- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.041
Inşaallah kuzum yaa üzüldüm kıyamam allah şifa versin
Cnm o hic belli olmuyo sonra dan da cıkabiliyo. Eğer dermatolog çözüm olmazsa bi imminolojiye git bence.
Allah sifani versin gülüm benimSaol abla . Bende anlamadim pantolon sıkti derken agrilar artti . Daha yeni oldugu icin doktor artarsa pazartesi gel dedi. Cunku sabah daha yeni cikmisti pitirciklar cok yoktu ama simdi agriyan yerlere dogru yayilmis .
canm gecmş olsn.. rabbim tez zamnda sifanı versn insallah.Saol abla . Bende anlamadim pantolon sıkti derken agrilar artti . Daha yeni oldugu icin doktor artarsa pazartesi gel dedi. Cunku sabah daha yeni cikmisti pitirciklar cok yoktu ama simdi agriyan yerlere dogru yayilmis .
aynen cano bu ayda bekleyelim bakalımAhh canimm yaaa cok iyi anliyorum seni kader öle tabi umutla beklemekten baska birsey gelmiyor elden
başka doktora git yaaa benim arkadaş 9 ay boyunca ne çekti geriden geliyo sakat olur doğumda ölür iç kanaman var diye diye hastane hastane gezdi çocuk turp gibi maşallah 6 aylık oldu şimdi sapa sağlamKızlar uzun zamandır giremiyorum buraya hamileligim tehlikeli geçiyor.gecen hafta bebek 6 haftalıkken Dr gittim kalp atışı için fakat gerileme var gelişimde dedi başka Dr gittim alltan da baktı hemen alalım bu çocuk cansız dedi.pazartesi son karar için gidicem dualarını zi istiyorum canlarim.boyle bisi yasayan oldu mu?kaç haftada duyuluyor genelde kalp atışı?
Aynen tatlim benimde 3 gun kaldi bata iki gundur adet olucam gibi belirtiler yogunlasti su stresli gunleri hic sevmiom hem umut bagliom hemde ya olmadiysa die düsünüp duruon rabbim hayirlisini versin hakkimizdaaaynen cano bu ayda bekleyelim bakalım
Canimmm gecmis olsun umarim dr dedigin gibi bi sonuc olmaz bi bilgim yok malesef bu konuda..zeynepin dedigi gibi baska bi dr gitsen haniKızlar uzun zamandır giremiyorum buraya hamileligim tehlikeli geçiyor.gecen hafta bebek 6 haftalıkken Dr gittim kalp atışı için fakat gerileme var gelişimde dedi başka Dr gittim alltan da baktı hemen alalım bu çocuk cansız dedi.pazartesi son karar için gidicem dualarını zi istiyorum canlarim.boyle bisi yasayan oldu mu?kaç haftada duyuluyor genelde kalp atışı?
Canimm nolmuss sanaa yaa okudumda sayfalari...gecmisss olsunn cokk yaaAklimda bulundurcam canim dediklerini .
bnm de 3 .gün kırmızılarda bakalım bu ay olacakmı zaten doktoru kürleri falan bıraktım hepsini boşladık olsa zaten her türlü olurAynen tatlim benimde 3 gun kaldi bata iki gundur adet olucam gibi belirtiler yogunlasti su stresli gunleri hic sevmiom hem umut bagliom hemde ya olmadiysa die düsünüp duruon rabbim hayirlisini versin hakkimizdaa
Canim hayirlisi yaben gecen ay pressedjel kullanmistim bu ayda kullandim yine ovi.testide yapiom hep cift cizgiyide yakalioz ama kismett iste..kür felan yapmiom..bi kere yaptiydim esime keciboynuzu kuru kendimede incir o ayda tutmadiydibnm de 3 .gün kırmızılarda bakalım bu ay olacakmı zaten doktoru kürleri falan bıraktım hepsini boşladık olsa zaten her türlü olur
Gunaydin cnm hayirdir misafirler mi var..ederiz tabi cnm bat yaklastimigünaayydııın bu aralar başım çok kalabalık giremiyorum dua edin olur mu
ben 3 ay kullandım preseedi zaten bi sürü kür yaptık şurda aralıktan beri bişey yapmıyoruz saldık oooo ne kürler yaptık ne hani sonuç aynıCanim hayirlisi yaben gecen ay pressedjel kullanmistim bu ayda kullandim yine ovi.testide yapiom hep cift cizgiyide yakalioz ama kismett iste..kür felan yapmiom..bi kere yaptiydim esime keciboynuzu kuru kendimede incir o ayda tutmadiydi
ben 3 ay kullandım preseedi zaten bi sürü kür yaptık şurda aralıktan beri bişey yapmıyoruz saldık oooo ne kürler yaptık ne hani sonuç aynı
taksakta olmuyo takmasakta kabullendik artık mevlam neylerse güzel eyler napalımAman yaa en iysi yapmamak cnm bosver bide kafamiza takmassaak daha ii olucak insaallh inaniiom ben..
Cnm 6+4de duylmştu bnm 8haftada ble duyn vrmş bnce bska dktrlrda git. Baska topklrde okumştm ck kişiyede öle demşlrde 7-8hftadan snra kalp atslrı baslamşKızlar uzun zamandır giremiyorum buraya hamileligim tehlikeli geçiyor.gecen hafta bebek 6 haftalıkken Dr gittim kalp atışı için fakat gerileme var gelişimde dedi başka Dr gittim alltan da baktı hemen alalım bu çocuk cansız dedi.pazartesi son karar için gidicem dualarını zi istiyorum canlarim.boyle bisi yasayan oldu mu?kaç haftada duyuluyor genelde kalp atışı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?