- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.241
zaten şuan gebelik çok silikte olsa var kimse sana yok demedi.sen kendini zora sokuyorsun.var sadece sabırla bekle bakalım bi 2-3 gün sonra ya yine idrarda bak yada git kanda baktır.inşaallah güzel olacak sende bize güzel haberler vereceksin Allah'ın izniyle şeker :)24 nisanmış bat
bilmiyorum canım yaaaa diyorum testin kendi çizgisi olsa iki ay bunu bile görmemiştim. hemde bu testin çizgileri gri değilmi. bu bildiğin kıl gibi c deki kırmızının pembesi
Alemsin kızkafayı sol a yatırın bakın silikmi silik
tamam canım sağolzaten şuan gebelik çok silikte olsa var kimse sana yok demedi.sen kendini zora sokuyorsun.var sadece sabırla bekle bakalım bi 2-3 gün sonra ya yine idrarda bak yada git kanda baktır.inşaallah güzel olacak sende bize güzel haberler vereceksin Allah'ın izniyle şeker :)
Bende gördüm cnm var gibi sanki çizgitamam canım sağolkendimi zora sokmamalıyım evet
canım bende yumurtlamadan beri sol kasık hafif ağrı vardı ama ara ara geliyor geçiyor ve hala bat gelmediği için bilemiyorum bilen olursa yazar merak etme burda herkese cevap vardırSlm kızlar Bişey sorucam kızlar yumurtlama döneminden sonra sanki hergün yumuttlama dönemindeymiş gibi kasık agrılarım var pazar dünden beride sanki adet olcakmışım gibi bel agrısı başladı çok şiddetli degil ama kendini hissettirceknkadar adetime 8 gün var böle bi sorun yaşayan var mı
Canim bence sen hamilesin, ben adetime 7 gun kala kan testi yaptirip ogrenmistim hadi hayirlisi tatlim24 nisanmış bat
bilmiyorum canım yaaaa diyorum testin kendi çizgisi olsa iki ay bunu bile görmemiştim. hemde bu testin çizgileri gri değilmi. bu bildiğin kıl gibi c deki kırmızının pembesi
off ağlıyacam bennCanim bence sen hamilesin, ben adetime 7 gun kala kan testi yaptirip ogrenmistim hadi hayirlisi tatlim
İnş hamilelik belirtisidr cnmsaolcanım bende yumurtlamadan beri sol kasık hafif ağrı vardı ama ara ara geliyor geçiyor ve hala bat gelmediği için bilemiyorum bilen olursa yazar merak etme burda herkese cevap vardır
hm anladım ablacım sağol.. bende bu ay bir tuhaf adet oldum da kimyasal gebelik mi yaşadım acaba diye aklımada böyle şey gelmedi değil yani o yüzden sordum..maalesef birçoğumuz anlamıyormuşuz bile.anca böyle erken gebelik testi yaptığında var görünüp sonra adet olursan anlıyorsunki vardı ama tutunamamış bu kimyasal gebelik.bu adetin biraz gecikmesiylede atılabiliyormuş.yani hamilesin adet günün geçti 1 hafta fakat sorunu farketti bünye ve geç adet olarak onu yine atıyormuş bünye.
ayyy bn sinir oldum haee yaw bi tane daha test yap bari boşyere kendinide bizide strese koydun cano yaa al bi test daha yaaoff ağlıyacam bennhadi test yanlışsa diye
Yaa oyle dusunme eger olmasaydi o silik bile cikmazdi ki senin adetine daha 4 gun var, moral bozmqk yok tatlim hamilesin sen insallahoff ağlıyacam bennhadi test yanlışsa diye
ağlada ben seni napıyorum :) sevinçten ağla kız sevinçten deli polyanna :)off ağlıyacam bennhadi test yanlışsa diye
bilemiyrum yaaaaaaaaaaaaaaaaayyy bn sinir oldum haee yaw bi tane daha test yap bari boşyere kendinide bizide strese koydun cano yaa al bi test daha yaa
kız zeyno test deyince dün akşam görümcemden döndük tuvalet aynasına makyaj malzemelerimi koyuyodum baktım bir poşet var kenarda köşede.açtım bide ne olsa :) gebelik testi almışım fazladan onuda lazım olur diye saklamışım unutmuşum :)))) 3-4 aydır orda duruyomuş :)))ayyy bn sinir oldum haee yaw bi tane daha test yap bari boşyere kendinide bizide strese koydun cano yaa al bi test daha yaa
ayy banada öyle geliyor sol kasığım iyice gerildi sanki patlayacak yawwwwwwww sitrestenmi neYaa oyle dusunme eger olmasaydi o silik bile cikmazdi ki senin adetine daha 4 gun var, moral bozmqk yok tatlim hamilesin sen insallah
yüreğin ağzında dimi şuan :)bilemiyrum yaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy yüzümü görsseniz teste iki sn de bi bakıyorum evet var silikmi slik ama var delirdim sanırım benağlada ben seni napıyorum :) sevinçten ağla kız sevinçten deli polyanna :)
offf ağlıyourm ben yayüreğin ağzında dimi şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?