- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.121
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versinAmin canım inşallah... Öyle üzülüyorumki günlerdir hiç bişey yapasım yokOff çok zor rabbim bütün hastalara şifa versin
geçmiş olsun canım çok üzüldüm inş. geçer hemenCanim sali gunundn beri gobegimin sag tarafinda agri vardi. Cuma gunu doktora gitmedwn once 3 4 tane pitircik cikmisti. Ultrason ve kan tahlilinde bisi cikmadi. Doktor zonaya benziyor dedi ama daha yeni oldugu icin krem veedi sadece. Artarsa pazartesi gel dedi. Yarin tekrar gidecegim agriyan yerlere dogru artti pitirciklar. .
Benim sorunum yumurtam gec buyuyor onun disinda hersey normal canım . Hamilelik olmayinca yumurtayi kaliteli yapalim dedi doktor gecen ay gonal f verdi kullandim geçen ay olamayinca iki ay gelme dedi kaliteli yumurta olur iki ay daha dedi bekliyoruz bakalımSizin sorununuz ne?
Amin canım inşallah... Öyle üzülüyorumki günlerdir hiç bişey yapasım yokOff çok zor rabbim bütün hastalara şifa versin
Allah yardimcimiz olsun. Benin sol tupum tikali bu yuzden kuklaniyorum.Benim sorunum yumurtam gec buyuyor onun disinda hersey normal canım . Hamilelik olmayinca yumurtayi kaliteli yapalim dedi doktor gecen ay gonal f verdi kullandim geçen ay olamayinca iki ay gelme dedi kaliteli yumurta olur iki ay daha dedi bekliyoruz bakalım
Oo bayaga yuksekmis canim Allah sifasini versin Insallah bir an once duzelirKızlar zar zor ikna edip babamı hastaneye getirdik aç karnına bile şekeri 793 çıktıdua edin nolur
kuzum günaydınSelam kuzumm ooh gözün aydın selam söyle annişe
geçmiş olsumn bebeğimKizlar amcam felc gecirmis hepinizin güzel yureginden duaa bekliyorum
Tatlimk bende seni merak ediodumm son bi günn stress bastiii genee yrn adet günüm ara ara kasiklara agri oluo akintim var amaa cok dill ölee. Gogus agrim yok vardi gitti garip hallerdeyimm anlicann sen ne durumdasinnnmoryel88
canım sen nasılsın nerelerdesin naptın varmı gelişme:))
hayırlı sabahlar canım.inşaallah bu mübarek üç aylarda dularımız kabul etsin rabbim cümlemizin.hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.bizlere ve eşlerimizede sağlık sıhhat versinBu mübarek üç ayların başlangıcı olan günde Rabbim herkesin duasını kabul eylesin tüm islam alemine mübarek olsun hayırlı sabahlar.
Rabbim yardimcisi olsun umarin en kisa zamanda iylesir cnmKizlar amcam felc gecirmis hepinizin güzel yureginden duaa bekliyorum
sanada günaydın canımgünaydınnnn güzel anneler ve anne adayları:)
bitanem arkadaş dediki senin 10 unda silikleşmeye başladı batın 21 değil 24 olur o zaman dediTatlimk bende seni merak ediodumm son bi günn stress bastiii genee yrn adet günüm ara ara kasiklara agri oluo akintim var amaa cok dill ölee. Gogus agrim yok vardi gitti garip hallerdeyimm anlicann sen ne durumdasinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?