Gebe kalamayanlar buraya.....

geçmiş olsun canım çok üzüldüm inş. geçer hemen

Allah yardimcimiz olsun. Benin sol tupum tikali bu yuzden kuklaniyorum.

Cok guzel bir bahar sabahindan Gunaydin kizlar
Nasilsiniz neler yapmaktasiniz hafta sonu burasi pek sessizmis gordugum kadariyla heralde herkes yazilanlari gordu okudu ama benim gibi yazmaya firsat bulamadi. Ee bide kiminin kocalari evde olacak o kadar

Bu mübarek üç ayların başlangıcı olan günde Rabbim herkesin duasını kabul eylesin tüm islam alemine mübarek olsun hayırlı sabahlar.
hayırlı sabahlar canım.inşaallah bu mübarek üç aylarda dularımız kabul etsin rabbim cümlemizin.hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.bizlere ve eşlerimizede sağlık sıhhat versin

Tatlimk bende seni merak ediodumm son bi günn stress bastiii genee yrn adet günüm ara ara kasiklara agri oluo akintim var amaa cok dill ölee. Gogus agrim yok vardi gitti garip hallerdeyimm anlicann sen ne durumdasinnn
bitanem arkadaş dediki senin 10 unda silikleşmeye başladı batın 21 değil 24 olur o zaman dedi
bilmiyorum siyah i,ç çamaşırımıa bembeyaz kireç gibi akıntı rengi geliyor. klozet e gittiğim için akıyormu akıntı bilmiyorum ama rengi var çamaşırda demek ki akıntı var. göğüs uclarım yanıyıordu bugün yk bakalım neler olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…