Gebe kalamayanlar buraya.....

canım sanki var gibi bende gördüm ama bu gebelik testi mi?
gebelik testi canım evet hala gidip bakıyorum hem ilk damlattıgımdan 2 dk sonra inceck yer izi olmaz dimi olmasa??? bekleyince belki hani testin kendi yeri diyecemde 2 dk da böyle incecik oldu offffff bak şimdi kafam karıştı

Yeni geldim doktordan. Zona dedi 1 hafta 10 gun devam surer. Bol bol dinlen taze meyve sebze ye dedi ilac verdi onlara basladim. Abla bebeemi ben takip ettigim bi sayfa var orada gorduydum
nasıl yani buraya mı uğramıyor acaba bebeem.büyük görümcemde zona olmuştur.aşırı stres yüklenmesinden oluyormuş ona öyle demiş doktor.bulaşıcıymış dediğin gibi.ama şükür ilaçlarını kullandı atlattı geçen yaz şimdi maşaallahı var.ilaçlarını kullandıktan sonra ellerini üşenme her defasında dezenfekte et başka yerine bulaşmasın.birde aklet pamuklu her sabah yenisini giymeni tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun canım benim

elinde fazla test varsa bu saatten sonra 5 e kadar bişey yeme içme yap testi yada sabah ilk idrarınla yap bende heyecanlandım bak şimdi yaa

inşaallah canım benim çok ihtiyacımız var dimi güzel haberlere hayırlısıyla :) gençlerin hızına yetişmek zor ama yinede elimden geleni yapıyorum okuyorum mutlaka ki atlamayayım durumları diye her birinizin ruh hali ne durumda kaçırmayayım diye.Allah için bu hafta bana acımışlar fazla yazmamışlar

Son düzenleme:
ben gördüm fotonda sadece ovi mi bhcg mi onu anlamamıştım.Sanki var hayırlısıyla inşaallah canım benim bi sabret bakalım 24-25 nisana kadar

bilmiyorum canım yaaaaa ümitlenmek istiyorum rabbim ümit edin demiş her konuda ama beklerim herhalde offfffffffffffffffff((((
bekle canım bekle sakin güzel şeyler düşünerek dua ederek bekle kan testi yaptır rahatla.ohhh tuzsuz aşım ağrısız başım olsun de.stres yapma varsa yine var 3-5 gün sonrada var olacaktır Allah'ın izniyle

Var gibi bende görüyorum bat 24 nisanda ise iyi çıkmış hiç bu testlerle yorma kendini bence imkanın varsa git kan tahlili yaptır Bu testte çıktıysa orada hayli hayli çıkar canım

offf amam şimdi ne üzülüyorum ne seviniyorum yaaa gözümle artık gördüm ama belkide test bozuktur ne bileyim neyse

Var gibi bende görüyorum bat 24 nisanda ise iyi çıkmış hiç bu testlerle yorma kendini bence imkanın varsa git kan tahlili yaptır Bu testte çıktıysa orada hayli hayli çıkar canım
canım imkanım var ama bat zamanım gelmedi daha ve bir saatlik idarla su içerek yaptım yaa yanılttımı test acaba diyroum yapmacam sanırım başka test((

inşallah vardır orada bi çizgi de güzel haberler verirsin bize canım.. yarın sabah ilk idrarla bir daha yap bakalım daha net olur..

artık bırak korkuyu stres yapıyosun bebeğe zarar ferahla bırakta biz korkalım sen kurtardın kendini bak göbişin var aklına kötü getirme çağıra çağıra kötüyü getiricen kızıyorum cano
Dogeu diosn canım :/ annmle esmde ck kızıo bna snde korkma olck bign yuce rabbim vercek sizede bi evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…