Gebe kalamayanlar buraya.....

Hayirlisi cnmm inanmicaksin ama az once lavobaya gittim bi baktim gelmiss bu aydaa olmadi yaniii

anaaaaaaaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiiiiii
off benimde yok o zaman yaaaaaaaaaaaaa
of üzüldüm ama nolur takmıyacaz tamam mı çünkü hayırlı olsaydı rabbim verirdi merak etmeyelim
Vallaa cnm üzülemiom bile artikk yaaa garip bi duygu icersindeyim valahaa..olee dusunme cnm insalllah senin tutmustur..bu ayda beniM ayim deilmis demekki..ne hissetcegimi napacagini bilemio insan bole olunca

Vallaa cnm üzülemiom bile artikk yaaa garip bi duygu icersindeyim valahaa..olee dusunme cnm insalllah senin tutmustur..bu ayda beniM ayim deilmis demekki..ne hissetcegimi napacagini bilemio insan bole olunca
çok haklısın canım evet bak öyle düşünelim napalım rabbim sağlıkla versin bizi bebeklerimizle imtihan etmesin

Kesinlikle ole cnm..hayirlisi hakkimizda grrcekten..rabbim sabir versin..cok zor gercekten
evet ama hayatımda öyle kötü şeyler yaşadım dediğim an hemde belki kimsenin kaldıramıyacağı şeylerdi. rabbim o durum u vesile kıldı ve hayatımda en güzel şeyleri yaşadım dediğim şey o kötü günlerin vesilesiyle oldu. bunu yaşadığım için biliyorum ki ve eminimki rabbimin elinde bu durum ve bizim duamızla ona inancımızla sağlıkla istediğimiz için rabbim en doğru zamanda verecektir nasibimizde zaten hamilelik ve bebek varsa. ona güvenelim olurmu. Allah daha beter şeylerden korusun canım benim.

Bişey sorucam kızlar yumurtlama döneminden sonra sanki hergün yumuttlama dönemindeymiş gibi kasık agrılarım var pazar dünden beride sanki adet olcakmışım gibi bel agrısı başladı çok şiddetli degil ama kendini hissettirceknkadar adetime 8 gün var böle bi sorun yaşayan var mı

selamun aleyküm kızlar hayırlı sabahlar.Peygamber efendimizin (s.a.v) doğumu kutlu olsun dualarımız kabul olsun inşaallah.

bebeem hala sayfaya gelmemiş haberi olan varmı cidden merak etmeye başladım.
aysima00 aynı şekilde oda 2-3 gündür yok sanırım.en son eşi ankaradaydı onu bekliyordu o günden beri görmedim ve meraktayım.
yaren92 hayırlısıyla bugün doktora gidecektin dilerim ciddi b,rşey yoktur gelince haber etöeye çalışırsan sevinirim güzelim.
zeynepsibel şimdi nasılsın canım moralin daha iyidir inşaallah.açıldımı ferahladı mı kalbin biraz.
ikizlerclub facetende takip ediyorum canım seni.sonunda baba hastaneye gitmeyi kabul etmiş çok sevindim.Rabbim şifasını versin iyileşsin bir an önce hayırlısıyla inşaallah canım.
@uslutuba fıstığım anneciğine gitmişsin giderkende bize ne güzel fotolar attın sen öyle gözüm gönlüm açıldı.nerdesin şimdi döndünmü evine tatlım.
@mdk35 çitlembikim benim yine gardrobu dolduruyosun alışverişler falan he benim gibi sonra koyacak yer bulamıcaksın :) ama almadan da edemiyorum alınca bi rahatlama geliyor sanki :)
B Benbirlaydii %75 erkeğimiz napıyor kız hala anasını uğraştırıyormu mide konusunda.
tm26 senin az çok bulantıların düzelmeye başlamıştı sanırım sadece geceleri daha çok oluyodu şimdi nasılsın tatlım.
@RUKAYYE44 sanada diğer kızlara da her daim dua ediyorum canım.Rabbim yardımcımız olsun herşeyin hayırlısını versin inşaallah.
accounter tatlım bir iki doktora daha görünmelisin bence ama vakit kaybetmeden.dilerim öyle bir durum yoktur.dua ediyorum bu sabah okudum.okuyunca canım sıkıldı ama dua herşeyin başı.hele bi git doktora belki durum iyileşme gösterir yanlış anlamışlardır.kalp atışları 6-7-8. haftalar gibi duyuluyormuş.Rabbim bebeişine sağlık versin inşaallah seninle kalır.olmadı senin sağlığın her zaman daha önde senin sağlığına dua edeceğiz canım benim.
ftsch sen nasılsın başladın mı soğan kürüne okuduğuma göre uslutuba yeni başlamış.sesin nasıl oldu ilaç almaya başlayacaktın düzelme oldumu canım.
moryel88 hayırlısıyla kırmızılar gelmezde gebe kalırsın inşaallah canım.
M melegggm çok geçmiş olsun amcana acil şifalar versin rabbim tatlım.
esoes1919 bata ne kadar kaldı kız polyanna :)
@ebrar09 tatlım benim sen nasılsın.evet şükür bu pazar eşim işe gitmedi ama cumartesi gecesi yalıköye büyük görümceme gittik ve güzel geçti biraz kafa dağılmış oldu.heryer yeşillik tertemiz hava iyi geldi.

unuttuklarım varsa affetsinler haftasonu yazamasamda okudum bu kadarını yakalayabildim kızlar.
yeni haftamız hayırlı müjdeli haberlerle dolu olsun inşaallah :)

zumrutanka:)
@@esoes1919 bata ne kadar kaldı kız polyanna :)

ayyy canım hoşgeldin:) amin dileklerine:)
canım evet polyannayım sanırım :) ben 21 nisan diyorum silikleşmeye göre 24 nisanmış bilemiyorum inşallah hiçç gelmezde o bat hamile olurum sağlıkla tabiki:)
sen nasılsın canım benim:)

iyiyim bende en son cuma gecesi doktora gittiğimde nur topu gibi 22 m.. 1 adet kistim vardı.Ama adetin ilk günüydü bakalım salı günü yani yarın gidicem inşaallah kist kendiliğinden gitmiştir.bu ay dinlenmeye allaım seni klomen vermicem dedi nasip bakalım herşeyin hayırlısı hakkımızda :)

Bişey sorucam kızlar yumurtlama döneminden sonra sanki hergün yumuttlama dönemindeymiş gibi kasık agrılarım var pazar dünden beride sanki adet olcakmışım gibi bel agrısı başladı çok şiddetli degil ama kendini hissettirceknkadar adetime 8 gün var böle bi sorun yaşayan var mı

Merhaba ablacim nasilsin insallah hersey yolundadir benim durumum ayni yaq halavyerlerde surunuyorum gececek gibi degil

belki dinlenirken mucizen gelir işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…