Gebe kalamayanlar buraya.....

Hımm ben çatlatma iğnesi sandım. Burda kullanan yok diye biliyorum ama emin değilim canm. Kullandın mı peki

Krem falan kullaniyorum iste. Ama cok can yakici ya. Pitirciklar artti buyudu falan. Pazartesi tekrar gidecegim . Sen nasilsin bugun issiz burasi

Yaa cidden mi o zaman zona mı şimdi buu hay allah yaa çok geçmiş olsun dikkat et bende iyiyim kuzum bugün gene ciciler aldım çook mutluyuum noldu bugün buraya anlamadım kimse yazmadı

Krem falan kullaniyorum iste. Ama cok can yakici ya. Pitirciklar artti buyudu falan. Pazartesi tekrar gidecegim . Sen nasilsin bugun issiz burasi
Caniim gecmis olsunya o kadar ciddi degildir dedik ama...yine de rahatsiz ediyomus seni...cabuk gecer insallah...

Sorma misafir vardi...annemle ortaligi topladik...sogan suyunu iciyom bu saatte ama napim vicdanim rahat etmedi oglen icemedim simdi basliim dedim siz napiyosunuz?

Hım iyi yaptın kuzum. Ayy yorulmuşsunddur şimdi misler gibi bebek gibi uyursun Vala napalım kuzum kimse girmedi bugün pek. Bana da yarın annemler ablamlar falan gelcek geçmiş olsuna bende yarın yoğunum bakalım

Hım iyi yaptın kuzum. Ayy yorulmuşsunddur şimdi misler gibi bebek gibi uyursun Vala napalım kuzum kimse girmedi bugün pek. Bana da yarın annemler ablamlar falan gelcek geçmiş olsuna bende yarın yoğunum bakalım
Aynen cano dusumu da aldim...simdi yaticam...bence sende uyu bebkler gibi yarin yorulucakmissin kpa bakim gozlerini

Amin canm inşaallah sağ salim atlatırsın bakarsın alışırsın da bi süre sonra belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…