- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.021
Selam kizlar geldim doktordan.gördüğünüz üzere yağmur firtina demeden bulduğumuz catlatma iğnesi ise yaramamis nur topu gibi 22 mm.kist olmuş.Bu ay klomen vermicem sali günü kontrole gel dedi.belki 14.gününde duphaston veririm dedi.fikri olan var mi kizlar :)
Ayy benmde böyleydi iştee 19 mmsenin yine 1 tane ve eriyebilecek cinsten benm öyle değil işte inci gibi dizilip duruyolar öylece
Nazil yani kiz.senin neden ericek cinsten değil anlamadimAyy benmde böyleydi iştee 19 mmsenin yine 1 tane ve eriyebilecek cinsten benm öyle değil işte inci gibi dizilip duruyolar öylece
Cok geçmis olsun ttlm. Valla bnm bi fikrim yokSelam kizlar geldim doktordan.gördüğünüz üzere yağmur firtina demeden bulduğumuz catlatma iğnesi ise yaramamis nur topu gibi 22 mm.kist olmuş.Bu ay klomen vermicem sali günü kontrole gel dedi.belki 14.gününde duphaston veririm dedi.fikri olan var mi kizlar :)
Hayra yoralm hayrolsun inşallah cnmKizlarrr benim belim ve kasigim ağrıyor yaaa nedenki. Gerilme gibi gobegim
Nazil yani kiz.senin neden ericek cinsten değil anlamadim
aynen mdk35 bnımde oyleler.inci gibiler kıstler..
Malesef canm gitmiyolar da
Hoşgeldin canimKiiizzzlarrrrr benn geldim.
ya ne dıcem mdk senın adetler duzenlımı?yanı ay dedımı gelırmı yoksa ılacsız gelmıo mu
Nasilsin tatlim durumlar nasilben burdayım cnm
Cok şükür canim idare ediyoruziim cnm sen nassın
Yarenim güzelim çok geçmiş olsun.hayir olsun ya ne oldu boyle.inşaallah birşey yoktur geçer.pazartesimi gel demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?