- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.061
bütün gün yat dinlen beslenmene dikkat et sağlıklı doğal şeyler ye kızartma kola yağlı şeyler abur cuburdan uzak dur temizlik falan yapma sadece dinlen bebeğe iyi gelir en başta stres yapmaKızlar uzun zamandır giremiyorum buraya hamileligim tehlikeli geçiyor.gecen hafta bebek 6 haftalıkken Dr gittim kalp atışı için fakat gerileme var gelişimde dedi başka Dr gittim alltan da baktı hemen alalım bu çocuk cansız dedi.pazartesi son karar için gidicem dualarını zi istiyorum canlarim.boyle bisi yasayan oldu mu?kaç haftada duyuluyor genelde kalp atışı?
Rahmi besleyip dinlendiriyor. En onemlisi diger tedavilerden kalan kucuk yada buyuk kistleri temizliyor. İgneleri vurdukca butun yumurtalar esit sekilde buyuyor.doğum kontrol hapı ne işe yarıyomuş öğrenelimde lazım olur cnm
Kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya hamileligim tehlikeli geçiyor.gecen hafta bebek 6 haftalıkken Dr gittim kalp atışı için fakat gerileme var gelişimde dedi başka Dr gittim alltan da baktı hemen alalım bu çocuk cansız dedi.pazartesi son karar için gidicem dualarını zi istiyorum canlarim.boyle bisi yasayan oldu mu?kaç haftada duyuluyor genelde kalp atışı?
Ayneeenn oleee canimmmtaksakta olmuyo takmasakta kabullendik artık mevlam neylerse güzel eyler napalım
ala ala ya,,dikkat et cnm kendine..Kizlqr mobilde oldugum icin tek tek alintilayamadim. Hepinize tesekkur ederim saolun. Bu ay da hastalikla gececek otursam oturamiyorum yatsam yatamiyorum .
Yatağın arasına ya da altına düşmüş olabilir mi canım? Bugün ben gündeyimm çok sıkılıyorummmAllahım sinir sistemim bozuldu yaa kızlar nerdesiniz kimse de yok bugün
Ya ateş ölçerim kayboldu. Yastığımın altından nereye gider acaba bi fikri olan varmı ölçemedim bu sabah ya şaka gibi gece yarısı aradım taradım bulamadım
Yatağın arasına ya da altına düşmüş olabilir mi canım? Bugün ben gündeyimm çok sıkılıyorummm
Ay buldum yaa saf ben :) bazayı açmıştım nasıl düşmüşse bazanın içine düşmüş bende nasıl farketmediysem sesini falansen niye sıkıldın ki kuzum
Gozun aydin seker bulmussun :) bende de aliskanlik olmus ates olcmek. Bu ay ara vermek zorundayiz maalesef. .
nörüyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzBenmde öyleydi ama artk takmıyorum öyle pek üstüne düşmüyorum uyuyakalıyorum geçen ay böyle değildim asker gibi dakiktim. Aman ya banane artk. Vala çok sıkıldım bunaldım oluruna bırakıyorum artk..
Hehee gözün aydın tatlım :) ya gündeki herkes benden çok büyük kafa dengi olsa ne güzel olurdu birde şu hep bir ağızdan konuşmaları yok mu kafam bir dünya oluyorAy buldum yaa saf ben :) bazayı açmıştım nasıl düşmüşse bazanın içine düşmüş bende nasıl farketmediysem sesini falansen niye sıkıldın ki kuzum
Hehee gözün aydın tatlım :) ya gündeki herkes benden çok büyük kafa dengi olsa ne güzel olurdu birde şu hep bir ağızdan konuşmaları yok mu kafam bir dünya oluyorbenim ilk katılışım ondan sıkılmışta olabilirim tabi
Benmde öyleydi ama artk takmıyorum öyle pek üstüne düşmüyorum uyuyakalıyorum geçen ay böyle değildim asker gibi dakiktim. Aman ya banane artk. Vala çok sıkıldım bunaldım oluruna bırakıyorum artk..
Herşey için çok geç kuzum maalesef güne katılmak gibi bir hata yaptım nayırr nolamazzzAyyy bende geçenlerde annemle gittim de böyle iğğreeennççç bişey olamaz yeteeeeer diye bağırasım geldi bi ara başıma ağrılar girdi dır dır dır vır vır vır felaket gibiydi yaa kv de gitmek istedi de ay sakın öyle bi hata yapma kafan kaldırmaz senin benden söylemesi dedimaman kalsın o zaman didi. Teyzeler neneler dicem nerdeyse o kadar büyükler. Sana da geçmiş olsun kuzum bi daha tekrarlama bence sağlık açısından
Herşey için çok geç kuzum maalesef güne katılmak gibi bir hata yaptım nayırr nolamazzz
Sa arkadaslar aranizda gonal-f igne kullanan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?