Gebe kalamayanlar buraya.....

gerçektenmiii . ya bende bat a kadar ya tutarsa diye deniyeyim diyordum
ya tutunmaya çalışan birşey varsa ve sen yine rahimi rahatsız edersen oraya sıvı gönderirsen tutunmaya çalışan hücreler ya erirse ne olacak hanfendi :)
bak birdaha soruyorum daha açık anlatayım mı :)

canım benim namaza gitmiştim rabbim kabul ederse heyecandan namazı kaçırmayım diye. geldim şimdi
ya bilmiyourm varmı hamilemiyim ama . çizgi slik çookkk silik ama var eminim artık

ya tutunmaya çalışan birşey varsa ve sen yine rahimi rahatsız edersen oraya sıvı gönderirsen tutunmaya çalışan hücreler ya erirse ne olacak hanfendi :)
bak birdaha soruyorum daha açık anlatayım mı :)
ayyyy şimdi bakıyorum çizgi gitmemiş var halaaa ya pembiş bir şekilde duruyor

hayat telaşı bu ay ki adetim az sürdü o yüzden sabah test yaptım bişey cıkmadı :-( 1 ay sonra evlilik yıldönümüz eşimde de bende de problem yok ama olmuyor bakalım yumurtlama dönemimi bekliyoruz...zaten bi daha ki ay tekrar gideceğim doktora.... :-(

zaten bi iki günü var yapsa ne olacak yani olmaz ki boşyere yerinden oynatacak varsa bile ahh ahh her kulun başka derdi var işte madem çizgi duruyo bi tane daha yap o da çıkarsa vardır dedik ama kendi bilir

şimdi tatlım.diyelim ki yumurtlama gününde yumurtan döllendi.döllenen yumurtan en geç 6 gün içinde tüpteki yolculuğunu tamamlayıp rahime iniyor ve orada tutunmaya çalışıyor.mesela 10 nisan da diyelim yumurtladın.1 gün yumurtan yaşıyor.11 nisanda döllenme gerçekleşti.17 nisan gibi rahime inip yerleşmeye başlama olasılığı çok yüksek.yani bugün 20 nisan olunca.3 gündür tutunmaya çalışıyor.rahime yerleşen hücre bhcg hormonu salgılamaya başlıyor.bu hormon önce kana sonra idrara karışıyor.ve bütün doktorlar beklenen adet gününden 1 hafta önce ilişki yapılmayıp olası bir gebelik varsa diye dinlenmeye alın kendinizi diyor.ve hiçbir zaman erken gebelik testi yapılmasını tavsiye etmiyorlar kadınların stres olmasından dolayı.kesinlikle beklediğin adet tarihi veya 2-3 gün geçtiğinde sağlıklı sonuçlar elde edersiniz diyorlar.çünkü şöyle bir durumda var.şuan görmüş olduğun incecik pembe çizgi evet gebeliğe işaret fakat bizim bünyemiz bilmediğimiz bir kalitede çalışıyor.eğer sağlıklı gebelikse bünye oluşuma devam ettiriyor.yok değilse bünye onu adet zamanına kadar veya adet sonrası atıyor yani kimyasal gebelik dedikleri.
bu yüzden sakin olup beklemelisin ve dua etmelisin.stres yok tamam mı :)

anladım canım bekliyorum neyseeeeeeeeee

herşey nasip güzelim elimizden ancak dua etmek geliyor

Ablacım çok güzel açıklamışsın.. benim sana bir sorum olacak doktor değiliz hiç birimiz ama belki sen biliyosundur veya burda ki arkadaşlar.. hani demişsin ya kimyasal gebelikse bünye adet zamanında onu atar diye, işte onun attığını kimyasal gebelik yaşadığımızı bizler hisseder miyiz acaba??

İnsallah vardr ya bnmde öle olmstm ama adetm gectktn snra bnde yanılıorm sanmştm
24 nisanmış bat
bilmiyorum canım yaaaa diyorum testin kendi çizgisi olsa iki ay bunu bile görmemiştim. hemde bu testin çizgileri gri değilmi. bu bildiğin kıl gibi c deki kırmızının pembesi

maalesef birçoğumuz anlamıyormuşuz bile.anca böyle erken gebelik testi yaptığında var görünüp sonra adet olursan anlıyorsunki vardı ama tutunamamış bu kimyasal gebelik.bu adetin biraz gecikmesiylede atılabiliyormuş.yani hamilesin adet günün geçti 1 hafta fakat sorunu farketti bünye ve geç adet olarak onu yine atıyormuş bünye.

Kndi kndme stres yapıorm işte dua edp sukr ediceme.
aynen öyle ben mayısta aşılama diyip duruyodum da işin ayrıntısını bilmiyodum baktım netten bide eni yaptıran arkadaş var ona sordum aşılama ücretinden ayrı bide kullandığın iğneler varmış falan hepsi en az 1200 tl tutar ve bz yeni ev aldık ya daha toparlanamadık taksitler çok evin borcuda var heralde yaptırmam eşime kalsa napar eder yaptırır ama çok zorlanırız yine hayaller kaldı haline şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…