Gebe kalamayanlar buraya.....

Yeni geldim doktordan. Zona dedi 1 hafta 10 gun devam surer. Bol bol dinlen taze meyve sebze ye dedi ilac verdi onlara basladim. Abla bebeemi ben takip ettigim bi sayfa var orada gorduydum

kızlarrr size birşey diyecem 1 saatlik ve su içtiğim halde bir test yaptım sırf buraya girenlerin sorusu üzerine durumlar nasıl diye birşey beni dürttü. pembe incecik çizgi var ne sizce foto atıcam bakın bi sizde görüyormusunuz.
yumurtlamaya göre 24 nisanmış bat

daha iyiyim abla tek kalma korkusu hariç

Ve aleykum selam
Sağolasın abla bende iyiyim çok şükür hafta sonu annemlerdeydim bende sünnet düğünümüz vardı eğlendik geldik
Sende gezmişsin gördüm fotoğraflarını ohh ne güzel bu hafta herkes kafa dağıtmışa benziyor..
Ve bakıyorum da herkese yetişiyorsun maşallah abla
Bu arada Üç aylarımız mübarek olsun ablacım inşallah bu aylar bize uğurlu gelir hayırlı haberler alırız hepimiz

bide yarın sabah yap ilk idrarınla hem bu ovi testimi gebelik testimi
gebelik testi canım 24 nisanmış benim bat . bir saatlik idar ve su içerek oldu dürttü birşey içime şimdi şüphe düştü yaaaaaaaaaaa. of gözle rahat görüyroum yaaaaaa niye fotoda görünmüyor içime şüphe düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…