Kahverengiler kirmizi oldu :) devam Allah'in izniyle şükürler olsun.Tutmadığını nerden biliyosun ki cnm. Üzme kendi ni demicem cünkü insanın içi burkuluyo kim ne derse desin. Ama vazgeçmek de yok. Çalışmalara devam.
Saolsunlarr yapiolarr :)benimkide hafta sonları lunca yapaıyor dersem:)
Hadii yaaaSelamun aleykum kizlar.sayfaları anca okudum.isler yoğundu giremedim.servisteyim bu aksam doktora gidiyorum.bu ayda tutmadi kizlarhayirlisi olsun ne diyelim.
Ben cok becerikli olduğum icin el işi yapamıyorum yaama zihni dağıtacak her şey iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?