- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.081
Ben her sabah esimle uyaniyorum o yuzden aliskanlik yapti. Birakcam bende gecen ay denemek icin olctuydum.
Çatlatma iğnesi mi o? Sol tupum kapali onu acmak goreviyle verdi doktor
Ben geçen ay kullandim canim. Olmadi iki ay daha kalite yumurtan olur dedi doktor bu ay ve öbür ay oluruna biraktikSa arkadaslar aranizda gonal-f igne kullanan oldu mu ?
Sen niye bırakıyon ki kuzum
Seker malum hastayim. İlac kullaniyorum yum zamani da geldi. Bu ay calisma olmicak. ki bulasiciymis da. Kiz oturma oturamiyorum uyurken bile donemiyorum.
Kıyamam ya o kadar mı kötüinşaallah geçer en kısa zamanda dikkat et canm
Ahh ahh bacım hiç sormaAyyy üzüldüm senin adına inankinasıl yaparsın böyle bi hatayı yaa vah vah vah seni de kaybettik iyi mi
Krem falan kullaniyorum iste. Ama cok can yakici ya. Pitirciklar artti buyudu falan. Pazartesi tekrar gidecegim . Sen nasilsin bugun issiz burasi
Ahh ahh bacım hiç sormakayıvalidemin gazına geldim gireyim bari dedim yüz kere sende gir sende gir dediler girdim sonunda
Caniim gecmis olsunKrem falan kullaniyorum iste. Ama cok can yakici ya. Pitirciklar artti buyudu falan. Pazartesi tekrar gidecegim . Sen nasilsin bugun issiz burasi
Selam canlarrr!...napiyosunuz bakiiim???
Sorma misafir vardi...annemle ortaligi topladik...sogan suyunu iciyom bu saatte ama napim vicdanim rahat etmedi oglen icemedim simdi basliim dedim siz napiyosunuz?Oooo sen bu saatte burda hayırdır kuzum
Sorma misafir vardi...annemle ortaligi topladik...sogan suyunu iciyom bu saatte ama napim vicdanim rahat etmedi oglen icemedim simdi basliim dedim siz napiyosunuz?
Aynen canım yaVala bence hayatının hatası yaptın canm benm
Aynen cano dusumu da aldim...simdi yaticam...bence sende uyu bebkler gibi yarin yorulucakmissin kpa bakim gozleriniHım iyi yaptın kuzum. Ayy yorulmuşsunddur şimdi misler gibi bebek gibi uyursunVala napalım kuzum kimse girmedi bugün pek. Bana da yarın annemler ablamlar falan gelcek geçmiş olsuna bende yarın yoğunum bakalım
Aynen cano dusumu da aldim...simdi yaticam...bence sende uyu bebkler gibi yarin yorulucakmissin kpa bakim gozlerini
Aynen canım yaDönüşü olmayan bir yola girdim Şaka bir yana ben aslında hiç sevmem günleri ama işte kayınvalidem çok ısrar etti artık dayanamadım bir tur döneyim bakalım dedim onun zoruyla başladım hayırlısı artık
İnşallah canım :)Amin canm inşaallah sağ salim atlatırsın bakarsın alışırsın da bi süre sonra belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?