Gebe kalamayanlar buraya.....

bütün gün yat dinlen beslenmene dikkat et sağlıklı doğal şeyler ye kızartma kola yağlı şeyler abur cuburdan uzak dur temizlik falan yapma sadece dinlen bebeğe iyi gelir en başta stres yapma

Canm benm yengem 3. çocuğuna da demiş doktor gerizekali diye alalım edelim muhabbeti olmuş sanırım tabi öyle bişey yapmadılar hemde bunu diyen doktor Prof du sanırım. Doğdu tam tersi oldu ileri zekalı :)) şuan 14 yaşında hatta. Bence başka doktora da git hakkında hayırlısı olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın..

Allahım sinir sistemim bozuldu yaa kızlar nerdesiniz kimse de yok bugün
Ya ateş ölçerim kayboldu. Yastığımın altından nereye gider acaba bi fikri olan varmı ölçemedim bu sabah ya şaka gibi gece yarısı aradım taradım bulamadım

Yatağın arasına ya da altına düşmüş olabilir mi canım? Bugün ben gündeyimm çok sıkılıyorummm

Gozun aydin seker bulmussun :) bende de aliskanlik olmus ates olcmek. Bu ay ara vermek zorundayiz maalesef. .

Benmde öyleydi ama artk takmıyorum öyle pek üstüne düşmüyorum uyuyakalıyorum geçen ay böyle değildim asker gibi dakiktim. Aman ya banane artk. Vala çok sıkıldım bunaldım oluruna bırakıyorum artk..

Ay buldum yaa saf ben :) bazayı açmıştım nasıl düşmüşse bazanın içine düşmüş bende nasıl farketmediysem sesini falan sen niye sıkıldın ki kuzum
Hehee gözün aydın tatlım :) ya gündeki herkes benden çok büyük kafa dengi olsa ne güzel olurdu birde şu hep bir ağızdan konuşmaları yok mu kafam bir dünya oluyor benim ilk katılışım ondan sıkılmışta olabilirim tabi

Son düzenleme:

Ayyy bende geçenlerde annemle gittim de böyle iğğreeennççç bişey olamaz yeteeeeer diye bağırasım geldi bi ara başıma ağrılar girdi dır dır dır vır vır vır felaket gibiydi yaa kv de gitmek istedi de ay sakın öyle bi hata yapma kafan kaldırmaz senin benden söylemesi dedim aman kalsın o zaman didi. Teyzeler neneler dicem nerdeyse o kadar büyükler. Sana da geçmiş olsun kuzum bi daha tekrarlama bence sağlık açısından

Ben her sabah esimle uyaniyorum o yuzden aliskanlik yapti. Birakcam bende gecen ay denemek icin olctuydum.

Herşey için çok geç kuzum maalesef güne katılmak gibi bir hata yaptım nayırr nolamazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…