Gebe kalamayanlar buraya.....

Bebegin yeni yeni tutunuyo kiz ondandir
ayyy benim içimde şiödi beklediğim istediğim yariminnnnnnnnnnnnn parçası gül yüzlü meleğim varsa rabbim sağlıkla nasip ederse . eşimin yüzünde güller açar ya ben o an mutluluktan bayılırım kesin

offf ağlıyourm ben ya(((((
ayyy kız ağlama kıyamam ben sizee.canım benim ya heyecan korku birarada sardı seni şimdi.bak daha 10 gün önce ovi testleri yapıyodun hiçbişey yoktu moralin ne güzeldi haykıra haykıra geliyodun buraya.yine öyle ol hatta daha güzel silikte olsa pembe bir çizgin var tatlım dua et oda tutunsun stres yapıp üzme tatlı canını.kız burda o silik çizgiyi görmek için deli olan kızlar var ya.

Oyy kiyamam canım insallah olucak icini rahat tut hamilesin insallah

evet hatırlıyormusunuz ovilasyon testinde silik çizgiyi görünce bile deli oldum ben gebelik gibi sevindim diyordum. ama şimdi hadi yoksa diye stres oldum . halbuki daha sabah eşimle bu ayda adet olursam amannnn nolcak rabbim vermezse bizim yapabileceğimiz yokki bir daha ki ay deneriz dedik. off ama şimdi eşimden hiç birşey gizleyemeyen ben nasıl bekleyecem acep

ALLAH seni varya ayy yolla bana şutla gelsinnn bol bol yaparız ahh nerde keşke yapsak yaa çok moralim bozuldu bak şimdi

Merhaba herkese bende ikinci çocuğu deneyenlerdenim..
normalde 16sinda hasta olmam lazim daha olmadim idrar testleri negatif

canım sol kasığım içten gıdıklanıyor gibi yaaaaa bide arada belimin sadece sol tarafı ağrıyor.
ayy bak şimdi yine karıncalanma gıdıklanma gibi birşey oluyor sol tarafımda
Aynısı bazen banada oluyo cnm ama daha çok sağ tarafımda benim ondan sordum aynı gibi test yapmadım daha ben var günüm diye inş vardır bebiş

ayy içim şişti heaa kendini de bizide strese soktun yeter bırak yada bi daha test yap yaww kızıyorum ama bak bide hamişsen kızamam ama yok yok kızarım bebeği strese sokuyosun
korkuyorum
güya kendimi hazırlamıştım adet olsamda birşey olaz derken hafifi çıkınca stres oldum

Canm dugnden takıln takılarn fln ykmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…