Gebe kalamayanlar buraya.....

Caniim gecmis olsunya o kadar ciddi degildir dedik ama...yine de rahatsiz ediyomus seni...cabuk gecer insallah...

Aynen canim ya pantolon sıkti ondandir derken zona dediler. O kadar rahatsiz edici ki vucudumun sag tarafi yaralardan dolayi aciyor sol tarafi da surekli o tarafi kullandigim icin. yatarken donemiyorum esim dönunce bile aciyor

cano bn kaçırdım konuyu bilmiyorum malum cenazem vardı hayırdır hastalık ne

Canim sali gunundn beri gobegimin sag tarafinda agri vardi. Cuma gunu doktora gitmedwn once 3 4 tane pitircik cikmisti. Ultrason ve kan tahlilinde bisi cikmadi. Doktor zonaya benziyor dedi ama daha yeni oldugu icin krem veedi sadece. Artarsa pazartesi gel dedi. Yarin tekrar gidecegim agriyan yerlere dogru artti pitirciklar. .

geçmiş olsun cano nettende bak neler yapılırmış bi

Canim benim cook gecmis olsun uzuldum Rabbim sifasini versin insallah en yakin zamanda

Kızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…