- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.261
Bebegin yeni yeni tutunuyo kiz ondandirayy banada öyle geliyor sol kasığım iyice gerildi sanki patlayacak yawwwwwwww sitrestenmi ne
ayyy benim içimde şiödi beklediğim istediğim yariminnnnnnnnnnnnn parçası gül yüzlü meleğim varsa rabbim sağlıkla nasip ederse . eşimin yüzünde güller açar ya ben o an mutluluktan bayılırım kesinBebegin yeni yeni tutunuyo kiz ondandir
ağlıycaksan sevinçten ağla canım boşuna kendini üzme stres yapma..offf ağlıyourm ben ya(((((
off hadi yoksaağlıycaksan sevinçten ağla canım boşuna kendini üzme stres yapma..
ayyy kız ağlama kıyamam ben sizee.canım benim ya heyecan korku birarada sardı seni şimdi.bak daha 10 gün önce ovi testleri yapıyodun hiçbişey yoktu moralin ne güzeldi haykıra haykıra geliyodun buraya.yine öyle ol hatta daha güzel silikte olsa pembe bir çizgin var tatlım dua et oda tutunsun stres yapıp üzme tatlı canını.kız burda o silik çizgiyi görmek için deli olan kızlar var ya.offf ağlıyourm ben ya(((((
Oyy kiyamam canım insallah olucak icini rahat tut hamilesin insallahayyy benim içimde şiödi beklediğim istediğim yariminnnnnnnnnnnnn parçası gül yüzlü meleğim varsa rabbim sağlıkla nasip ederse . eşimin yüzünde güller açar ya ben o an mutluluktan bayılırım kesin
evet hatırlıyormusunuz ovilasyon testinde silik çizgiyi görünce bile deli oldum ben gebelik gibi sevindim diyordum. ama şimdi hadi yoksa diye stres oldum . halbuki daha sabah eşimle bu ayda adet olursam amannnn nolcak rabbim vermezse bizim yapabileceğimiz yokki bir daha ki ay deneriz dedik. off ama şimdi eşimden hiç birşey gizleyemeyen ben nasıl bekleyecem acepayyy kız ağlama kıyamam ben sizee.canım benim ya heyecan korku birarada sardı seni şimdi.bak daha 10 gün önce ovi testleri yapıyodun hiçbişey yoktu moralin ne güzeldi haykıra haykıra geliyodun buraya.yine öyle ol hatta daha güzel silikte olsa pembe bir çizgin var tatlım dua et oda tutunsun stres yapıp üzme tatlı canını.kız burda o silik çizgiyi görmek için deli olan kızlar var ya.
canım benim ya..ayyy benim içimde şiödi beklediğim istediğim yariminnnnnnnnnnnnn parçası gül yüzlü meleğim varsa rabbim sağlıkla nasip ederse . eşimin yüzünde güller açar ya ben o an mutluluktan bayılırım kesin
offf benim gül yüzlü yariiiiiimmmmmmmm nasıl sevinecek inşallah sağlıklı evlatlarımız olur yaaaaaaaaaacanım benim ya..
amin inşaallah canım benim hayırlısıyla cümlemize sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimofff benim gül yüzlü yariiiiiimmmmmmmm nasıl sevinecek inşallah sağlıklı evlatlarımız olur yaaaaaaaaaa
aminnn aminnn herkese nasip etsin tabi banada sağlıklı hayırlı kul olsunlar inşallahamin inşaallah canım benim hayırlısıyla cümlemize sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Cnm senin şuanki belirtilerin neofff ağlıyourm ben ya(((((
canım sol kasığım içten gıdıklanıyor gibi yaaaaa bide arada belimin sadece sol tarafı ağrıyor.Cnm senin şuanki belirtilerin ne
ALLAH seni varya ayy yolla bana şutla gelsinnn bol bol yaparız ahh nerde keşke yapsak yaa çok moralim bozuldu bak şimdikız zeyno test deyince dün akşam görümcemden döndük tuvalet aynasına makyaj malzemelerimi koyuyodum baktım bir poşet var kenarda köşede.açtım bide ne olsa :) gebelik testi almışım fazladan onuda lazım olur diye saklamışım unutmuşum :)))) 3-4 aydır orda duruyomuş :)))
ayy içim şişti heaa kendini de bizide strese soktun yeter bırak yada bi daha test yap yaww kızıyorum ama bak bide hamişsen kızamam ama yok yok kızarım bebeği strese sokuyosunoff hadi yoksa(((((
Aynısı bazen banada oluyo cnm ama daha çok sağ tarafımda benim ondan sordum aynı gibi test yapmadım daha ben var günüm diye inş vardır bebişcanım sol kasığım içten gıdıklanıyor gibi yaaaaa bide arada belimin sadece sol tarafı ağrıyor.
ayy bak şimdi yine karıncalanma gıdıklanma gibi birşey oluyor sol tarafımda
Ve bacaklarım da çok agrıyo sanki adetim gibicanım sol kasığım içten gıdıklanıyor gibi yaaaaa bide arada belimin sadece sol tarafı ağrıyor.
ayy bak şimdi yine karıncalanma gıdıklanma gibi birşey oluyor sol tarafımda
korkuyorumayy içim şişti heaa kendini de bizide strese soktun yeter bırak yada bi daha test yap yaww kızıyorum ama bak bide hamişsen kızamam ama yok yok kızarım bebeği strese sokuyosun
Canm dugnden takıln takılarn fln ykmuaynen öyle ben mayısta aşılama diyip duruyodum da işin ayrıntısını bilmiyodum baktım netten bide eni yaptıran arkadaş var ona sordum aşılama ücretinden ayrı bide kullandığın iğneler varmış falan hepsi en az 1200 tl tutar ve bz yeni ev aldık ya daha toparlanamadık taksitler çok evin borcuda var heralde yaptırmam eşime kalsa napar eder yaptırır ama çok zorlanırız yine hayaller kaldıhaline şükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?