- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.221
ya tutunmaya çalışan birşey varsa ve sen yine rahimi rahatsız edersen oraya sıvı gönderirsen tutunmaya çalışan hücreler ya erirse ne olacak hanfendi :)gerçektenmiii . ya bende bat a kadar ya tutarsa diye deniyeyim diyordum
canım benim namaza gitmiştim rabbim kabul ederse heyecandan namazı kaçırmayım diye. geldim şimdibak şimdi sustu anlam vermeye çalışıyor çizgi varmı yokmu.ya yoksa boşa sevinmeyeyim :) ya varsa ilişki olursa riske atarsam.halbuki tek yapacağı ilişkisiz 3 gün daha beklemek :) hey gidi hey işte insan böyle oluyor :)
ayyyy şimdi bakıyorum çizgi gitmemiş var halaaa ya pembiş bir şekilde duruyorya tutunmaya çalışan birşey varsa ve sen yine rahimi rahatsız edersen oraya sıvı gönderirsen tutunmaya çalışan hücreler ya erirse ne olacak hanfendi :)
bak birdaha soruyorum daha açık anlatayım mı :)
Şimdiki halini paylaşsana canım testinesoes1940591858 .!.:ayyyy şimdi bakıyorum çizgi gitmemiş var halaaa ya pembiş bir şekilde duruyor
hayat telaşı bu ay ki adetim az sürdü o yüzden sabah test yaptım bişey cıkmadı :-( 1 ay sonra evlilik yıldönümüz eşimde de bende de problem yok ama olmuyor bakalım yumurtlama dönemimi bekliyoruz...zaten bi daha ki ay tekrar gideceğim doktora.... :-(aminnn.iyiyim canım dinlenmedeyim yarın gece doktora gidicem inşaallah.22. mm. kist gördü onu bünye atmmış mı bakacak.dilerim atmıştır.onun haricinde bir ilaç vermedi zaten beklemedeyim.adetiminde 4.günü artık bildiklerimizi uygulayacağız Allah'a emanet :) sen neler yapıyorsun
tamam du canımŞimdiki halini paylaşsana canım testin
zaten bi iki günü var yapsa ne olacak yani olmaz ki boşyere yerinden oynatacak varsa bile ahh ahh her kulun başka derdi var işte madem çizgi duruyo bi tane daha yap o da çıkarsa vardır dedik ama kendi bilirbak şimdi sustu anlam vermeye çalışıyor çizgi varmı yokmu.ya yoksa boşa sevinmeyeyim :) ya varsa ilişki olursa riske atarsam.halbuki tek yapacağı ilişkisiz 3 gün daha beklemek :) hey gidi hey işte insan böyle oluyor :)
şimdi tatlım.diyelim ki yumurtlama gününde yumurtan döllendi.döllenen yumurtan en geç 6 gün içinde tüpteki yolculuğunu tamamlayıp rahime iniyor ve orada tutunmaya çalışıyor.mesela 10 nisan da diyelim yumurtladın.1 gün yumurtan yaşıyor.11 nisanda döllenme gerçekleşti.17 nisan gibi rahime inip yerleşmeye başlama olasılığı çok yüksek.yani bugün 20 nisan olunca.3 gündür tutunmaya çalışıyor.rahime yerleşen hücre bhcg hormonu salgılamaya başlıyor.bu hormon önce kana sonra idrara karışıyor.ve bütün doktorlar beklenen adet gününden 1 hafta önce ilişki yapılmayıp olası bir gebelik varsa diye dinlenmeye alın kendinizi diyor.ve hiçbir zaman erken gebelik testi yapılmasını tavsiye etmiyorlar kadınların stres olmasından dolayı.kesinlikle beklediğin adet tarihi veya 2-3 gün geçtiğinde sağlıklı sonuçlar elde edersiniz diyorlar.çünkü şöyle bir durumda var.şuan görmüş olduğun incecik pembe çizgi evet gebeliğe işaret fakat bizim bünyemiz bilmediğimiz bir kalitede çalışıyor.eğer sağlıklı gebelikse bünye oluşuma devam ettiriyor.yok değilse bünye onu adet zamanına kadar veya adet sonrası atıyor yani kimyasal gebelik dedikleri.açıkla canım
anladım canım bekliyorum neyseeeeeeeeeeşimdi tatlım.diyelim ki yumurtlama gününde yumurtan döllendi.döllenen yumurtan en geç 6 gün içinde tüpteki yolculuğunu tamamlayıp rahime iniyor ve orada tutunmaya çalışıyor.mesela 10 nisan da diyelim yumurtladın.1 gün yumurtan yaşıyor.11 nisanda döllenme gerçekleşti.17 nisan gibi rahime inip yerleşmeye başlama olasılığı çok yüksek.yani bugün 20 nisan olunca.3 gündür tutunmaya çalışıyor.rahime yerleşen hücre bhcg hormonu salgılamaya başlıyor.bu hormon önce kana sonra idrara karışıyor.ve bütün doktorlar beklenen adet gününden 1 hafta önce ilişki yapılmayıp olası bir gebelik varsa diye dinlenmeye alın kendinizi diyor.ve hiçbir zaman erken gebelik testi yapılmasını tavsiye etmiyorlar kadınların stres olmasından dolayı.kesinlikle beklediğin adet tarihi veya 2-3 gün geçtiğinde sağlıklı sonuçlar elde edersiniz diyorlar.çünkü şöyle bir durumda var.şuan görmüş olduğun incecik pembe çizgi evet gebeliğe işaret fakat bizim bünyemiz bilmediğimiz bir kalitede çalışıyor.eğer sağlıklı gebelikse bünye oluşuma devam ettiriyor.yok değilse bünye onu adet zamanına kadar veya adet sonrası atıyor yani kimyasal gebelik dedikleri.
bu yüzden sakin olup beklemelisin ve dua etmelisin.stres yok tamam mı :)
herşey nasip güzelim elimizden ancak dua etmek geliyorhayat telaşı bu ay ki adetim az sürdü o yüzden sabah test yaptım bişey cıkmadı :-( 1 ay sonra evlilik yıldönümüz eşimde de bende de problem yok ama olmuyor bakalım yumurtlama dönemimi bekliyoruz...zaten bi daha ki ay tekrar gideceğim doktora.... :-(
Kndi kndme stres yapıorm işte dua edp sukr ediceme.amin İNŞALLAH cano kabullendik ama içten içe üzülüyoruz napalım kader sende kötüyü çağırma bişeyi ne kadar çok dile getirirsen olurmuş sakın yapma iyi düşün iyi olur İNŞALLAH
şimdi tatlım.diyelim ki yumurtlama gününde yumurtan döllendi.döllenen yumurtan en geç 6 gün içinde tüpteki yolculuğunu tamamlayıp rahime iniyor ve orada tutunmaya çalışıyor.mesela 10 nisan da diyelim yumurtladın.1 gün yumurtan yaşıyor.11 nisanda döllenme gerçekleşti.17 nisan gibi rahime inip yerleşmeye başlama olasılığı çok yüksek.yani bugün 20 nisan olunca.3 gündür tutunmaya çalışıyor.rahime yerleşen hücre bhcg hormonu salgılamaya başlıyor.bu hormon önce kana sonra idrara karışıyor.ve bütün doktorlar beklenen adet gününden 1 hafta önce ilişki yapılmayıp olası bir gebelik varsa diye dinlenmeye alın kendinizi diyor.ve hiçbir zaman erken gebelik testi yapılmasını tavsiye etmiyorlar kadınların stres olmasından dolayı.kesinlikle beklediğin adet tarihi veya 2-3 gün geçtiğinde sağlıklı sonuçlar elde edersiniz diyorlar.çünkü şöyle bir durumda var.şuan görmüş olduğun incecik pembe çizgi evet gebeliğe işaret fakat bizim bünyemiz bilmediğimiz bir kalitede çalışıyor.eğer sağlıklı gebelikse bünye oluşuma devam ettiriyor.yok değilse bünye onu adet zamanına kadar veya adet sonrası atıyor yani kimyasal gebelik dedikleri.
bu yüzden sakin olup beklemelisin ve dua etmelisin.stres yok tamam mı :)
İnsallah vardr ya bnmde öle olmstm ama adetm gectktn snra bnde yanılıorm sanmştm1 saatlik idar beklemesi ve su içimle birlikte canım ilk 2 3 dk içinde çıktı hayalet 10 dk da daha belirgin ama hala hayalet
yanılıyormudur yaaaaaaaaaaaaaaaaa
24 nisanmış batİnsallah vardr ya bnmde öle olmstm ama adetm gectktn snra bnde yanılıorm sanmştm
maalesef birçoğumuz anlamıyormuşuz bile.anca böyle erken gebelik testi yaptığında var görünüp sonra adet olursan anlıyorsunki vardı ama tutunamamış bu kimyasal gebelik.bu adetin biraz gecikmesiylede atılabiliyormuş.yani hamilesin adet günün geçti 1 hafta fakat sorunu farketti bünye ve geç adet olarak onu yine atıyormuş bünye.Ablacım çok güzel açıklamışsın.. benim sana bir sorum olacak doktor değiliz hiç birimiz ama belki sen biliyosundur veya burda ki arkadaşlar.. hani demişsin ya kimyasal gebelikse bünye adet zamanında onu atar diye, işte onun attığını kimyasal gebelik yaşadığımızı bizler hisseder miyiz acaba??
aynen öyle ben mayısta aşılama diyip duruyodum da işin ayrıntısını bilmiyodum baktım netten bide eni yaptıran arkadaş var ona sordum aşılama ücretinden ayrı bide kullandığın iğneler varmış falan hepsi en az 1200 tl tutar ve bz yeni ev aldık ya daha toparlanamadık taksitler çok evin borcuda var heralde yaptırmam eşime kalsa napar eder yaptırır ama çok zorlanırız yine hayaller kaldıKndi kndme stres yapıorm işte dua edp sukr ediceme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?