- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.201
canım bilemiyorum yaaaa off kafam karışık ilk 5 dk içinde yeri göründe 10 dk olunca bildiğin ikinci çizgi yeri boş değildi hayalet birşey var rüya değil evet var halada duruyor amam ya değilse korkuyorum yapmıyacam sanırıminşallah vardır orada bi çizgi de güzel haberler verirsin bize canım.. yarın sabah ilk idrarla bir daha yap bakalım daha net olur..
1 saatlik idar beklemesi ve su içimle birlikte canım ilk 2 3 dk içinde çıktı hayalet 10 dk da daha belirgin ama hala hayaletNe kdrda cktı bu çizgi cnm
İnşallah vardır canım bekle bat tarihine kadar istersen ama günler geçmek bilmez şimdicanım imkanım var ama bat zamanım gelmedi daha ve bir saatlik idarla su içerek yaptım yaa yanılttımı test acaba diyroum yapmacam sanırım başka test((
offf evet ama neyse hiçççççç test yapmamış gibi düşünecem kendimi sevinmiyecemde üzülmeyecemde.İnşallah vardır canım bekle bat tarihine kadar istersen ama günler geçmek bilmez şimdi
hemde nasıl abla.. estağfirullah kendini yaşlı mı görüyorsun ablacım senin maşallahın var bizim tayfadansın yaniinşaallah canım benim çok ihtiyacımız var dimi güzel haberlere hayırlısıyla :) gençlerin hızına yetişmek zor ama yinede elimden geleni yapıyorum okuyorum mutlaka ki atlamayayım durumları diye birinizin ruh hali ne durumda kaçırmayayım diye.Allah için bu hafta bana acımışlar fazla yazmamışlar
amin İNŞALLAH cano kabullendik ama içten içe üzülüyoruz napalım kader sende kötüyü çağırma bişeyi ne kadar çok dile getirirsen olurmuş sakın yapma iyi düşün iyi olur İNŞALLAHDogeu diosn canım :/ annmle esmde ck kızıo bna snde korkma olck bign yuce rabbim vercek sizede bi evlat
Çok normal değil mi canım hayalet çizgi olması daha bata 4 gün var[/QUOTE]="esoes1919, post: 40590849, member: 665678"]1 saatlik idar beklemesi ve su içimle birlikte canım ilk 2 3 dk içinde çıktı hayalet 10 dk da daha belirgin ama hala hayalet
yanılıyormudur yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Batına bir kaç gün varmış ya o hayalet çizgi normal o zaman canım.. ya bir kaç gün daha bekle yada sabah bir daha yap..Hayırlısı olsun canım hakkında..canım bilemiyorum yaaaa off kafam karışık ilk 5 dk içinde yeri göründe 10 dk olunca bildiğin ikinci çizgi yeri boş değildi hayalet birşey var rüya değil evet var halada duruyor amam ya değilse korkuyorum yapmıyacam sanırım((
off 10 nisanda yumurtam çatladı silikleşti ovulasyon evet. amam balkona bile çıkıp baktım gün ışığında incecik pembe varya yanıltırmı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBatına bir kaç gün varmış ya o hayalet çizgi normal o zaman canım.. ya bir kaç gün daha bekle yada sabah bir daha yap..Hayırlısı olsun canım hakkında..
nasıl yani buraya mı uğramıyor acaba bebeem.büyük görümcemde zona olmuştur.aşırı stres yüklenmesinden oluyormuş ona öyle demiş doktor.bulaşıcıymış dediğin gibi.ama şükür ilaçlarını kullandı atlattı geçen yaz şimdi maşaallahı var.ilaçlarını kullandıktan sonra ellerini üşenme her defasında dezenfekte et başka yerine bulaşmasın.birde aklet pamuklu her sabah yenisini giymeni tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun canım benim
bi zahmet cinsel ilişki yaşama :)yaaa ben şimdi cinsel ilişki yaşasam yani eşime bunu söylemiyecem tabikide ama bebeğim varsa zarar olurmu
amin inşallah canım benim Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun....nasılsınhayırlı sabahlar canım.inşaallah bu mübarek üç aylarda dularımız kabul etsin rabbim cümlemizin.hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.bizlere ve eşlerimizede sağlık sıhhat versin
ayyy aynen ben diyecektim yaa ben dur olmaz diyorum hadi varsa tehlikeye atamambi zahmet cinsel ilişki yaşama :)
onuda sana açıklayayım mı sebebini :)bi zahmet cinsel ilişki yaşama :)
aminnn.iyiyim canım dinlenmedeyim yarın gece doktora gidicem inşaallah.22. mm. kist gördü onu bünye atmmış mı bakacak.dilerim atmıştır.onun haricinde bir ilaç vermedi zaten beklemedeyim.adetiminde 4.günü artık bildiklerimizi uygulayacağız Allah'a emanet :) sen neler yapıyorsunamin inşallah canım benim Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun....nasılsın
gerçektenmiii . ya bende bat a kadar ya tutarsa diye deniyeyim diyordumbi zahmet cinsel ilişki yaşama :)
bak şimdi sustu anlam vermeye çalışıyor çizgi varmı yokmu.ya yoksa boşa sevinmeyeyim :) ya varsa ilişki olursa riske atarsam.halbuki tek yapacağı ilişkisiz 3 gün daha beklemek :) hey gidi hey işte insan böyle oluyor :)ayyy aynen ben diyecektim yaa ben dur olmaz diyorum hadi varsa tehlikeye atamam
açıkla canımonuda sana açıklayayım mı sebebini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?