Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah vardır orada bi çizgi de güzel haberler verirsin bize canım.. yarın sabah ilk idrarla bir daha yap bakalım daha net olur..
canım bilemiyorum yaaaa off kafam karışık ilk 5 dk içinde yeri göründe 10 dk olunca bildiğin ikinci çizgi yeri boş değildi hayalet birşey var rüya değil evet var halada duruyor amam ya değilse korkuyorum yapmıyacam sanırım((

="esoes1919, post: 40590849, member: 665678"]1 saatlik idar beklemesi ve su içimle birlikte canım ilk 2 3 dk içinde çıktı hayalet 10 dk da daha belirgin ama hala hayalet
yanılıyormudur yaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]
Çok normal değil mi canım hayalet çizgi olması daha bata 4 gün var

hemde nasıl abla.. estağfirullah kendini yaşlı mı görüyorsun ablacım senin maşallahın var bizim tayfadansın yani
evet bende çok yazmışlardır kaç sayfa okuycam acaba diyodum ama fazla yazmamışlar

Dogeu diosn canım :/ annmle esmde ck kızıo bna snde korkma olck bign yuce rabbim vercek sizede bi evlat
amin İNŞALLAH cano kabullendik ama içten içe üzülüyoruz napalım kader sende kötüyü çağırma bişeyi ne kadar çok dile getirirsen olurmuş sakın yapma iyi düşün iyi olur İNŞALLAH

="esoes1919, post: 40590849, member: 665678"]1 saatlik idar beklemesi ve su içimle birlikte canım ilk 2 3 dk içinde çıktı hayalet 10 dk da daha belirgin ama hala hayalet
yanılıyormudur yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok normal değil mi canım hayalet çizgi olması daha bata 4 gün var[/QUOTE]
evet canım amam hadi değilse keşke yapmasaydım testi yaaaaaaa sevinmeyecem tamam amam üzülmeyecemde. belki adet olurum ne belli dimi . iki ay boyunca ışığada tutsam amudada kalksam bunu görmedim ilk idrarla olduğu halde. ama bir saatlik idrarla bu çıktı hayalet gibi ama yer pembe ince ve belli . yanlışsda napıyım yaaaaaa amannnnnnnnnnnnn(

Batına bir kaç gün varmış ya o hayalet çizgi normal o zaman canım.. ya bir kaç gün daha bekle yada sabah bir daha yap..Hayırlısı olsun canım hakkında..

Batına bir kaç gün varmış ya o hayalet çizgi normal o zaman canım.. ya bir kaç gün daha bekle yada sabah bir daha yap..Hayırlısı olsun canım hakkında..
off 10 nisanda yumurtam çatladı silikleşti ovulasyon evet. amam balkona bile çıkıp baktım gün ışığında incecik pembe varya yanıltırmı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(

Cumartwsi gorduydum canim zaten o gun burasi bostu kimse yoktu bende diger sayfalari gezerken rasladim isi vardir gelir. Eldiven kullaniyorum canim kremleri surmek icin. Yaralarin uzerine her gun yeni atletle kapatiyorum. İnsallah gecer hemen cok agrili. Gobegimin sag tarafi ve ayagima belime dogru. Gobegimin alt tarafi falan sisti

hayırlı sabahlar canım.inşaallah bu mübarek üç aylarda dularımız kabul etsin rabbim cümlemizin.hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.bizlere ve eşlerimizede sağlık sıhhat versin
amin inşallah canım benim Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun....nasılsın

amin inşallah canım benim Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun....nasılsın
aminnn.iyiyim canım dinlenmedeyim yarın gece doktora gidicem inşaallah.22. mm. kist gördü onu bünye atmmış mı bakacak.dilerim atmıştır.onun haricinde bir ilaç vermedi zaten beklemedeyim.adetiminde 4.günü artık bildiklerimizi uygulayacağız Allah'a emanet :) sen neler yapıyorsun

ayyy aynen ben diyecektim yaa ben dur olmaz diyorum hadi varsa tehlikeye atamam
bak şimdi sustu anlam vermeye çalışıyor çizgi varmı yokmu.ya yoksa boşa sevinmeyeyim :) ya varsa ilişki olursa riske atarsam.halbuki tek yapacağı ilişkisiz 3 gün daha beklemek :) hey gidi hey işte insan böyle oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…