- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.001
Aleykum selam abla hayirlisi olsun yeni bir ay yeni bir umut bizim icinSelamun aleykum kizlar.sayfaları anca okudum.isler yoğundu giremedim.servisteyim bu aksam doktora gidiyorum.bu ayda tutmadi kizlarhayirlisi olsun ne diyelim.
Senin koyun neresi kizSelamun aleykum kizlar ben geldim
Bugun cok yogun gecti can arkadasimi esimin kuzenine istedik demistim ya o is oldu cok sukur
Bide anneme geldim bugun pazar gunu sunnet dugunu var esim yarin gelecek ben onceden geldim ozlemistim koyumu bahar gelmis bademler cikmis ohhh cok guzel ya
Aynen insallah vazgeçmek yok. Bu aradaKahverengiler kirmizi oldu :) devam Allah'in izniyle şükürler olsun.
Aaaa şaka yapıyosuuuun cidden mi yaağrılı bi rahatsızlık o yaa sivilce gibi çıkıyo vücutta misal omzundaysa ayak topuğuna kadar ağrı oluyo damar üzerinde olduğu içinmiş yani öyleydi sanırım yanlış hatırlamıyosam. Inşaallah değildir kuzum yaa neden oluyomuş peki sordun mu? Ama ben söyliim ondan önce; STRES ...
Aydinin bi koyu abla acik adres vermeyeyim simdi burdanSenin koyun neresi kiz
Kıskançlktan bi taraflarm şisecek ya artkacil tatile ihtiyacm var.
Ben genel cerraha gitmistim apandist falansa diye. Ultrason ve tahliller normalcikti. Cildiiyeye gonderdi o da pitirciklar yeni oldugu icin zona diyemem ama pazartesiye kadar artarsa gel dedi. Krem falan verdi. 4e kadar hastanedeydim otururken daha cok yandi canim. Otobuste cok sicakti fenalastim eve geldim hemen yattim o yuzden gec oldu cevap. Pitirciklardan sonra agri daha da artti
Ay sağol bebisimmO zaman sana şu şarkıyı armağan ediyorum
Acilen toparlanmalıyım
Üstümden koca bir aşk geçti
Bikaç gün tatile çıkmalıyım
Aklıma gelirsen sana yazarımm :)))
Çok severim bu şarkıyı kız benden sana gelsin
Çok geçmiş olsn cnm alerjik falan olabilir mi. Malum polen vakti artıkBen genel cerraha gitmistim apandist falansa diye. Ultrason ve tahliller normalcikti. Cildiiyeye gonderdi o da pitirciklar yeni oldugu icin zona diyemem ama pazartesiye kadar artarsa gel dedi. Krem falan verdi. 4e kadar hastanedeydim otururken daha cok yandi canim. Otobuste cok sicakti fenalastim eve geldim hemen yattim o yuzden gec oldu cevap. Pitirciklardan sonra agri daha da artti
Allah allah çok enteresan canm ama bana sorarsan stresten olmuşturçok geçmiş olsun ya dikkat et kendine o kabarcıklara da sakın dokunma sıkma patlatma mikrop falan kapmasın hele tırnağın asla değmesin kuzum benm babamın kaşının kenarında sivilce çıkmıştı arkadaşı ellemiş tırnağından mikrop kaptı nohut kadar büyüdü ve kaldı orda öyle nedir ne değildir bilmiyoruz da senelerdir duruyo öyle aman diyim tatlım. Dinlen güzelce inşaallah da artmaz geçer kendiliğinden...
Çok geçmiş olsn cnm alerjik falan olabilir mi. Malum polen vakti artık
Cnm o hic belli olmuyo sonra dan da cıkabiliyo. Eğer dermatolog çözüm olmazsa bi imminolojiye git bence.Alerjim yok ki canim. Sali gununden beri agrilar basladi bugunde pitirciklar.
Yok kuzum dedim ya cumartesi baslicam diye senden saklarmiyim?valla tadi guzel cano...ben igrenmedim de...bittikten sonraki gunlerde bulanti agri yapti....ama mecbur icicezBak sormasak soylemicek hiç.Peki o iğrenç şeyi nasl içmeyi planlıyon. Tadı çok kötüymüş ya. Benm bi de mide problemim var. Az bi kötü koku alayım hemen öğürmeye başlarm
İnşallah cnm. Hadi sana annenle iyi eğlencelerrYok kuzum dedim ya cumartesi baslicam diye senden saklarmiyim?valla tadi guzel cano...ben igrenmedim de...bittikten sonraki gunlerde bulanti agri yapti....ama mecbur icicez
Dokanamiyorum ki zqten yatarken falan aciyor. İnsallah gecer hemen cok can yakiyor.
Yarenim güzelim çok geçmiş olsun.hayir olsun ya ne oldu boyle.inşaallah birşey yoktur geçer.pazartesimi gel demistiAlerjim yok ki canim. Sali gununden beri agrilar basladi bugunde pitirciklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?