- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.101
Caniim gecmis olsunya o kadar ciddi degildir dedik ama...yine de rahatsiz ediyomus seni...cabuk gecer insallah...
cano bn kaçırdım konuyu bilmiyorum malum cenazem vardı hayırdır hastalık neSeker malum hastayim. İlac kullaniyorum yum zamani da geldi. Bu ay calisma olmicak. ki bulasiciymis da. Kiz oturma oturamiyorum uyurken bile donemiyorum.
cano bn kaçırdım konuyu bilmiyorum malum cenazem vardı hayırdır hastalık ne
geçmiş olsun cano nettende bak neler yapılırmış biCanim sali gunundn beri gobegimin sag tarafinda agri vardi. Cuma gunu doktora gitmedwn once 3 4 tane pitircik cikmisti. Ultrason ve kan tahlilinde bisi cikmadi. Doktor zonaya benziyor dedi ama daha yeni oldugu icin krem veedi sadece. Artarsa pazartesi gel dedi. Yarin tekrar gidecegim agriyan yerlere dogru artti pitirciklar. .
geçmiş olsun cano nettende bak neler yapılırmış bi
Canim benim cook gecmis olsun uzuldumCanim sali gunundn beri gobegimin sag tarafinda agri vardi. Cuma gunu doktora gitmedwn once 3 4 tane pitircik cikmisti. Ultrason ve kan tahlilinde bisi cikmadi. Doktor zonaya benziyor dedi ama daha yeni oldugu icin krem veedi sadece. Artarsa pazartesi gel dedi. Yarin tekrar gidecegim agriyan yerlere dogru artti pitirciklar. .
Aman Allahım cok yuksekKızlar zar zor ikna edip babamı hastaneye getirdik aç karnına bile şekeri 793 çıktıdua edin nolur
Amin canım sağolasın yoğun bakıma alındı şimdiAman Allahım cok yuksekRabbim sifasini v3rsin tez zamanda insallah canim
Ayy canim yaa kiyamamAmin canım sağolasın yoğun bakıma alındı şimdi
İnşallah canım inşallah çok zor yaAyy canim yaa kiyamamRabbim sifa versin insallah saglicakla ciksin insallah
Rabbim acil şifalar versin canım dualarımız seninle... Benim babamda şu an yoğun bakımda şeker komasına girdiKizlar amcam felc gecirmis hepinizin güzel yureginden duaa bekliyorum
Rabbim acil şifalar versin canım dualarımız seninle... Benim babamda şu an yoğun bakımda şeker komasına girdi
Amin canım inşallah... Öyle üzülüyorumki günlerdir hiç bişey yapasım yokAaa çok gecmis olsun canim sayfada gordumde tam okumayinca anlamadiydim allah sifa versin canim inşallah tez zamanda iyilesir
Sizin sorununuz ne?Ben geçen ay kullandim canim. Olmadi iki ay daha kalite yumurtan olur dedi doktor bu ay ve öbür ay oluruna biraktik
Evet dun basladim . İnsallah ise yarar ne fazla ilac kullanmak ne de amelyat olmak istemiyorum bu yasdaHımm ben çatlatma iğnesi sandım. Burda kullanan yok diye biliyorum ama emin değilim canm. Kullandın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?